Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JL W3v2 - Alpine 9856 - Crunch Gp880.4 MbQuart 216

Dj GuyGivant
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכר את כל המערכת בגלל חוסר ברכב כבר יותר מידי זמן וגם בגלל הזדמנות נסיעה לחו"ל וצורך בכסף.

סאב - JL Audio W3v2

מגבר - Crunch Gp 880.4

H.U - Alpine CDA-9856 אמריקאי - אך ורק תחנות אי-זוגיות

קומפוננטים - Mb Quart 216 Reference דגם גרמני לפני שהחברה נקנתה על ידי MAXXONICS

כפי שנאמר בכותרת אני מחכה להצעות שלכם, מבקש הצעות ריאליות אני יודע מה השווי של הרכיבים אז אל תעשו ממני צחוק.

לא מעוניין בהחלפות.

ניתן להשיג אותי בהודעות פרטיות אך עדיף במייל: [email protected]

או בטלפון: 050-2516424 גיא.

אחלה סופ"ש לכולנו.

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

טוב, אני מבין שרעיון ה"הצע את המחיר שלך" לא עובד כלכך טוב

בכל מקרה,

להלן המחירים לכל החלקים:

סאב - JL Audio W3v2 + תיבה אטומה בבניה אישית לפי הוראות היצרן 1000 ש"ח

מגבר - Crunch Gp 880.4 - חדש לגמרי היה בשימוש 5 חודשים, יש קופסא מקורית - 700 ש"ח

Alpine 9856 - אמריקאי עם תחנות אי זוגיות בלבד גם הוא כולל את הקופסא המקורית וכל הספרות - 1500 ש"ח

קומפוננטים - Mb Quart 216 Reference - כאמר - דגם גרמני לכל דבר! - 1200 ש"ח

למי שיקנה הכל ביחד 4K ש"ח

קצת לינקים:

כל מה שרציתם לדעת על הסאב: http://mobile.jlaudio.com/pdfs/12W3v2_MAN.pdf

מגבר: http://www.sonicelectronix.com/item_7810_Crunch+GP880.4.html#

HU:

stereoAlpineCD-lg.jpg

קומפוננט: MBQuart_rce-216.jpg

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

• תוכן חדש...