Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים צבאים

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GAZ-69

תוצרת ברית המועצות

300px-Gaz69-2.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את המינימום של לבדוק VIN במשרד הרישוי ביפו ולהחזיר לו את מס ה- צ---71 לא עשו. (לראשונות צ----70 , מ 1961/62 לא היו חלונות בצידי הדפנות האחוריים , ל 1963 היו , כמו לזה . )

הרישוי הצבאי של הרכב (לא של הנהגים) כלל לא יושב ביפו. מערכת המחשוב בו עתיקה אך פחות עתיקה מהרכב הנ"ל. מספרי VIN לא נאגרים שם אלא מספרי שלדה וגם הם בצורה חלקית. לאתר את הצ' של הרכב הזה יהיה סיפור מסובך של נבירה בארכיונים ישנים.

אבל תמיד כיף ללגלג על הצבא, בידענות גדולה וחסרת בסיס. סוג של ספורט לאומי בימינו.

פורסם

לפי מה שהבנתי מזכירים פה רכבים שננהגו על ידנו בצבא...אז לי יש כמה:

נ.נ

אביר

האמר

סופה

ריאו מכול הסוגים והמינים

מאן

דאף

זאב-שבנוי על בסיס הפורד F-550

דויד-שבנוי על בסיס הלנד רובר

קרקל-שבנוי על הפורד F-350

אלה רכבים שזה חוויה לנהוג עליהם שבאזרחות בלתי אפשרי.

בקשר לשתי רכבים הראשונים הם דיי ישנים אבל עדיין נוסעים כמו חיות רעות

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
לפי מה שהבנתי מזכירים פה רכבים שננהגו על ידנו בצבא...אז לי יש כמה:

נ.נ

אביר

האמר

סופה

ריאו מכול הסוגים והמינים

מאן

דאף

זאב-שבנוי על בסיס הפורד F-550

דויד-שבנוי על בסיס הלנד רובר

קרקל-שבנוי על הפורד F-350

אלה רכבים שזה חוויה לנהוג עליהם שבאזרחות בלתי אפשרי.

בקשר לשתי רכבים הראשונים הם דיי ישנים אבל עדיין נוסעים כמו חיות רעות

איזה דאף נהגת של התובלה?

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם
איזה דאף נהגת של התובלה?

אם אני לא טועה, יש דאף XF95 אחת, סקאניה G124 אחת, קנוורט T800 אחת ומאן TGA אחת, שצה"ל רכש כדי לנסות אותם ולבסוף נשאר עם הוולוואים ומרצדסים.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
אם אני לא טועה, יש דאף XF95 אחת, סקאניה G124 אחת, קנוורט T800 אחת ומאן TGA אחת, שצה"ל רכש כדי לנסות אותם ולבסוף נשאר עם הוולוואים ומרצדסים.

יש גם CF אחד שעבדתי עליו מילואים אחרונים

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם
file.php?n=900&w=o

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
DAF XF95

dscn0872z.jpg

VOLVO FH12 420 היחיד מהדגם הזה (צולם ע"י srulik500)

0710080907mp5.jpg

0710080856ky5.jpg

הקנורט הצבאית פשוט מדהימה יפיפיה אמיתית ובעיני יפה יותר מכל הקנורטים האזרחים שיש בארץ.

לדעתי היא מדהימה פשוט כי היא בלי כל הקישוטים המנורות והתוספות ההזויות שמוסיפים לקנורטים האזרחים.

מה גם שהקבינה שלה יפיפיה . הייתי שמח לראות תמונות מבפנים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לטובת האותנתיות של הזחלד של אסף,ולחובבי המיני 1961 שהיתה לי

מנחם - היכן אתה בתמונה ? האם אתה על הזחל"ד והאישה במיני ? או שהיית עם המיני כקתק"ל של הזחל"ד ?

מצא משה

פורסם
ומה אלה?

הם נראים לי כמו שלל אבל יש עליהם מספרים צה"לים

מאיפה התמונות? יש לך מושג, ממתי?:roll::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אותי מעניין, האם עדיין נשארו איפשהו משאיות "שלל" ה"מגויירות" במצב טוב? :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...