Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

ברצוני לבצע החלפת נוזל קירור לרכב הנ"ל .

האם חוץ מפתח ניקוז ברדיאטור יש פתחים נוספים בבלוק המנוע ? אם כן האם יש חשש שבגלל החלודה , אחרי הפתיחה של הברגים תתחיל מהם נזילה ?

היכן ממוקם הטרמוסטט ? ביציאה מהבלוק מנוע או בכניסה אליו ( מתחת למפלג) ?

שאלה נוספת על ניקוז אויר , ברכב הזה אין פקק על הרדיאטור . ישנו מיכל עיבוי שמחובר ישירות לרדיאטור , הניקוז אויר מתבצע עם פקק מיכל עיבוי פתוח ומנוע דולק ?

תודה.

פורסם

א. הטרמוסטט נמצא מתחת למפלג

ב. ישנו פקק ניקוז נוסף מאחורה על סעפת היניקה.

ג. ע"מ לנקז אוויר ממלאים נוזל קירור עד שיוצא נוזל קירור מפתח הניקוז בצורה רציפה ללא אוויר.

פורסם

כפי שענו לך חבירנו לפורום אכן קיים "בורג" ניקוז מאחורי סעפת היניקה המלצה שלי מה שלא אמרו לך לפתוח גם את ברז החימום בכדי שלא יהיה אוויר ברדיאטור חימום הפנימי כי ברכבים ובמיוחד מסוג זה אוויר יכול להוות בעיה ולגרום להתחממות המנוע ואף להריסה של ראש המנוע.

פורסם

שאלה נוספת ברשותכם ,

שמתי לב לנזילה מאוד קטנה של מי קירור מהסעפת יניקה .

בעבר התופעה הייתה מוכרת לי בדייהו שהייתה להורים שלי , שם ניתקתי את הצינור כניסה ויצאה של נוזל הקירור וגישרתי ביניהם .

האם בפונטו ניתן לעשות את זה גם כן או שיש מעבר של נוזל קירור מהסעפת לראש מנוע ?

תודה .

פורסם

אין מפלג בפונטו והתרמוסטט נמצא מתחת לסלילי ההצתה.

זכור לי שני מוקדי ניקוז אויר, אחת על הרדיאטור הצד ימין למעלה (בניגוד לפתח המילוי) והשני על צינור חימום מאחורי המנוע.

נזילה יש לתקן ולא לעקוף, אם תוכל תספק לנו צילום של אזור הנזילה נוכל לכוון אותך יותר טוב.

• תוכן חדש...