Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פרוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם אתה מחפש צרות - זו עסקה מעולה.

אם אתה מחפש משהו מיוחד שאין לאף אחד, ומוכן לשלם את המחיר (המופרך לדעתי) וכן להסתכן בעובדה שאין חלקים וידע לטפל ברכב - אז אולי כדאי שתלך על זה.

בתור רכב יומיומי זו נראית לי הרפתקה, בתור רכב לסופשי"ם שלא נורא אם יעמוד קצת - אולי (לדעתי הוא לא מספיק מיוחד בשביל זה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתה פעם כזאת כסופה למנהל מוסך הדראוליקה באזור

הבן שלו רכש אותה עבורו בארה"ב ושלח לאבא בתור מתנה

כשאני ראיתי את האוטו הוא היה מוכן להתפטר ממנו גם ב10K,הספיקה לי שניה לשמוע את המנוע דופק ולהחליט

חבר שלי לעומת זאת רכש אותה והזמין את כל החלקים דרך אחותו בארה"ב,למיטב זכרוני הרכב עבר שיפוץ מנוע מלא וישור קו ברמה עצבנית ביותר,ואז רק תשבוחות היו לו לגבי הכח וההתנהגות שלה

בוקר אחד הוא ירד למטה וגילה את האוטו שרוף...

ובנימה אופטימית זו...:-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...