Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים צבאים

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעלה את השירשור מהאוב לטובת אלה שמשפצים כלים כאלה

את המ"ק (מכשירי הקשר) המפורסמים הגדולים שהיו על הגיפים השונים בצה"ל היו (ועדיין) מייצרים במפעל בו אבי שימש בזמנו כסמנכ"ל (אבי כיום משמש בתפקיד דומה בחברה אחרת לאחר שתדיראן מערכות נקנתנה ע"י בעלים חדשים לפני מספר שנים) ואני מדבר על "תדיראן מערכות " בחולון .

לא מזמן מישהו ביקש מאבא שלי לזהות באמצעות צילומים מ"ק שונים שיוצרו בשנות ה 60-70 והתמונה כאן הזכירה לי את זה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את המ"ק (מכשירי הקשר) המפורסמים הגדולים שהיו על הגיפים השונים בצה"ל היו (ועדיין) מייצרים במפעל בו אבי שימש בזמנו כסמנכ"ל (אבי כיום משמש בתפקיד דומה בחברה אחרת לאחר שתדיראן מערכות נקנתנה ע"י בעלים חדשים לפני מספר שנים) ואני מדבר על "תדיראן מערכות " בחולון .

לא מזמן מישהו ביקש מאבא שלי לזהות באמצעות צילומים מ"ק שונים שיוצרו בשנות ה 60-70 והתמונה כאן הזכירה לי את זה.

אתה מתכוון לאלה?

524close.jpg

3-3-1-1-3_pop.jpg

Copy-of-IMG_8707_wa.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אתה מתכוון לאלה?

אני אישית לא מומחה גדול למ.ק אבל הרוב הגדול של המ.ק ששירתו בצה"ל יוצרו בתדיראן מערכות (חלקם יוצרו גם על ידי חברות נוספות )

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

המכשירים שבתמונות דע חדשים. מחפש מכשיר ישן GRC לטובת קומנדקר משנות הארבעים. את בסיס האנטנה והאנטנה המקוריים כבר מצאתי. נותר מכשיר הקשר עצמו.

אריה

פורסם
המכשירים שבתמונות דע חדשים. מחפש מכשיר ישן GRC לטובת קומנדקר משנות הארבעים. את בסיס האנטנה והאנטנה המקוריים כבר מצאתי. נותר מכשיר הקשר עצמו.

אריה

דבר איתי

אסף 0502102525

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תמונה שנתגלגלה לידיי.... שימו לב למיקום והתאריך...

מי מזהה את הרכב והמקלע??

Photo0846.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

בהתחלה חשבתי שמדובר ב"שוורץ לאוזה" מיקלע אוסטרי עם קירור מים. אך, מאחר ומדובר כניראה בחילים בריטים, אז אני מניח שמיקלע הוא לואיס.

אריה

פורסם

אריה

נסה לפנות לתדיראן מערכות בחולון.

אולי יש להם ישנים זרוקים כאלה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
תמונה שנתגלגלה לידיי.... שימו לב למיקום והתאריך...

מי מזהה את הרכב והמקלע??

Ford Model T, Lewis MG

3304579.gif

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

נכון. טטרה, הוכחת שאתה טוב לא רק במשאיות...8)

תראה איך "יישרו" את הכנף הקדמית....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ומי מזהה את הרכבים האלה ?

77903251.jpg

49647071.jpg

פורסם

הרכב השני מזכיר אופל קדט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קלטתי את כיוון המחשבה שלך , אבל זה לא קדט. לקדט פנסים קידמיים מובנים בתוך הכנפיים, ובכלל הרכב שונה.

פורסם

לחברי מועדון החמש,

כל מי שיש ברשותו רכב במראה צבאי , צבוע בצבעי צבא : חום/ ירוק/ או בדומה,

מתבקש להירשם בהקדם לאירוע , עקב הצביון הצבאי שברצוננו להעניק לתצוגה באירוע זה.

תודה,

מתוך ההזמנה לאירוע המרכזי בסוכות.

זה היום שלנו חובבי הרכב הצבאי.

לתשומת לב מי שפספס, ולמי שטרם נרשם.

שנה טובה,

יורם

• תוכן חדש...