Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה TYPE R....

joker2k
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן אני דיי יורה לכל הכיוונים עם השאלות שאני שואל, אבל אני פשוט בבירורים לגבי רכב חדש.

בכל אופן, רציתי לדעת האם ישנו משהוא רע בהונדה TYPE R ואני מדבר כאן על הסיוויק.

פשוט הייתי ברכב, נסעתי בו ולא מצאתי פגם אחד קטן.

אני אופטימי מידי ?

חוץ מתג המחיר שהוא זהה לאימפרזה WRX , אבל אני עדיין מעדיף את ה TYPE R . העיצוב והיחוד.

ישנם חסרונות ? אם מישהו כאן יודע שיתן את קולו בבקשה.

נ.ב מישהו כאן יודע על מישהו שמוכר TYPE R שיתן לי הודעה בפרטי בבקשה, אני מעדיף יד שניה.

פורסם

הרכב יקר מאוד! משומש משנת 02 עולה 138K! זה המון... היתרון שלו זה אמינות יפנית, יחודיות (אין כמעט כאלו...) מנוע מדהים. חלק טוענים שהוא לא מספיק ספורטיבי, אני לא נהגתי באחת.

מתחרות זולות יותר באותו שנתון (ובהפרש גדול!) קליאו ספורט גם כן חזקה מאוד, עולה כמעט 30K פחות כמשומשת מ02. או לחילופין כמו שציינת - WRX.

אני חושב שהיבואן מנסה למכור את רכב המבחן שלו, אם תראה רכב שחור למכירה, בדוק טוב טוב שהוא לא היה בעברו רכב מבחן. אם תרצה יש לי בבית את המספר שלו (מספר רכב) הרכב הקודם שהיה במבחן היה אדום. בשניהם לא הייתי נוגע...

פורסם

זה כמעט מקביל כמו לקנות אחת כזו מהשכרה. הרכבים שחוטים מאוד לדעתי. אינני יודע מה מצבם האמיתי, לא נהגתי או ראיתי, אך רק בהתחשב בזה שכל כך הרבה אנשים נהגו עליהם, ללא איש מבחן, פשוט קיבלו את הרכב לכמה שעות, לא נשמע לי חיובי במיוחד :?

אם יד 2 שווה לקנות? החלטה שלך, עברנו כבר על מה המתחרות :wink: . אין סיכוי להוסיף כסף (לא מעט האמת...) ולקנות מיאטה? רכב שונה לגמרי, אבל מהנה מאוד.

בדוק ה"פ שלחתי לך פרטים של אחת.

פורסם

ראשית תודה רבה .

שנית אני לא רוצה רודסטאר, אני מעדיף האטצ'בק חמה והסיוויק פשוט הדליקה אותי קשות.

וכן אני יודע שקליאו ספורט יותר משתלם אבל, כל המבחנים שראיתי עד כה טוענים כי הסיוויק יותר טובה מכל הבחינות ברמה לא רצינית אבל עדיין יותר טובה, פרט למחיר שהוא המכה הגדולה.

אבל אני מעדיף את ההונדה.

פורסם

לחכות ל 206 RC? חוץ מזה ה R לפני מתחית פנים שתכלול גם שינוי מבורך של המיתלים. לפי מה ששמעתי שווה לחכות לה. אם אתה לחוץ היבואן מציעה את 3 המכוניות שנותרו במלאי במחירי מבצע.

second is the first looser

• תוכן חדש...