Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס זכרון שמבקש סיסמא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בכרטיס מסוג MINI SD שהוצא ממכשיר סלולארי לפני הכנסתו לתיקון באורנג' ( הכרטיס הוצא ע"י הפקידה בדלפק )

הכרטיס לא ננעל מעולם בסיסמא לפני כן !

המכשיר הינו נוקיה 6288

לאחר חזרת המכשיר מתיקון של כמה ימים בחברה( שדרך אגב לא בוצע כראוי , המכשיר חזר עם אותן הבעיות כאילו לא נעשה דבר :evil: )

הוכנס הכרטיס למכשיר אבל כניסה לזכרון הכרטיס דורשת סיסמא :shock: - פניה שלנו לפקידת הקבלה הניבה תשובה מפגרת , בנוסח אין לי מושג מה הבעיה ואולי תקנו כרטיס אחר :brickwall:

נסיון להיכנס לכרטיס דרך המחשב וכבל הסינכרון לא מראה אותו כלל !

ניסיון לפרמט את הכרטיס דרך הסלולארי דורש סיסמא גם כן !

הכנסת הכרטיס למכשיר אחר דורשת סיסמא כנ"ל !

אין לי אפשרות לחברו לקורא הכרטיסים במחשב מעצם היותו מסוג MINI SD ואין לי מתאם לגודל זה , חשבתי שאוכל לחברו כך לגבות את המידע עליו ואז לפרמט אותו ולבדוק אם הוא מזוהה כרגיל אבל ...

הקיצר אשמח אם מישהו יזרוק איזה פתרון בענין .

דבר נוסף למי שתוהה - אין על הכרטיס מפסק לנעילה שלו .

• תוכן חדש...