Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אתה נתקלת בה פעם..

אני זוכר אותו מילדותי , באותו מקום , כשהרחוב עדיין לא היה ראשי כל-כך.

לדעתי הוא עובד על בסיס יומי.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי נסע ביום חמישי בשעה 21:00 בערך בכביש 4 ליד הבניימינה עם הפרייטליינר עם המכולה על העגלה? מי שישבה איתי באוטו בתגובה על זה שהאטתי לידו, פתחתי חלונות וסגרתי את הרדיו, והחיוך שנמרח לי על הפרצוף- אמרה לי: אתה לא הולך לגמור כאן, הא?:-D:twisted: -והשבתי לה: שקט, אישה, תקשיבי לקמינס!!!!!:twisted::twisted::twisted::-P:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
חג שמח גיא תמונה מאוד מקורית של ה"ענק" של תעבורה/צים/חח"י באותם ימים עם גלגלים גדולים ונגרר ע"י קונטרקטור אנגלי עם קבינה צוות שהוחזר לאנגליה לאחר מספר הובלות של חב החשמל.כיום הגלגלים קטנים ותואמים לנגררים המודולרים NICHOLAS הצרפתי והCOMMETO האיטלקי להובלות מיוחדות שיש בתעבורה כמו כן קבינת הפעלה אחורית הנראית בתמונה אינה קיימת עוד.רוני

לרוני שלום,

לא שכחתי את התגובה שלך - תודה. נדמה לי שישראל העלה מקודם תמונה של הקונטרקטור בעבודה בארץ עם הנגרר. הקונטרקטור הזה היה מה שהאנגלים מכנים קונטרקטור 250 טון, עם סרנים כבדים בעלי הפחתה טבורית אכזרית ביותר שלא הייתה אז לאף גורר בארץ ואאל"ט עם קמינס 400. הקונטרקטור הנ"ל היה שייך לחברת הובלה כבדה בשם WYNN, ידועה מאוד באנגליה דאז, שהיה לי צי של קונטרקטורים כאלה, כל אחד עם שם (Renown, Intruder, Musketeer ועוד). הם עבדו שנים רבות באנגליה ובעולם וחלק מהם שופץ ומופיע באופן קבוע במפגשים באנגליה. לצערי התמונה שישראל העלה קטנה מדי בשביל זיהוי (וגם האוריגינלית מהרוארד אינה ברורה מספיק). התמונה שהעליתי (מ CCMV במקור) היא של אחד מהמשופצים.

אגב, האם האנגלים לקחו את הטרילר בחזרה גם?

בתודה מראש ובברכה,

ג/T

נב: בונוס

(שני קונטרקטורים של WYNN במפגש באנגליה עם טריילר בעל גלגלי בלון (לא זהה ל"ענק" אבל אותו עקרון).

scammell_contractorp_kax395p_2_jt.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

סאממק- קניתי מזמןןןןן כזה דגם ב-e-bay, והוא הלך לאבוד איפשהו בדרך...:cry::cry::cry::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לרוני שלום,

לא שכחתי את התגובה שלך - תודה. נדמה לי שישראל העלה מקודם תמונה של הקונטרקטור בעבודה בארץ עם הנגרר. הקונטרקטור הזה היה מה שהאנגלים מכנים קונטרקטור 250 טון, עם סרנים כבדים בעלי הפחתה טבורית אכזרית ביותר שלא הייתה אז לאף גורר בארץ ואאל"ט עם קמינס 400. הקונטרקטור הנ"ל היה שייך לחברת הובלה כבדה בשם WYNN, ידועה מאוד באנגליה דאז, שהיה לי צי של קונטרקטורים כאלה, כל אחד עם שם (Renown, Intruder, Musketeer ועוד). הם עבדו שנים רבות באנגליה ובעולם וחלק מהם שופץ ומופיע באופן קבוע במפגשים באנגליה. לצערי התמונה שישראל העלה קטנה מדי בשביל זיהוי (וגם האוריגינלית מהרוארד אינה ברורה מספיק). התמונה שהעליתי (מ CCMV במקור) היא של אחד מהמשופצים.

אגב, האם האנגלים לקחו את הטרילר בחזרה גם?

