Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לשקע AOX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בB4 כפתור של AOX וחיפסתי את השקע אמרו לי שיש לי בתא כפפות ולא מצאתי אבל יש משו מרובע שהיא אפשר לפתוח שם מישו יודע אוליי איפה זה או שזה רק הכנה ואם כן איפה עושים את זה?

תודה.

פורסם

אז זהו שאין

את האמת אני לא מוצא גם סיבה לחבר לרדיו המאפן הזה AUX

מת על האוטו וכועס על ששמו לו כזה רדיו

אלי

פורסם

יש איזה אפשרות לשפר את איכות הרדיו גם אני מבואס מימנו חבל על הזמן שמתי מערכת השקעתי והרדיו מה שדופק אותי!

יש משו שיכול לשפר?(חוז מלשנות לרדיו דיסק אחר?)

פורסם

gUzA,

פרט איזה מערכת התקנת ומה בדיוק "דופק" אותך? איך חיברת אותה? יש לך LINE DRIVER ? שקלת מוצרים כמו 3sixty ?

ממה בדיוק אתה לא מרוצה? אני חושב שאם אין ברירה אפשר להוציא תוצאות טובות ממערכת מובנת (עיין ערך lanosforce והאוטו של אבא שלו) זה כרוך אבל בקצת השקעה.

בכל מקרה בלי עוד מידע לא נוכל לעזור הרבה.

פורסם

מה ישי לי זה קומפוננט מקדינה הרץ אנרג'י שאני משדרג להיי אנרג'י בחודש הבא.

אחוריים רמקולים קואקלים (משו כזה) של הרץ אנרג'י

מגבר 4 ערוצים JBL 75.4

מונו של קראנץ דגם בלקמאקס

וסאב של CVR שאני גם רוצה לשדרג.

עכשיו הבעיה היא שהרמקולים הקידמיים מתחילים לזייף בטדרים הגבוהים.

שמעתי אצל בן אדם אם אותו אוטו בדיוק כמו שלי רק שהוא שם רדיו דיסק בתא כפפות יש לו קומפוננט בדיוק כמו שלי ממש עוצמתי וממש איכותי.

כאילו שהמערכת אצלי מוציאה רק 70% מתוף 100% שיש לה..

פורסם

ישנה אפשרות נוספת להוציא AUX מהרדיו דיסק ברכב .

יש מישהו במרכז הארץ שעושה את זה ובתוך כמה שעות הוא מפרק את הרדיו דיסק שלך ברכב ומלחים יציאות AUX זה ישמע יותר איכותי.

אבל עם אתר רוצה מקסימום איכות מהרדיו דיסק אז אתה צריך לקנות רדיו דיסק חדש ולעשות בניית פיבר בדש בורד ככה זה גם יראה הרבה יותר טוב מאשר בתא כפפות.

פורסם

אפשר פרטים ?מי יכול להלחים יציאת AUX? אני תקוע עם מערכת מקורית ללא יציאת AUX וללא חיבור לצ'אנגר

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...