Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//1339152

תקציר למי שאין כח לקרוא:

עשית מעל 22 ימי מילואים ב-2007?

מי שביצע בין 23 ל-30 ימי מילואים יקבל סכום של 2,268 שקלים, מי ששירת בין 31 ל-36 ימי מילואים יזכה ב- 3,402 שקלים ומי שביצע למעלה מ-37 ימי מילואים יקבל 4,536 שקלים.

מתוך וואלה.

רז

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחד השיקולים לשירות המילואים הארוך שעשיתי לאחרונה היה המענק הזה. אני מודה שזה לא היה השיקול המכריע, אולם בהחלט היה לו משקל רב.

לצערי, הותר לי לעשות רק 35 ימ"מים. לא נורא, גם 3,400 ש"ח זה ברכה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה.

חשבתי ששנה שעברה נכנס בספטמבר כי אז נכנס החוק ושמעכשיו זה יהיה בתחילת שנה, כמו שהיה לפני החוק החדש (ב1.1.08 קיבלתי 700 שקל על המילואים ב-07'). אבל במחשבה שניה אולי אין קשר בין הדברים, כי את המענקים החדשים מקבלים מהמדינה ולא מהצבא ישירות.

פורסם

אני כבר קיבלתי השנה (ספטמבר) על מילואים בשנה שעברה. אגב, רק אתמול חזרתי ממילואים בצפון (אני כנראה אגוייס שוב בקרוב לאור המצב). היה לנו תדריך לגבי חוק המילואים החדש והם הציגו לנו טבלה שמפרטת את הכל. מסתבר, שבמשך הזמן, כמות ימי המילואים הנדרשים כדי לקבל סכום X פוחתת מידי שנה. סתם לדוגמא, כדי לקבל את ה-2268 ש"ח בשנה השלישית, אתם צריכים כ-16 ימי מילואים ולא 23 כמו בשנה הראשונה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...