Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לכולם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני דיי חדש פה

לפני כ-3 שבועות אבא שלי קנה אוטו משומש(סיטוראן ax 1.1i)

הוא לא כל כך מבין במערכות והכל....

יש מערכת של kenwood 4 x 45 וואט

יש לנו שני רמקולים מקדימה של פאיונר שכבר החלפתי אותם לסוני כי הרמקולים של פיונר היו ממש גרועים(ד"א הם 6.5 אינץ')

ויש עוד 2 מאחורה שהם גם דיי גרועים אבל אין לי תחליף להם כי הם 6.9 אינץ'

ויש לי זוג טוויטרים שאני רוצה להתקין אבל לא יודע איך להוציא תמערכת יש לי את שני גשרי המתכת כי הם היו בתא ליד הנהג

חשבתי על הדרך כבר להחליף את כל החיוט כי החוטים ממש דקים ויש לי בבית חוטי נחושת עבים וממש טובים

שאלתי היא איך אני מפרק תמערכת, וגם האם זה יפגע במערכת עם כביכול יהיו 6 רמקולים....

תודה לעונים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...