בתודה מראש ובברכה,

ג/T

נב: בונוס

(שני קונטרקטורים של WYNN במפגש באנגליה עם טריילר בעל גלגלי בלון (לא זהה ל"ענק" אבל אותו עקרון).

שלום גיא את הנגרר הם לא לקחו הוא נקנה ע"י חברת החשמל ועבר לרשות תעבורה במסגרת הסכם בינהם עד היום משתמשים בו להובלת יחידות כח של חח"י,כיום האוטוקר גורר את הנגרר ובהתאם דוחף דאף או שניים. בעבר בשנות ה70 גרר את הנגרר הזה OLPAK שהיה רכב מיכרות ודחף גורר מאק DM800 שעליו הניחו גליל פלדה במשקל 10 טון.רוני

פורסם

כזה אני לא יודע, אבל כזה היה, ואני לא חושב שהייתה בעיה עם המשקל- פשוט..... הוא היה די מיותר לדעתי, כי איפה במדינה הקטנה שלנו אנחנו צריכים בהמה כזאת להוביל טנקים? -אין מקום, שאליו לא תגיע משאית נורמלית מודרנית, ואם יש- אז הטנק בעצמו כבר ייסע משם! אין כל צורך בכזה מוביל, במיוחד עם העגלה המפלצתית שלו, שקשה מאד לנסוע איתה סתם בכביש- לא לשכוח שבארה"ב יש "קצת" יותר מרחב תמרון בכבישים בד"כ, ולכן מה שטוב "שם"- לא בהכרח טוב "כאן"! ראו לדוגמה את המשאיות ה"רגילות" האמריקאיות, שכמעט נכחדו כאן בין היתר בגלל שפשוט בלתי נסבל לנסוע איתן בתנאי הצפיפות שלנו! נכון שהיום יש התעוררות של הקנוורטים, לדוגמה- אבל זה אך ורק משיקולים הכלכליים, אם תשאלו את רוב הנהגים- הם יעדיפו לעבוד על איזו אירופאית בלי אף (אני לא מדבר על ה"משוגעים" לעניין כמו בדרי למשל, ועוד כמה, שזה ה"TM" שלהם!)!

פורסם

מי מזהה את הדגם והשנה- GMC350? פעם זאת הייתה ביובית, לאחרונה הורידו את המיכל, לא ברור למה.

גלוק004.jpg

גלוק012.jpg

גלוק017.jpg

גלוק022.jpg

פורסם
שמח לשמוע שהיא עדיין נוסעת!8) הדגם הזה הספציפי נוצר מ-79 ועד-84, לפחות בארץ (בחו"ל אני חושב שהוחלף בקרגו אכן ב-81). הבדלים בינו ולבין שלי חיצונית- פתחים אחרים בקבינה, כל הגריל נפתח. 0707- מדובר בגרסה הכי קטנה של סידרה "D"- משקל הכולל 7 טון. אגב האוטו שלו מהשנתון הראשון בסדרה עם הקבינה המחודשת- כאמור הקבינה עברה "רענון" בשנת 79, לטעמי יותר יעיל אך פחות יפה! ושלי ההפך- האחרון בסידרה ה"ישנה"!

מישהו יודע איפה אפשר למצא את מספר השילדה בקרגו 709 ?

פורסם

הכי טוב- תשאל באיזה מכון הטסטים, זה תפקידם- לדעת את זה! במחשבה השניה- יש לנו כאן חבר פורום שהוא טסטר- אולי הוא יידע, אם יכנס לשרשור הזה! אני לא יודע אפילו איפה אצלי- מעולם לא הסתכלתי!:oops:

פורסם
מי מזהה את הדגם והשנה- GMC350? פעם זאת הייתה ביובית, לאחרונה הורידו את המיכל, לא ברור למה.

היתה שייכת בעבר למל"ח

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מי שזוכר אותם לפי המנוע זה המקסידיין 440 או ה335?

עופר,

400 ולא לפי הרעש אלא לפי הבעלים - הסרטון הועלה כאן או בפורום ישראלי אחר והיות וזה עניין אותי ביררתי אצל האמריקאים. הDM הזה ידוע ומוכר באיזור ניו ג'רסי ועדיין עובד.

לתשובה המלאה ראה:

http://forums.aths.org/InstantForum2010/Topic78692.aspx?

בברכה,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...