Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שהיינו בזה פעם...

 

פעם כולם היו בפורום מוטובייק, אחרי זה כולם עברו לתפוז, עכשיו כולם יעברו לפה....

 

בואו נקצר תהליכים - לאן עוברים פעם הבאה??

:roll::roll::roll:

 

 

מה אתם חושבים? לא עדיף שכולם יהיו באותו מקום? למה בעצם זה טוב???

פורסם

אני מגיב למרות שאין קשר בין התגובה הזו לעניין האופנועים שלשמו התכנסנו ולמרות שההודעה הזו בעצם נוגדת את כללי הפורום של CF.

 

קודם כל, בשביל הדיוק ההסיטורי: מעולם לא "היינו בפורום מוטובייק".

אם כבר, "היינו" בפורום "מכוניות ואופנועים" של IOL (ז"ל) שהתקיים עוד לפני שמוטו הבינו שבשביל פורום צריך מנהל פורום.

 

אח"כ עברה הקהילה כולה ישירות לוואלה! ומשם לפרדס.

 

הפורום בפרדס, צמח, גדל והפך למשהו ענקי ממש שמושך אליו עשרות (ומאות?) גולשים מדי חודש אך עדיין, נאלץ להמשיך ולהיות כפוף לכללי החברה המסחרית שמתפעלת את האתר.

 

לכן, נוצר מצב בו מנהלי הפורום לא יכולים למנוע/לצמצם את פעילותם של גולשים שפוגעים בפורום בצורה לא מכוונת (כמו הודעות בלתי מקצועיות, שליפות מהמותן, וכן הלאה...) ורמת הפורום יורדת ודוחקת גולשים וותיקים, מקצועיים שמעוניינים לתרום לקהילה הדו גלגלית, החוצה.

 

אפשר לומר, שבמובן מסוים, הפורום הזה נועד לשקם את אותה קהילה שמעוניינת, באמת ובתמים - לדבר ולעסוק על אופנועים בקבוצת דיון איכותית. (גם במחיר של מס' הודעות/משתתפים קטן). אין הכוונה ליצור פורום אליטיסטי על ידי "הגבלה מכתיבה של כל מי שלא השחיז רגליות ב-R1" אלא ליצור פורום שגם גולשים חדשים יידעו, החל מהודעתם הראשונה, שיש כאן התחייבות לאיכות.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

בזמני IOL אומנם הפורום היה בעל מספר מצומצם של חברים (יחסית, להיום כמובן) אך מאידך הפורום היה איכותי מאוד והנושאים המדוברים היו מקצועיים וטכניים פרופר. נכון, היו מדי פעם גם "דחקות" בין חברי הפורום אבל בגדול רמת האיכות הכללית של הפורום הייתה ונשארה גובהה עד אשר הפורום עבר לפרדס.

אני, ככרובי, מקווה מאוד שהפורום כאן ייקבל את אותו האופי שהיה ב- IOL (ז"ל).

אופי עם "טעם" טוב ועם ארומה של איכות ומקצועיות.

פורסם
טוב, אם אתם אומרים......

לי לא ממש משנה.. אני כבר ממקודם הייתי גם פה וגם שם..

 

זה אומר שלא תהיו שם יותר?

 

זה אומר שאני אהיה פה הרבה יותר מאשר שם, זה בטוח.

פורסם

אני מציע להפסיק את הנושא הזה כאן. :?

 

בכוונה לא השתמשתי במילה שרשור - כי זה לא.

 

אבל זו רק דעתי. :D

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

×
×
  • תוכן חדש...