Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

היום עשיתי ניקוי קרבורטור (היטאצ'י DCZ 328 וכשהחזרתי אותו למקום הרכב לא מניע. הרכבתי אותו 100 אחוז נכון, החלפתי אטמים. מה יכולה להיות הסיבה?

בתודה,

אלכסיי.

(Toyota Yaris 2011 MTM 6F 5D (Since 06.2013

(Subaru DL 1600 92' manual (03.2007 - 06.2013

פורסם

שלום רב!

וברוך בואך, למועדון משפצי הקרבורטורים.בצורה עצמאית, והתקלות שנגרמות מיד לאחר מכן!

פרט בהרחבה, רצוי בעזרת תמונות, את דרך הפעולה שביצעת, אחד לאחד, מרגע פרוק בית מסנן האוויר, אל תחסיר אף פרט, גם אם הוא יראה לך שולי.

לאחר שתשחזר את דרך ביצוע העבודה, הדבר יקל עלינו מאד , לאבחן היכן התקלה שביצעת שגרמה לחוסר ההתנעה?

האם בדקת ניצוץ, והספקת דלק לקרבורטור?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שלום רב לכולם,

היום עשיתי ניקוי קרבורטור (היטאצ'י DCZ 328 וכשהחזרתי אותו למקום הרכב לא מניע. הרכבתי אותו 100 אחוז נכון, החלפתי אטמים. מה יכולה להיות הסיבה?

בתודה,

אלכסיי.

שלום רב!

עידכון:

אלכסיי ביקר אותי והגיע מבית שמש, הקרבורטור ברכבו שופץ לפני כחודשיים (20/10/08), על ידי שכן, בעל סובארו DL, זהה ,שנת הלוכים ידניים.

ממצאים שהתגלו, הוחלף אטם עליון , שלא מתאים לקרבורטור, האטם מתאים לקרבורטור היטאצי יפני, שמשווק לשוק האמרקאי ולא הארופאי, התוצאה חרירים רבים במכסה הקרבורטור, היו ללא אטם, ועקב כך היתה יניקת אוויר, אטמים בינים בחיבור לספיסר לא הוחלפו והיו קשים כמו אבן.

גרמושקה למשאבת תאוצה היתה קרועה ולא הוחלפה.

צוק אוטומטי לא היה מכוון והיה תפוס במצב מנוטרל, דבר שהקשה על התנעת וחמום מנוע קר.

הצתה לא היתה מכוונת.

תערובת דלק היתה ישירה.

סלד סרק היה גבוה ולא יציב.

קלאץ מפריד גבוה, חוטי הצתה תוצרת BS= ביתן ספארק, חוסר מים ברדיאטור, ועוד ממצאים שיכולים להתגלות רק על ידי בעל מקצוע, שמכיר את הרכב, כמו את כף ידו.

תצרוכת דלק שנמדדה על ידי פותח השרשור, לאחר הטיפול המסור, של השכן והחבר, שהוא חובבן רכב, כ7 קילומטר לליטר, בנסיעה משולבת.

תצרוכת דלק נוכחית לא ידועה, אך יש עדכון ביניים בטלפון שקיבלתי, ששעון הדלק כמעט לא זז מנסיעה מנתניה לבית שמש.

עדכון נוסף, בוודאי יגיע בקרוב.

בברכה

צביקה

פורסם

שלום לכולם,

כמו שצביקה כתב, אכן ביקרתי אצלו ביום רביעי עקב בעיית הנעה קשה (מאוד) וצריכת דלק מופרזת...

מיותר להגיד (אבל אני בכל זאת אומר) שהעבודה שצביקה עשה פשוט מעולה! קיבלתי אוטו שנוסע חלק, מניע פשוט מ-צ-ו-י-י-ן

וצריכת הדלק השתפרה רבות (תידלקתי 21.24 ליטר (טנק מלא), נסעתי 121 ק"מ (10% נסיעה בין עירונית והשאר בכביש מהיר). אחרי זה תידלקתי עוד פעם עד הסוף ויצא 10.141 ליטר. יוצא 121/10.141=11.9 ק"מ לליטר.

אני רוצה להודות לצביקה על העבודה המעולה ועל היחס החם שקיבלתי!:-P

בברכה,

אלכסיי.

(Toyota Yaris 2011 MTM 6F 5D (Since 06.2013

(Subaru DL 1600 92' manual (03.2007 - 06.2013

פורסם
שלום לכולם,

מיותר להגיד (אבל אני בכל זאת אומר) שהעבודה שצביקה עשה פשוט מעולה!

בברכה,

אלכסיי.

אתה לא מחדש כלום:lol:

צביקה זה איש עם נשמה , תמיד עם אוזן קשובה

תמיד נותן עצה ומוכן לעזור.

צביקה?

אתה יכול לשכפל את עצמך שיהיה לנו אחד כמוך גם בדרום?

ירון מאיר

פורסם
אתה לא מחדש כלום:lol:

צביקה זה איש עם נשמה , תמיד עם אוזן קשובה

תמיד נותן עצה ומוכן לעזור.

צביקה?

אתה יכול לשכפל את עצמך שיהיה לנו אחד כמוך גם בדרום?

ירון מאיר

ירון מאיר ידידי היקר שלום רב!

מי כמוך יודע, שאין צורך לשכפל אותי, צביקה יש רק אחד.

מי כמוך יכול להעיד כשהזדקקת, בעבר לשיפוץ קרבורטור בפורד אסקורט ברנדה שלך, שלחת אלי את הקרבורטור בלבד לנתניה, על ידי חבר שלך מנתניה, וקיבלת אותו משופץ, מוכן להרכבה באסקורט, שהיה באמצע הליך ארוך מאד של שיפוץ.

בדיעבד הרכבת אותו , לבסוף ברום כרמל, בעל מנוע פורד שרכשת, והקרבורטור לפי עדותך, מתפקד כמו שעון שוויצרי, הלא כך הדבר?

בברכה

צביקה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צביקה אכן קרבורטוריסט בחסד עליון. אין דברים כאלה היום. גם אני הכרתי אותו דרך תקלה שפירסמתי בפורום שבעקבותיה הכרתי את האיש הזה.

מומלץ בחום !!!!

חג חנוכה שמח.

1965 MGB

פורסם

אלון ב. הקפיץ את השרשור, לא אני :)

אבל אם כבר הקפצת, גם אני באתי לצביקה ויצאתי הכי מרוצה בעולם! הרכב צורך פחות דלק, מניע פשוט מעולה, מאיץ הרבה יותר טוב, צביקה איש יקר שלא יתן לרכב לצאת בפחות מ100 אחוז תקינות.

המלצות חמות

Hyundai I20 Inspire 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...