Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!ושלום לכולם.!

העלתי את הנושא הזה כאן לפני שבוע אולי קצת יותר.ולא קיבלתי תשובות,אז אני מעלה אותו שוב.

מקווה שתעזרו.

ברשותי פאנל של פאיוניר דגם:DEH-P80RS

יש בו המון מצבים של כיוונים וכאלה.אבל יש כמה שאני לא יודע מה הם,ואיך מפעילים אותם כמו שצריך.

אם משהו יוכל להסביר לי ולומר לי מה המשמעות עליו אשמח מאוד.והלו התכונות שאני לא מבין:

EQ-EX

מעבד צלילים (DSP

איקולייזר "מיקום שמיעה" דיגיטלי

איקולייזר BMX

2WAY CROSSOVER L/R עצמאי HPF/LPF

3WAY CROSSOVER L/R עצמאי HIGH/MID/LOW

יציאת HI-VOLTAGE

כיוון עוצמת סאונד אוטומטית לפי רעשי סביבה (ASL)

השתקת רעשי רקע

איקולייזרים דיגיטלים ברמה הגבוהה ביותר (EQ-EX,BBE,BMX)

Frequency Characteristics 5 - 20.000 Hzpixel.gifS/N ratio 105 dB (1 kHz) dB/1 kHzpixel.gifDynamic range 100 dB (1 kHz) dB/1 kHz

חיבור לכניסות נוספות - (MCD,DAB,TV,2 EXT) בעזרת מתאם

סורי שזה כל כך הרבה.תודה עדיאל

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם
אבל יש כמה שאני לא יודע מה הם,ואיך מפעילים אותם כמו שצריך.

שלום לך,

ברשימה שציינת, זה מעבר לפונקציות שמפעילים אותם, זו רשימה של תכונות המכשיר - המפרט הטכני.

יש גם דברים פאסיביים, שלא מפעילים אותם, כמו למשל יציאת HI-VOLTAGE, כיוון עוצמת סאונד אוטומטית לפי רעשי סביבה (ASL), השתקת רעשי רקע וכו'.

כמו שכתבתי לך בת'רד הקודם, אתה חייב לקרוא את המדריך למשתמש של המכשיר, אם מבעסת אותך האנגלית, תיעזר במישהו.

חבל מאד, שלא תכיר את המכשיר הזה על בוריו, על שלל הפונקציות והפיצ'רים שלו. זה מכשיר מעולה שמיועד לאלו שמחפשים את הערך המוסף של התוספות שלו.

פורסם

עקרונית אני מכיר אותו,וגם הוא כוון ע"י מתקין מקצועי שהתקין את כל המערכת וכיוון הכל.

עקרונית אני מבסוט לאללה מהמכשיר ומהסאונד הכללי,

אבל סתם בשביל ידע אישי וכללי,רציתי לדעת מהם התכונות האלה.

אני לא מבין גדול אבל יש לי רקע מורחב אבל לא באופן גורף.

אבל תודה בכל זאת על העזרה.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

• תוכן חדש...