Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לנו כיור מוזר, עם תקן אמריקאי ככל הנראה, או משהו בסיגנון אחר שלא נפוץ בארץ.

בכל מיקרה, קבלנו מדיח כלים, ואני לא יכול לחבר בין המדיח וסיפון(ביוב) בגלל התקן מוזר בסיפון עצמו.

נסעתי ללפחות 7 חנויות אינסטלציה, ובאף אחד מהן לא ידעו על מה מדובר בידיוק, רק אמרו שלא ניתן להשיג דבר כזה בשום מקום.

אני מצטרף תמונות בשביל שיהיה אפשר להבין.

החלק הלבן זה מהסוג הסטנדרתי, המתברג לסיפון מצד אחד, ולצינור המדיח מהצד השני.

החלק הלא סטנדרתי-הסיפון, מתחבר אליו חלק ללא הברגה, ונאחז בסיפון ע"י טבעת שרואים בתמונה. אין לי מושג איפה ניתן להשיג את החלק הנ"ל, שמצידו האחד מתחבר לצינור המדיח ומהצד השני ניכנס עם פין לתוך הסיפון ונסגר עם הטבעת.

מחפש את החלק בדחיפות! אשמח אם מישהו ידע היכן ניתן להשיג אותו. אני מאיזור המרכז.

PICT0005.jpg

PICT0006.jpg

PICT0007.jpg

PICT0008.jpg

PICT0009.jpg

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בכמה עשרות שקלים, קנה סיפון קומפלט לכיור אמריקאי, שכולל גם חיבור למדיח.

שים לב שמתחת לחיבור למדיח יש בד"כ פקק שצריך להוציא אם אתה מתכוון לחבר מדיח.

אם אתה רוצה המלצה למקום ברעננה, צור קשר בה"פ.

:turn-l:
פורסם

במידה והתייאשת,קרא לאינסטלטור שאתם מכירים וסומכים עליו,והוא כבר יעשה התאמה בין מה שיש לכם ליציאה מתאימה למדיח,אבל כפי שכבר רשמו מעלי,ניתן לרכוש קומפלט את הצנרת מכיור עם יציאה אמריקאית עם יציאה למדיח.

פורסם

לפי מה שמוכר לי עד היום, צנרת הביוב של המדיח היא לרוב צנרת גמישה (שירשור) עם התקן לתליה על הסיפון. הקוטר של המתאם שנראה בתמונה לא נראה לי מתאים לפי מה שאני מכיר.

אל תשבור את הראש יותר מידי, סיפון זה לא חלק יקר ולא קשה להרכבה - ובכל מקרה אם הסתכבת אז, כמו שכבר הציעו, תזמין אינסטלטור שיפתור לך את הבעיה בקלות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

החלק הלבן הוא החלק המתאים לחיבור צינור מדיח / מכונת כביסה. הוא בצורת קונוס והצינור מתלבש עליו בלחץ.

החלפת סיפון היא פעולה פשוטה ואני לא חושב שצריך להמליץ ישר על אינסטלטור (במיוחד בפורום ש"מאמין" בעשה זאת בעצמך).

יובל (שבעבר עבד בחנות קרמיקה, ברזים וכלים סניטריים)

פורסם

רכשתי גם חלק אחר של הסיפון כמו שאמרתם, אבל אני מתכוון להשתמש בזה כמוצא אחרון.

העניין שזה איזה כיור שוויצרי והאינסטלטור שהתקין את הכיור, לקח לו שעה להבין מה הולך שם. ירידת המים שם לא בצורה ישירה,אלא בצורת U כמו באסלה, כך שחלק מהמים תמיד ישאר בצנרת וכך ימנע מריחות הביוב לצאת מהכיור.

פשוט מוזר לי שכל כך קשה להשיג את החלק הנ"ל. אני צריך חלק בידיוק כמו הלבן, רק שהחיבור לסיפון צריך להיות שונה,לא ע"י הברגה, אלא הלבשה עם פין וטבעת.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תחליף אינסטלטור, ומהר!

כיור שויצרי (KWC?) או לא, הפתח לסיפון הוא סטנדרטי לחלוטין.

גם הסיפון עם צורת U הוא סטנדרטי. ברוב העולם משתמשים בסיפונים כאלה ולא בסיפון המקובל בארץ בצורת כוס. העקרון

בשני המקרים זהה - מחסום מיים המונע מריח הביוב לצאת דרך הכיור. צורת ה-U פחות נוטה להסתם מהפטנט ה"ישראלי".

אני חוזר על ההצעה. קנה סיפון חדש ותסגור עניין. 10 דקות עבודה גג.

• תוכן חדש...