Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ח'ברה שנה טובה...טוב ככה אני משדרג את הרדיו דיסק שלי (Blaupunkt mp34)

שלא הייתי מרוצה ממנו ביחס למחיר שלו 700 שקל!!...לכן אני קונה חדש באותו תקציב

יש משהו מיוחד להציע?אם כן בכיף אם לא אני מתלבט בין כמה דגמים צריך חוות דעת :

DEH2050MPוPioneer

DEHP4950וPioneer

CQC7105UוPanasonic

אם בתקציב של 700 שקל אתם חושבים שיש דברים יותר איכותיים תציעו..תודה מראש ושנה טובה

פורסם

אממ נשמע סבבה לגמרי יש לך ניסיון איתו?האמת שאני לא יודע איך הוא עומד מול הפיונרים שאני הצעתי

אבל סבבה שווה לבדוק תודה....אולי עוד מישהו יתן הצעה + ביקורת על הרדיו דיסקים שהצעתי?

תודה מראש =)

פורסם
איזה אחד מהם הבאתי לך שם 5 בערך

אהה =))) חשבתי התכוונת לראשון...הם כולם נראים אותו דבר...איזה מהם אתה מכירר וממליץ עליו במיוחד..ד"א האחרון נשמע סוף!

פורסם

אתה צריך לדעת מה אתה רוצה מהר"ד, מה חשוב לך, יש פנסוניק עם preout של 5V שיכול להיות הכי טוב בשבילך, האקליפס שמוצג פה אמור להיות בעל איכול צליל שאין לשום ר"ד במחיר שלו למרות שאין לי ניסיון עם הדגם הנמוך שלהם, ויכול להיות שהפיוניר דולפינים הפונקציונאלי הוא הבחירה בשבילך.

מה אתה מחפש??

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אתה צריך לדעת מה אתה רוצה מהר"ד, מה חשוב לך, יש פנסוניק עם preout של 5V שיכול להיות הכי טוב בשבילך, האקליפס שמוצג פה אמור להיות בעל איכול צליל שאין לשום ר"ד במחיר שלו למרות שאין לי ניסיון עם הדגם הנמוך שלהם, ויכול להיות שהפיוניר דולפינים הפונקציונאלי הוא הבחירה בשבילך.

מה אתה מחפש??

אני מחפש רדיו דיסק שלא יקפוץ לי הדיסק כל שנייה שיהיה חזק מבחינת החזקת המגבר והרמקולים עליו

ושיהיה לי אפשרות לשים מגבר וגם מונובלוק...שהעיצוב שלו יהיה יפה ולא מבולגן וזהו סך הכל

סוף התקציב שלי הוא 700 שקל בשביל המכשיר

תודה על העזרה מראש =)))

• תוכן חדש...