Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FI Q12 VS AA Arsenal 12

dannyg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שהמידבס של טוב יותר, ככה הסאב שלך ישמע קדימה יותר.

מה קשור הפרוססור? תהרוג אותי אני לא יודע.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין קשר בין פרוססור לטיב הסאב.

בעזרת פרוססור\קרוס אובר טוב אתה תוכל לנצל את מירב הפוטנציאל מהסאב שלך ע"י שליטה על הסאב עצמו ושליטה על ההשתלבות שלו עם אלמנטים אחרים אבל קודם כל אתה צריך שהסאב יהיה טוב.

זה נכון שבשביל לדעת איך להביא סאב לקדמת הרכב צריך ציוד שיחתוך אותו בתדר ובסלופ הנכון אחרי זה בפאזה הנכונה בהתאם לפאזות ולסלופ של המידבאסים - אבל זה לא משנה את טיב או את אופי הסאב.

אינפיניטי קאפא פרפקט לדעתי הוא סאב מדהים לכל הדיעות והIDQ ירוד ממנו בעוד הMAX באמת יותר טוב ממנו - זאת הדיעה שלי.

לגבי סאב מקביל מאוד לאינפיניטי סדרות הקאפא והקאפא פרפקט (ההבדל היחידי הוא בהספק שהסאב יכול לספוג - לא שמעתי הבדל שמיע בין השניים) יש רק סאב אחד שמצאתי עד עכשיו שנותן תוצאה ברמה דומה ובתג מחיר שהוא אפילו טיפה זול יותר וזה האסאסין.

הקטע הוא שאסאסין 10 אינטש נשמע כמעט כמו הקאפא 12 שלי. אסאסין 12 אינטש ישמע כמו קאפא 15 אם היו עושים - אבל מדויק יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ל גבי

אני חושב שאתה צריך לשמוע אותם לפני קניה
אים לגשת לחנקין בחולון-יש להם סאבים ... "לדוגמה" בתיבה... שניתן לחבר נגיד ב רכב שלי ? .. או זה "יותר מדי" ..
  • תוכן חדש...