Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אולי אתם כבר עושים את זה, אבל לא ראיתי הרבה תמונות כאלו):

חירשו את החניות הפנימיות של בנייני המגורים בכל מקום שאתם נמצאים, לפחות באחד מכל עשרה בניינים עומדת מכונית נטושה ברמה זו או אחרת (של מצב או של נטישות).

לרוב יהיה תמיד איזה שכן שישמח לשתף פעולה לאתר את הבעלים, כי הגרוטאה עוקצת לו ת'עיניים...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בזמנו פורסם על מגרש מכוניות במושב תרום,אומנם עברו מאז 3 שנים בערך אבל שווה לבדוק,

הייתי אצלו וקניתי את הסובארו קופה,ואני זוכר שהיו לו שני אבארטים אחד חום והשני בתמונה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=91929&page=9

בדקתי אותה כבר אז, לפני כשלוש שנים:

1. למיטב הבנתי היא לא אבארט' אמיתית - אין מנוע אבארט', אין רדיאטור שמן וכו'. נכון שחלק מהקוסמטיקה מתאימה - מכסה מנוע למשל, אבל זה הכל.

2. כבר אז, לפני 3 שנים, מצבה היה מעבר לשיפוץ סביר, עם רקבונות עמוקים ונרחבים.

3. הבעלים לא הצליח למצוא את הרשיונות.

בקיצור - בהצלחה :-D

אני לא ראיתי אצלו 2 אבארט'ים, אלא רק את זו שבתמונה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
בזמנו פורסם על מגרש מכוניות במושב תרום,אומנם עברו מאז 3 שנים בערך אבל שווה לבדוק,

הייתי אצלו וקניתי את הסובארו קופה,ואני זוכר שהיו לו שני אבארטים אחד חום והשני בתמונה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=91929&page=9

בזמנו, כשדיברתי ע ג'ורג' לגבי המגרש הזה, הוא אמר שבין כל המכויות שם, רק לבודדות יש ניירות, והאוטוביאנקי הכחולה לא נכללה ברשימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

במגרש חניה ליד בניין (בסמוך לבית החייל בת"א):

אוסטין מטרו למכירה

פיג'ו 505

אוטוביאנקי/מיני מינור (פאדיחה שלי , פשוט אני לא זוכר...:?)

פורסם
אוטובאנקי אברט אמיתית . בטיול שהיתי לפני כשנה וחצי באיטליה

מה זה עוזר לנו שהיא באיטליה :D

זה כמו שאני עכשיו יביא לכם תמונה של מרצדס שנמצאת באוסטרליה ,

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

פורסם
מגיעה לרחוב הסיבים בוקר בוקר בשנתיים האחרונות...

גם בגשם????:-P

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אולדס 98 ריג'נסי שנת 78-9, שלמה לחלוטין, אבל מתחילים לבזוז אותה, עומדת ברח' ברנר בפתח תקווה.

אם מישהו מעוניין, שימהר. עד עכשיו הרכב עמד מתחת לבניין באיזור התחנה המרכזית בפ"ת, ועכשיו הוא עומד ברחוב, חשוף לפגעי ילדים, וונדליסטים, נוטלי מזכרות ומזג האוויר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אולדס 98 ריג'נסי שנת 78-9, שלמה לחלוטין, אבל מתחילים לבזוז אותה, עומדת ברח' ברנר בפתח תקווה.

אם מישהו מעוניין, שימהר. עד עכשיו הרכב עמד מתחת לבניין באיזור התחנה המרכזית בפ"ת, ועכשיו הוא עומד ברחוב, חשוף לפגעי ילדים, וונדליסטים, נוטלי מזכרות ומזג האוויר.

אולדס' קטלס שנת 81 בשדרות עומדת כבר 6 שנים ,

מספר הרישוי ינתן בפרטים לאנשים שרוצים להציל אותה ,

אם הבעלים בכלל מעוניין למכור /למסור .

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...