Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FI Q12 VS AA Arsenal 12

dannyg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב ריבוי השרשורים בפורום בזמן האחרון לגבי סאבים החלטתי גם אני שאולי הגיע הזמן להתייעץ ולשמוע עוד דעות, אפשר להגיד שאני מתלבט בין שני סאבים אבל אשמח לשמוע עוד הצעות\דעות:

1.FI Q12

AA Arsenal 12 .2

אני לא יכול להגיד שהיחס תמורה מול כסף ב-Fi לא קורץ לי, אבל הכיוון הוא נטו SQ לכן אני מתלבט עם ה-Fi יעמוד במשימה בכבוד.

או שאולי כדאי למתוח את התקציב? (שוב...)

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אין כאן ממש אפשרות להשוות

סאבים טובים מאוד..

אבל ה- FI אמור להיות הרבה יותר מושקע בטכנולוגיה.

מחיר ה- FI 12 באיזור ה- 2500 ש"ח אם אני לא טועה

והארסנל עולה 1600 ש"ח.

זה כמו להשוות במוו סידרה 5 ומרצדס S קלאס.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לפי כל מיני דברים שאומרים בחו"ל אז ה FI Q או סאב שמאוד דומה ל HAVOC

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

ראשית, אנשים כאן מקשרים את FI עם SPL בלבד, מה שלא נכון כלל. אמנם הBTL יאהב 160DB ב20HZ אם תרצה, אך הFI Q, עם כל העוצמה האדירה שלו, מוצהר כסאב הSQ של החברה הזו, ציטוט מהאתר שלהם:

"The Q Series of subwoofers is our sound quality reference line."

https://ssl.perfora.net/www.ficaraudio.com/sess/utn;jsessionid=1548c96a97b0843/shopdata/product_overview.shopscript

שנית, אני חושב שלא תהיה בעיה לגשת ליבואן ולבדוק זאת.

פורסם

$DRAGSTER$ עזוב מחירים בצד, המחירים בארץ הם לא פונקציה לכלום.

shorlakk, ברור לי שהוא נכנס לקטגוריית SQ (לכן בחרתי בסדרת ה-Q ולא ה-BTL), השאלה היא איך הוא מתמודד מול הארסנל\מוצרים דומים? על הארסנל עד עכשיו שמעתי רק דברים טובים.

פורסם

. היעב אל אוה ריחמה םא הבשחמ הברה הפ ןיא זא . יתרקוי רתויה דצל בשחנ fi ה קר םימוד םהינש . םילעב םתוא תחת םהינש , fi לש תבה תרבח תאז aa עמש

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הארסנל סדרה אחת תחת ההאבוק. האסאסיין שני סדרות תחתיו.

עריכה: diforce, פעם אחרונה שאני רץ להביא מראה כדי לקרוא את ההודעות שלך :-)

פורסם

לך תדע - בהודעה הבאה שלו אתה לא תהיה צריך מראה אבל היא תהיה מוצפנת

:-P

קריפטוגראף?

בכמה מהת'רדים פה נאמר שההשוואה שעושים בתחרויות בחו"ל היא תחרות צמודה בין הIDMAX לQ

לגבי תוצאה, אתה צריך לשמוע כל אחד מהם.

תבדוק גם מה הנפחים המומלצים לכל אחד מהסאבים האלה - אולי יהיה עדיף לך לקחת את הארסנל משיקולי נפח ומקום בתא המטען - יש עוד גורמים לבחירת סאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום! אני רוצה לשדרג Infinity kappa perfeсt 10 שלי-ל משהו איכותי יותר .מערכת שלי בלי פרוצסור-אז אני צריך משהו מהיר כמו IDQ אבל שיהיה באס עמוק וחזק כמו שיש לKAPPA .הערכתי השווה בין IDQ וPERFECT .

IDQ מחיר יותר אבל יחסית לPERFECT -הוא יתר מידבאס מסאב.מה אפשר להמליץ לכיוון SQ אבל גם חזק....IDMAX וד לא שמעתי... נגיד חוץ ממנו.רק 10"

מגבר 6 DLS A

פורסם

מה קשור החוסר בפרוססור לצורך בסאב מאוד מהיר?

אתה צריך סאב מדוייק (כנראה מהיר) בכל מקרה.

תלוי יותר במה שאתה שומע, סוגי מוזיקה.

מה הדרישות שלך? ומה התקציב?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מה קשור?... אני חושב שכמה סאב קבד יותר(כול המערכת שזזה)-יותר סיכוי לישמוע אתו מאחור

סוגי מוזיקה-חוץ מאלקטרוניקה-הכול

מה התקציב? עד 2000

• תוכן חדש...