Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש על העזרה,

אנחנו מעוניינים לרכוש מכונית קטנה (מאחר ויש ברשותנו פורד פוקוס) שמיועדת בעיקר לנסיעות בתוך העיר (חיפה).

אחרי בדיקה, בטווח המחירים שלנו - עד כ-100 וקצת אלף שקלים, נמצאים ארבעה סוגי רכב:

טויוטה יאריס, דייהטסו סיריון, סוזוקי סוויפט וסיטרואן C3.

הדברים שחשובים לי הם הדברים הבנאליים - אמינות וצריכת דלק (מהסיבה הזאת ועוד נפסלה הגטס).

שאלותיי:

1. כמובן, המלצה או אי-המלצה על אחד הרכבים הנ"ל או פרטי מידע שחשוב לדעת ולהכיר לגביהם.

2. אם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין היאריס דינאמיק ליאריס סול, אשמח.

3. (מתנצלת שזו שאלה של בחורות) - האם כדאי פחות לקנות רכב צבעוני (אולי הצבע נפגע אחרי שנה שנתיים והאוטו נראה רע או משהו דומה)?

43. אם יש דגם נוסף מעניין בטווח המחירים הזה שפספסתי.

תודה רבה וסוף שבוע נהדר.

פורסם

ליאריס גיר רובוטי שלא כולם מסתדרים איתו (נסיעת מבחן חובה).

ההבדל בין יאריס סול לדינאמיק הוא, לפי מה שאני יודע, רק התוספות (חישוקי מגנזיום, מערכת אזעקה) שעולות 5 אלפים ש"ח נוספים.

לפי אתר טויוטה ישראל, יאריס דינאמיק נמכרת בצבע שחור בלבד.

אני ממליץ לכם על סיריון - אמינה, חיסכונית וזולה לאחזקה (נשארת השאלה של טעם אישי לגבי מראה חיצוני).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חיצונית אין לי בעיה עם זה שהיא נראית כמו ביצת קינדר, להפך, זה אפילו נחמד :-D

שכחתי לציין שדי חשוב לי שיהיה אוטומט (הכניסו כאן בדיחה בנושא בחורות, גיר ידני ועליות).

פורסם

כדאי גם לבדוק את הסקודה פאביה - בתקציב שלך נכנסת הגירסא הבסיסית עם איבזור בטיחותי מלא. גם הסוויפט טובה מאוד.

ה-C3 ותאומתה ה-206 נשענות על תכנון בן עשור ולוקות בסעיף האבזור הבטיחותי, ועדיין - עדיפות לדעתי על הסיריון והיאריס. בהרבה.

פורסם

נורית שלום

אני גם הייתי באותה התלבטות שלך

בסוף החלטתי ללכת על מאזדה 2 אמינה,בטיחותית וחסכונית

לגבי הצבע אין כל בעיה עם צבע לאחר שנתיים או יותר מזה ואין צורך בתחזוקה מיותרת

וחוץ מזה אם את /ם לא לחוצה / ים אז תחכי לחודש דצמבר אז יהיו הוזלות במחירים (ככה כולם אומרים )

בהצלחה !

פורסם

אם הצורה של הסיריון לא תפריעה ( קינדר? :lol: ), לדעתי היא אופציה טובה.

דיי חסכונית בדלק, וממה שאני הבנתי מאחותי ( שנסעה עליה ), יש לה גם נסיעה לא רעה בכלל ( יחסית לעלות כן?! ).

לא מזמן קיבלנו אחת והבאנו אותה לעובד, הוא אמר שהוא מרוצה, אחותי שנסעה עליה אמרה שהיא בובה.

דיי חסכונית בדלק, אני לא ממש יודע לגבי אמינות ( אין לנו אותה בטווח הארוך ).

כמובן שחובה חובה חובה נסיעת מבחן, בכל דגם שתתענייני.

באותו הסכום פחות או יותר יש את המאזדה 2, לדעתי גם כן אופציה טובה.

ה 2 בטיחותית יותר מהסירוין ( ב 2 יש ESP שכמו שזכור לי, אין בסיריון ), לטעמי ניראת טוב יותר.

מציע לך ללכת ולעשות נסיעות מבחן על כל המכוניות שהצעת כאן, ככה תוכלי לקבל תחושה אמיתית לגבי האוטו ולא ע"פ ההמלצות כאן בפורום ( חס וחלילה, אני לא מזלזל, פשוט אני מאמין שעדיף לנהוג ברכב ולא רק לראות אותו ).

פורסם

אם חסכוניות אמינות בראש מעייניך, אז לטעמי הבחירה הראויה היא הסיריון.

עד לא מזמן החזקתי שנתיים בדיוק בסיריון מהדגם החדש (2006).

חוץ מנורה שרופה שום דבר לא התקלקל/לא עבד/זייף, וגם לא עשה רושם שבעתיד הקרוב יתקלקל:-)

הסיריון מאוד חסכונית: בעיר הייתי מוציא ממנה 1:12 כולל פקקים, עליות וירידות לרוב (חיפה, מה לעשות..)

בבין-עירוני היא מן הסתם אפילו יותר חסכונית: 1:14-1:15, שהשיא שלי היה בנסיעה לאילת: 1:16.

אה, ולדעתי היא ממש יפה:wink:

נ.ב: הסירי דאגה מליבך, הסיריון (הדגם החדש) מגיעה רק עם תיבה אוטומטית, אם תרצי וגם אם לא.

דווקא קראתי לפני שנה שמתכוונים לייבא אותה גם עם גיר ידני, אבל עדיין לא יצא לי להיתקל באחת כזו..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם אתם גרים בחיפה והרכב מיועד לנסיעות בתוך העיר, היאריס לחלוטין לא באה בחשבון בגלל ההדרדרות בזינוק בירידה. בנוסף כמו שנאמר, גם בנסיעה במישור הגיר הרובוטי שלה לא מתאים לכל נהג.

לא הייתי רוכש רכב חדש ללא ESP (סיריון, סוזוקי סוויפט, סיטרואן C3)

בנוסף C3 עומדת לפני החלפה בקרוב.

לדעתי הרכבים המומלצים היום בקטגוריה והכי מתאימים לדרישות שהוצגו הם רנו קליאו ומאזדה 2. לקליאו יש אופי יותר "משפחתי", ולדעתי מבין השניים הוא הכי מתאים לכם.

פורסם

לי יש סיריון (חדשה), ואחרי חצי שנה מאומצת (ו-22 אלף ק"מ) היא קצת מקרקשת.

בסעיף הבלאי (חוץ מטיפול שוטף) הוחלפו בה מאריכי הצתה, ומשולש שהתחיל להרעיש.

גילוי נאות - הסיריון שלנו בליסינג.

חוץ מזה אין לי תלונות. האוטו נוח, סוחב, מגיב יפה ואפילו מרגיש נחמד לנהיגה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

דעתי היא כזאת :

http://motocar.co.il/test/896.aspx

אני בדיוק כמוהם, מעדיף את הפאביה החדשה על כל רכב אחר בקט'.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...