Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת מחשבים:LOW DISC SPACE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכונן C שלי יש 15GB זיכרון,וב-D יש 65GB.כול הזמן אני מקבל התרעה על LOW DISC SPACE בכונן C,כאשר יש כ-100 מגה בייט פנוי ומטה.אני עושה DISC CLEANUP אך זה מפנה לי ממש קצת זיכרון,ניסיתי למחוק דברים לא נחוצים,קבצים גדולים להעביר ל-D אך פתאום הזיכרון שוב התמלא .

מה ניתן לעשות?אני לא ממש מבין גדול,לפי מה שידוע לי יש כרטיס זיכרון אחד,אז יש דרך להקצות לכונן C זיכרון נוסף על חשבון כונן D?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה יכול להשתמש בתוכנה כמו למשל PARTITION MAGIC ולשנות גודל מחיצות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנס ללוח הבקרה .

בלוח הבקרה כנס ל system , אחרי שנפתח כנס ללשונית advanced .

בלשונית advanced תחת הכותרת performance כנס ל settings .

יפתח חלון נוסף , בחלון הזה תבחר לשונית advanced , שים לב ! למטה יש לך virtual memory .

תלחץ Change ותקצה את דיסק D .

אני מאמין שזה יפנה לך כ ג'יג'ה וחצי .

פורסם

כרגע בכונן C הPAGING הוא בין 768-1536.רשמתי אותו דבר לכונן D.לא קרה כלום.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תסמן 0 בגודל ה-PAGEFILE בכונן C.

כרגע כנראה יש לך PAGEFILE בשני הכוננים.

תצטרך לעשות ריסטרט כדי שזה יתפוס.

בנוסף, תשתמש ב-TREESIZE כדי לבדוק מה אוכל לך את המקום:

http://www.jam-software.com/freeware/index.shtml

ותבטל את SYSTEM RESTORE, זה יכול לפנות מקום.

תצמצם גם את גודל המטמון של אקספלורר ו/או פיירפוקס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמו שאמרתי הידע שלי לא גדול לכן חצי ממה שאמרתה ניראה לי סינית.

היה לי PAGEFILE רק רק בכונן C,אחרי שאמרתם לי לעשות גם לכונן D עשיתי,ואין תוצאה.

פורסם

בקשר להעברת מקום לאחר שהם מלאים וכו', רעיון גרוע ביותר ! זה ידפוק לך את כל המידע, עשיתי פעם ברוב טיפשותי, העברתי עוד מקום לכונן שהיה חצי מלא כבר וכל המידע התבלבל ונהרס. זאת אומרת להעביר מקום מכונן D לכונן C אל תעשה זאת. או ההפך.

פורסם

תוריד את ה PAGE FILE מ C לגמרי

בנוסף תבטל את אפשרות שחזור המערכת מדיסק C.

לוח בקרה => מערכת => SYSTEM RESTORE => ותוריד את ה V, או שתכנס לאפשרויות כשדיסק C מסומן ותוריד את כמות הנפח למינימום.

פורסם

אייל הורדתי את הוי ואז הורדתי את C למינימום.

הורדתי את התוכנה שאמרו לי פה וזה התוצאה:

5.JPG

פורסם

אני אשאל שאלה קצת טיפשית.. חשבת להעביר דברים מכונן C לכונן D?

למשל - כל מה שיש לך בMY DOCUMENTS?

או משחקים שהתקנת על C, תתקין מחדש על D ותעביר את השמירות.

אם כל זה לא עוזר, כנס ללוח הבקרה, הסרת תוכניות (אתה בטח מבין על מה מדובר) - ותתחיל לעבור על הרשימה ולהעיף דברים שאתה לא צריך.

בהצלחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה הדבר הראישון שעשיתי.

חברה עכשיו הוא נותן ל הודעה חדשה,WONDOWS OUT OF VIRTUAL MEMORY,ורושם שכדאי להגדיל את גודל הPAGING,שלפי מה שהבנתי ביטלתי בעקבות הצעות שלכם.

פורסם

בבקשה עזרה,המחשב מתחיל להיתקע עקב החוסר בזיכרון הוירטואלי.

ודרך התפנה לי מקום רב בכונן C,עכשיו יש כ-800 מגה פנויים לעומת 100 שהיו לפני שביטלתי את ה-PAGING FILE.

פורסם

אין מה לצלם,עשיתי בדיוק לפי הנחיות של אחד מהמגיבים הראישונים,הגעתי לחלון שבו קובעים את גודל ה-PAGE וסימנתי ביטול.

כאשר אני משוטט באינטרנט אני מקבל הודעות של AUT OF MEMORY AT LINA; ומספר כולשהו,48,8 וכו...

אני לוחץ על אוקיי ואז נסגר לי חלון האינטרנט.

אני הפעיל שוב את ה-PAGE לפחות עד שאקבל עזרה לפתירת הבעיה בצורה אחרת.

• תוכן חדש...