Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים צבאים

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי בדף 5 שלפני שנתיים בערך, שאלו מתי הF350 יוצעו למכירה,

ובכן בפי חדשות טובות שלאחרונה צה"ל מזכה יחידות על ה350 ובתמורה הן מקבלות 150 2010'

אני לא יודע מה עושים עם ה350, אבל אני בטוח שהם לא נשמרים בימ"חים למיניהם.

ככה שזה נותן תקווה אולי לראות אותן יוצאות למכרזים. ויש כאלה במצב די טוב, חוץ מהפח שזה אחת הבעיות ברכב כזה גדול, לוחות פח גדולים שמתעקמים מכל אפצ'י, אבל לנהגים הזהירים בינינו אין שום בעיה עם זה, חוץ מזה הרכב הזה הוא סוס עבודה.

אם הייתי יכול לקנות אחת כזאת, בשמחה הייתי קונה, אבל רכב כזה בא עם ה-ר-ב-ה עבודה והשקעה.

אסף, התמונה הראשונה מזכירה לי את הדוד, זה נראה רכב בסגנון הדוד, רק"ם קטן וזריז בעל יכולות שטח גבוהות.

כבר לפני שנתיים יצא לי לראות בירושלים F350 שעברה גם צביעה ללבן וקיבלה לוחית אזרחית.

עוד משהו מעניין...ראיתי טויטה סטארלט עם לוחית צה"לית, כמו שזכור לי השנת דגם האחרונה של הסטארלט היתה 98, מעניין למה היא עדין בשירות, רכבים שבאו אחריה כמו מגאן ואסטרה כבר מתחילות לצאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמדומני הגלדיאטור שימש גם קצינים יותר זוטרים. אבי שירת במהלך שנת 72 את שנת הקבע שלו (בדרגת סגן), ולעיתים היה יוצא עם הגלדיאטור לחופשות.

ראה גם כאן - נוסטלגיה בצה"ל=> תחבורה בצה"ל=> גלדיאטור

בשנים 1992-1993 היו באים לבקר אותנו בפלמחים מספר גלדיאטורים צבאיים במסווה אזרחי, של אחת הסיירות המובחרות - הן היו צבועות בצבע תכלת ובעלי מספר אזרחי עם ברגי פרפר - יצא לי אף לנהוג בהם מספר פעמים, כאשר הייתי מכניס אותם לבסיס שבו שירתנו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אסף, שוב גייסת את הסוסיתא שלי למילואים ? :-D

attachment.php?attachmentid=215117&d=1285506117

חיכיתי לזה :-D

זוכר על מה דיברנו ברמת גן ?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
חיכיתי לזה :-D

זוכר על מה דיברנו ברמת גן ?

למה מספר רישוי גלוי, למה....:lol:

נראה מישהו מתישב היום, על מכסה מנוע של רכב חדש...:wink:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

לאיציק ,

הצבא לא קנה טויוטה סטארלט מעולם...

לאחרונה מחליפים לרכבי מג"ב את הלוחיות רישוי לצבאיות במקום משטרתיות ,

אם תשים לב גם יש לו דלקן של סונול ( כמו למשטרה ) ולא פזומט ( כמו של הצבא )

בגלל זה רואים רכבים של מג"ב בצבע מג"ב עם מספרים שחורים ..

ולגבי מכירת הפורד , גם השב"ס מוכר אותם ( בצורתו וארגזו הצבאי.. )

מלבד זה השירשור מדהים !!!

פורסם
לאיציק ,

קנה גם קנה, יחידות בודדות שהיו מיועדות לרס"נים וסא"לים שהיו מוגבלים מבחינה רפואית לנהיגה ברכב אוטומטי.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

אחרי שראיתי מרצדסים W123 עם לוחיות צבאיות שחורות, זכוכית משוריינת ומיתקונים לVRC בפנים, אני כבר לא מופתע מכלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא המרצדסים לא נדירות בכלל .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
דווקא המרצדסים לא נדירות בכלל .

אני זוכר שהיו הרבה כאלה ביק"ל.

עד כמה שידוע לי אלה רכבים שצה"ל החרים ממחבלים בלבנון.

לפני שלוש שנים ראיתי אחת כזאת בבסיס שבו עשיתי מילואים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

הרכבים שימשו בכמה יחידות מסווגות יותר ופחות , וביק"ל ובצד"ל ואני מאמין שגם בזרעות ביטחון שהן לא צה"ל.

שמעתי ממקור די אמין שחלק נכבד מהן הושמד אחרי פעילויות שונות , ברחוב של חבר טוב שלי חונה אחת שנראת מאותה סידרה , אזרחית למהדרין .

נתקלתי בשירות שלי באחת כזו שפשוט נשארה מסופחת לחטיבה מרחבית שלא היה לה שום שימוש בה, אז הפכו אותה לרכב חלוקת דואר למוצבים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היו מעט, אבל היו.

האוטו הזה נרכש ע"י הבעלים הקודמים ממרכז של הצבא והועמד, יכול להיות שלחלקם אפילו היה מספר אזרחי.

הוצאנו ממנו בזמן השיפוץ דלק אדום וכמה מדבקות צה"ליות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...