Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי בעיה עם הבלמים כל פעם שאני לוחץ על הבלם הוא לא קשיח ומתחיל לעצור הוא נכנס פנימה ואז מתחילים לעבוד הברקסים

בשביל זה אני אפשר להגיד "מפמפם" את הבלמים שיהיו קשיחים ..הכוונה אולי חסר נוזל בלמים כי שומעים רעש של משאבה..

אבל ברגע שאני מתניע זה חוזר...תודה לעוזרים

פורסם

מתי הפעם האחרונה שהחלפת ברקסים???

יכול להיות שלא ניקזו כמו שצריך

תבדוק את מצב השמן {תחליף}

את תקינות המשאבה וכל הצינורות

עדיף שתכניס את הרכב לבעל מקצוע

זה לא עבודה יקרה

ברקסים זה בטיחות

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הרכב חדש קניתי אותו לפני שובעיים בערך לא יצא לי לסוע עליו הרבה אני צריך לעשות ביטוח..(רכב ראשון גם )

ואתה מתכוון לדיסקיות בלמים?

פורסם
הרכב חדש קניתי אותו לפני שובעיים בערך לא יצא לי לסוע עליו הרבה אני צריך לעשות ביטוח..(רכב ראשון גם )

ואתה מתכוון לדיסקיות בלמים?

אז בעצם לא לחצת על בלמים חוץ מהרכב של המורה נהיגה

הכוונה שלי בכל רכב הקשיחות של הבלמים שונה

באמצע נסיעה כשאתה לוחץ על הברקס הבלמים מגיבים? ואיך???

הרכב עוצר/לא עוצר?

בכל מקרה תכניס את הרכב לבעל מקצוע

גם אם אתה לא בטוח מה הבעיה כמו שאמרתי לך כבר

ברקסים זה בטיחות לכן החלקים והעבודה לא יקרים

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אצל מורה נהיגה עזוב...הכל רגיש והכל תקין אצלו אז זה לא אינדיקטור..

נהגתי במכוניות אחרות חדשות ישנות בחדשות היה קשיח ובישנות לא הכי אבל אצלי נראה לי זה מוגגזם בסופו של דבר עוצר וגם עוצר טוב אבל זה מעצבן אותי שקודם נכנס פנימה קצת ואז ואז בולם....אולי עם משאבה לנפח חחח

פורסם

קאש באש שלום רב וברוך בואך לפורום!

ראשית מספר עובדות חשובות לציון:

1- רכבך חדש אצלך, אך לא חדש על הכביש, ונחשב רכב יחסית ישן מאד.

2- רכבך שבועיים אצלך, וקנית אותו, מבלי לבצע ביטוח, דבר שמסכן את עתידך כנהג, ואת משפחתך שתממן פיצויים לרכב הבא שחס וחלילה תפגע בו, ברכב מיושן, ללא בלמים תקינים!

3- קבל את המלצתי הבאה: אל תנוע אפילו מטר אחד ללא ביטוח חובה וצד ג לפחות.

4- עם התשלום על ביטוח החובה, סע בזהירות ובאיטיות, למוסך הקרוב, ובצע ישור קו, שיכלול בדיקת בלמים כללית, הכוללת פירוק גלגלים קדמיים ואחוריים, החלפות /חריטת תופים מאחורומשאבות בלם לפי הצורך, החלפת דיסקיות בלם קדמיות וחריטת / החלפת צלחות קדמיות.

בדיקת צינורות בלם קדמי ואחורי, בדיקת והחלפת משאבת בלם מרכזית, שנירב הסכויים שהיא לא תקינה, ולכן דוושת הבלם רכב ולא מגיבה מידית ללחיצה ראשונה, החלפת נוזל בלמים , וניקוז אוויר ממערכת הבילום.

בהזדמנות זאת יש לבדוק נזילות מהמנוע, תיבת ההלוכים, בדיקת תקינות תושבות מנוע, בולמי זעזועים, ומערכת ההגוי.

מומלץ גם לבצע טיפול 10000, הכולל החלפת שמן מנוע, מסנן אוויר ודלק, ופלגים.

בהצלחה

ושנה טובה ונהיגה זהירה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...