Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגיעה לרחוב הסיבים בוקר בוקר בשנתיים האחרונות...

קפצה לביקור בקריית אריה...

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיאט 127 צבע לבן שנת ייצור 1981 אם אני לא טועה במצב תצוגה נוסעת יום יום וחונה בשעות היום במכון הדרום סגולה בפתח תקוה . שייכת לאחד הבוחנים במקום. (אגב בעל הרכב הוסיף לה מזגן)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
במגרש חניה ליד בניין (בסמוך לבית החייל בת"א):

אוסטין מטרו למכירה

פיג'ו 505

אוטוביאנקי/מיני מינור (פאדיחה שלי , פשוט אני לא זוכר...:?)

יש פרטים על ה 504?

איפה הבניין?

תודה יורקי

פורסם

ניצפתה רנו דופין בערך מודל 1958 או 1960 וגם פורד אנגליה של שנות ה60 או 62 מאחורי בית חולים מעני ישועה ליד עירית בבני ברק

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

פיאט 850 אדומה (ולא אספנות) נהוגה בידי אדם מבוגר, נצפתה ביציאה מגדרה ביום רביעי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שייכת לאדם מבוגר שמתגורר בגני הדר (ליד קיבוץ נען) הרכב בשימוש יומיומי ולפי מה שידוע לי הוא יד ראשונה .

נדמה לי שמאחורה רשום 850 ספיישל

הרכב אכן לא רשום כאספנות.

פיאט 850 אדומה (ולא אספנות) נהוגה בידי אדם מבוגר, נצפתה ביציאה מגדרה ביום רביעי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
יש פרטים על ה 504?

איפה הבניין?

תודה יורקי

אמנם הרכב הוא מדגם 505 (אפילו סטיישן- אל תתפוס אותי במילה) ולא 504.

הרכב יחד עם שאר הרכבים האחרים שציינתי נמצאים במגרש חנייה ברח' אריה עקיבא: כאשר אתה נוסע ברח' פנקס מכיוון בית החייל, תפנה ימינה ברחוב הראשון ותראה מצד ימין מגרש חנייה - תמצא אותה שם.

תהנה ובהצלחה.

פורסם

יש בפתח תקווה פיגו 504 במצב תצוגה מלוקק במיוחד . הרכב שייך לגברת מבוגרת אך די מפורסמת בעיר .

כמו כן באזור תעשיה צריפין חונה מדי יום פיגו 504 בצבע אפור.

אמנם הרכב הוא מדגם 505 (אפילו סטיישן- אל תתפוס אותי במילה) ולא 504.

הרכב יחד עם שאר הרכבים האחרים שציינתי נמצאים במגרש חנייה ברח' אריה עקיבא: כאשר אתה נוסע ברח' פנקס מכיוון בית החייל, תפנה ימינה ברחוב הראשון ותראה מצד ימין מגרש חנייה - תמצא אותה שם.

תהנה ובהצלחה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
במדינת חלם יש מצב שיקרה דבר כזה. בעצם, יותר סביר שימכר/יינטש מאשר שיעמוד במוזיאון.

לפני כמה שנים שופצה ע"י פורד בארה"ב מכונית השרד של חיים ויצמן אחרי שהגיעה למצב של בית שימוש. מדינה שנתנה למכונית היסטורית שיוצרו כמוה 3 בלבד (אם זכרוני אינו מטעה אותי), להגיע למצב כזה, מסוגלת לכל דבר אחר...

2 אחת היתה של וילסון ונשרפה. זו של ויצמן היא היחידה ששרדה.

פורסם
אלפא ספיידר משנות השיבעים עומדת שרופה בפרדס קץ :cry:

אלפא סוד שתי דלתות מתחילת שנות השמונים במצב טוב יחסית עומדת במיגרש הגרירות ליד צומת מסובין

משהו יודע מה קרה עם הספיידר?

אשמח לקבל פרטים על המיקום ועל הבעלים

בא לי להציל אותה אם עוד אפשר.

פורסם

נכון ללפני כשבוע- עדיין שם, עדיין באותו המצב, וכל פעם מנסים לכסות אותה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נכון ללפני כשבוע- עדיין שם, עדיין באותו המצב, וכל פעם מנסים לכסות אותה...

עדין באותו מיקום,

לפני שנשרפה היתי במשא ומתן לרכישתה, המוכר דרש עליה 23 אלף ש"ח , רק שכבר אז היא לא היתה במצב מזהיר...

אחרי השריפה אני כבר לא יודע כמה היא שווה , בסמוך לרכב יש מסגריה (כמה מטרים קדימה) הרכב שייך לבעלים.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...