Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לדעת ממישהו שיצא לאחרונה לחו"ל איזה מגברי 4 ערוצים נמכרים בדיוטי-פרי ובאיזה מחירים וכנ"ל לרמקולים 6X9" וקומפוננטים 5.25". כמו כן, האם לדעתכם המחירים בדיוטי-פרי אטרקטיביים לרמקולים ומגברים או שעדיף לקנות בארץ?

אני מחפש זוג רמקולים 6X9", זוג קומפוננטים 5.25" ומגבר 4 ערוצים להרכבה ברנו קליאו, כשאין לי כוונה להרכיב סאב וופר ברכב ואני גם לא נוהג לשמוע בפול-ווליום כל הזמן ולכן עדיין מתלבט בנוגע לנחיצות המגבר. האם למישהו יש המלצות לרמקולים ולמגבר כשעלות הכוללת של הרמקולים והמגבר צריכה להסתכם במחיר של עד 2000 ש"ח בארץ או בדיוטי-פרי.

תודה.

פורסם

שלום לך

הדרך הכי טובה לברר את זה היא פשוט להתקשר לסקאל ולברר את זה שמה.

אומנם! , מנסיון שלי עם סקאל הם לא מתואמים עם עצמם (כמה שזה נשמע מוזר), וחלק מהדברים שיגידו לך בעצם אין אותם או שאזל במלאי וכו'

האתר של סקאל דיוטי פרי ממש לא מעודכן אבל הציוד שמפורסם שמה עדיין ישנו

ראיתי מגבר של פיוניר 4 ערוצים הוא מוציא 4*40 RMS ל 4 אוהם ובגישור של שני ערוצים אפשר להוציא 100 RMS.

אגב, שמה המוצרים מתחלפים בתדירות דיי גבוהה (אני יודע שזה ככה עם הרדיו דיסקים)

מקוה שעזרתי לך

שניר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

כשהייתי בדיוטי פרי עם חבר שלי הוא החליט לקנות חלק מהרכיבים למערכת שלו, כמו רדיו

דיסק של פיוניר, סאב 12" של סרווין וגה וטוויטרים של מורל... הכל עבד טוב ויפה עד שאותו

חבר הלך לחנות של מערכות, התקין את הכל, ומה קרה?, הטוויטרים נשרפו, טוויטרים שקנה

ב-60$ בדיוטי פרי, ומה הוא גילה?. חבר שלי גילה שאין אחריות ולא כלום על מה שהוא קנה

וגם הוא לא מרוצה ממש ממש ממה שיש לו עכשיו... אז שימו לב ותחשבו אם אתם בעצם רוצים

לקנות בדיוטי-פרי. 8)

פורסם

מה הקטע למכור מורל בדיוטי פרי? הם מיוצרים בארץ ואין עליהם שום דיוטי... ואפילו מקבלים אחריות!

הוא יכול להתקשר למורל אולי ויחליפו לו ?

פורסם

לא בעיה לדעת פרטים על מה יש בדיוטי פריי להתקשר ל 144 ולבקש את הטלפון של שירות לקוחות בדיוטי פריי.

אני במקרה עובד בסקאל אבל אני ממש לא זוכר את המספר :?

פורסם

מניסיון שלי אם מחפשים מספיק טוב אפשר למצוא בארץ את הסחורה של הדיוטי במחירים שלהם וגם בארץ יהיה אבא ואמא למוצרים....!

בסוף הכל אותו דבר!!!

• תוכן חדש...