Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, מדובר בטאונוס 17M P3. הדגם יוצר בין השנים 1960-1964, שווק עם מנועי 1.5, 1.7 ו-1.8 בהספק 55, 60, 70 כ"ס בהתאמה.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עניכם הרואות אזה מכונית אספנות מיוחדת זו אזה דגם של פורד שלא ידוע לי שמו

וכמה חבל על האלפה הזו

מדובר על פורד פרליין,של בחור ממושב בית יחצק,הייתי אצלו "בגרז'" כמה פעמים כי מאוד מרתק להתבונן על האוטו הזה,הוא יד ראשונה,הביא אותה עימו לארץ מונצואלה.

מרשים ביותר.

ח חי חיפ חיפו חיפושית

פורסם
אכן, מדובר בטאונוס 17M P3. הדגם יוצר בין השנים 1960-1964, שווק עם מנועי 1.5, 1.7 ו-1.8 בהספק 55, 60, 70 כ"ס בהתאמה.

יש לפחות עוד אחד כזה במצב מצויין בדרום ת"א. אני חושב, שהם קשורים איכשהו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
האם במקרה היא גם דגם ג'ינס?(ג'נטים בצורת X ,דשבורד שחור -ירוק,וריפודים מגי'נס)

נשמע מעניין..

דגם ג'ינס כתומה יש עם הגלגלים המקוריים וסה"כ שלמה, עומדת כבר מלללללללללללללללא זמן ברח' חרות ברמת גן.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

היום במוסף מטענים "קונטראם" שבאזור התעשיה הצפוני באשדוד. במחלקת הענתיקות שמחכות לשחרור...

חוץ מהחיפושית קבריולט שעדיין עומדת שם (ומחכה לבעלים שיבוא כבר...) יש גם רולס רויס לבנה , מרצדס קופה כלשהי (נדמה לי היה רשום בדגם ואל תתפסו אותי במילה 430 או 450 ), היה גם ביואיק יפיפיה שבדיוק היום הגיעה ועוד רכב אמריקאי לא מזוהה.

אה וכמעט שכחתי הייתה גם פורד מוסטאנג אחת.

כאמור כל הרכבים ממתינים לשחרור.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
היום במוסף מטענים "קונטראם" שבאזור התעשיה הצפוני באשדוד. במחלקת הענתיקות שמחכות לשחרור...

חוץ מהחיפושית קבריולט שעדיין עומדת שם (ומחכה לבעלים שיבוא כבר...) יש גם רולס רויס לבנה , מרצדס קופה כלשהי (נדמה לי היה רשום בדגם ואל תתפסו אותי במילה 430 או 450 ), היה גם ביואיק יפיפיה שבדיוק היום הגיעה ועוד רכב אמריקאי לא מזוהה.

אה וכמעט שכחתי הייתה גם פורד מוסטאנג אחת.

כאמור כל הרכבים ממתינים לשחרור.

של בני אם אני לא טועה :roll: .

הכוונה לבני ל', לא בני ה'

בני ה' מנהל הפורום

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

פורסם

אסף כתב:

במדינת חלם יש מצב שיקרה דבר כזה. בעצם, יותר סביר שימכר/יינטש מאשר שיעמוד במוזיאון.

לפני כמה שנים שופצה ע"י פורד בארה"ב מכונית השרד של חיים ויצמן אחרי שהגיעה למצב של בית שימוש. מדינה שנתנה למכונית היסטורית שיוצרו כמוה 3 בלבד (אם זכרוני אינו מטעה אותי), להגיע למצב כזה, מסוגלת לכל דבר אחר...

-----------------------------------------------------------------------------------------

amiger כתב:

אחת היתה של וילסון ונשרפה. זו של ויצמן היא היחידה ששרדה.

-----------------------------------------------------------------------------------------

ראשית, הלוואי שהיא היתה של וילסון, כי הוא היה נשיא ארה"ב לאחר מלחמת העולם הראשונה.

הרכב המדובר היה של הנשיא הארי טרומן.

שנית, וזה כבר מיועד לאסף, רק אתה מסוגל "לברך" את המדינה שלך ושלי בצורה כל כך מעוותת כי אותה מדינת חלם השקיעה הון בשיפוץ הרכב של וייצמן בארה"ב(ולא במפעלי פורד), אבל אתה בכל זאת מקטר...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
דגם ג'ינס כתומה יש עם הגלגלים המקוריים וסה"כ שלמה, עומדת כבר מלללללללללללללללא זמן ברח' חרות ברמת גן.

אם אנחנו מדברים על אותה חיפושית אז אשתו של הבעלים הייתה שכנה שלי בבית הישן. אני זוכר את הרכב טוב מאוד כי הוא היה בא לבקר אותה הרבה בתקופה שהם היו חברים. הרכב במצב מצויין (מקורי) וממש אבל ממש לא למכירה (הבעלים מאוד קשור לרכב, כנראה לאחרונה שהוא כבר נשוי אין הרבה זמן/כסף להשקיע ברכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
חשבתי לרגע שזו טרנספורטר אחת שאני מכיר מאותו איזור בחדרה וגם באותו צבע

רק שזו שאני מכיר היא פתוחה (בתמונה)

מסתבר שיש שם 2...

אחת כזו בדיוק רק בצבע תכלת נצפתה על ידי בפתח תקווה, אזור עין גנים.

תמונות אעביר יותר מאוחר

פורסם
בשדרות אל קאמינו ,

המון זמן עומדת ,

מספר הרישוי ינתן בפרטי .

חודשים כבר מבטיחים לי תמונה שלה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
כי אותה מדינת חלם השקיעה הון בשיפוץ הרכב של וייצמן בארה"ב(ולא במפעלי פורד), אבל אתה בכל זאת מקטר...
בני, בכתבה הזו (שגם אתה מצוטט בה, וסחטיין על התואר :-)) כתוב שהיוזמה לשיפוץ היתה של "דלק-מוטורס" יבואנית פורד בשיתוף פורד העולמית.

בשום מקום בכתבה לא מוזכר שמדינת ישראל הביעה עניין כלשהו במכונית ו\או מימנה את שיפוצה.

פורסם

אני לא כל כך בטוח שאסף התכוון לממשלת ישראל אלא לכולנו כמדינה. היו הרבה גורמים ששמרו על הרכב במשך השנים, כולל המכון עצמו ויד חיים וייצמן.

בזכותם הרכב לא היה גרוטאה מושלכת בחצר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני לא כל כך בטוח שאסף התכוון לממשלת ישראל אלא לכולנו כמדינה. היו הרבה גורמים ששמרו על הרכב במשך השנים, כולל המכון עצמו ויד חיים וייצמן.

בזכותם הרכב לא היה גרוטאה מושלכת בחצר.

אני אל זוכר את הסיפור של הרכב במדוייק (היתה כתבה בעיתון לפני הרבה שנים) אבל היה מתואר וצורפה תמונה שהרכב ממש זרוק בחצר.

לכן אני חושב שמה שאסף התכוון זה מה שבאמת היה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
חודשים כבר מבטיחים לי תמונה שלה...

תבוא תראה את המקורי , בכל אופן תמיד שאני שם הבן של בעל הרכב נמצא בחוץ , מה אני יצלם לידו ?

פעם אחת אני מבטיח שאני אצלם .

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...