Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת.

ברשותי ניסאן סאני 94 הזרקה.

לפני שחודשיים שמתי לב שיש שמן בבית מסנן האויר, כניראה הוא מגיע מהספוג של מסני האדיי שמן, הוצאתי אותו וסחטתי מעט וטפטף ממנו כמות נדיבה של שמן.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה.

פורסם

כל חודשיים בערך אני מוסיף משהו כמו בקבוק קולה קטן בערך, אבל זה בנוסף גם בגלל שמטפטף לי טיפות מהמפלג .

בנוסף קיימת בעיית נפילת טורים לפעמים, בעצירות ובסרק מ-700-800 נופל ל-500 ואז בעצירה מוחלטת אחרי 3 שניות בערך זה מתייצב.

השמן לא רק בנשם, יש שכבה דקה של שמן בחצי בית פילטר אוויר.

פורסם

היום פתחתי את הבית פילטר אויר שוב והוצאתי את המסנן אדי שמן

היו רגעים שממש רואים שיוצא ממנו עשן, והיו רגעים שזה נעלם.

מה זה אומר?

בדקתי אצל חבר עם אותו הרכב בדיוק, אצלו גם רואים עשן אבל לא באותה הכמות כמו שאצלי.

פורסם

זה אומר, שהמנוע אצלך כבר בלוי במידה מסויימת, ויש בריחת קומפרסיה לקרטר שמן.

תגדיר צריכת שמן בליטרים ל 1000 ק"מ ולא בבקבוקי קולה לחודשים:roll:

פורסם

כן אתה צודק זה לא היה חכם מצידי להגדיר ככה, אבל עד שאני אגיע ל-1000 זה יקח טיפה יותר מחודש. אני נוסע כולה 180 ק"מ בשבוע.

אם אני אלך למוסך, איזה בדיקה הם עושים שם על מנת לבדוק מה באמת הבעיה?

תודה

פורסם

אני הייתי ממשיך לנסוע ולא עושה כלום בינתיים.

תנקה כל כמה זמן את הנשם ואת הספוג של מפריד אדים, וזהו.

אם ההערכה שלך נכונה (חצי ליטר שמן ל 1600 ק"מ), ועוד יש לך נזילה, זה בסדר.

סימני שמן בבית פילטר אוויר תוכל לראות ברוב המכוניות הישנות.

• תוכן חדש...