Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, ראיתם את זה כבר: :twisted:8)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148878

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי אפשרות לקנות כבאית מסוג מגירוס 1970 שכמעט ולא נסעה 25000 קמ ארגז יוטיליטי ללא מיכל(דגם אזרחי ולא צבאי)השאלה האם ניתן להפוך אותה לאספנות

Cadillac Sedan DeVille HT 1975, Cadillac DeVille Conv. 1966, Cadillac Sedan DeVille HT 1956, ,Mercedes S280 1970, Mercedes S220 1962

Corvette Stingray 1974, Chrysler Windsor 1950

פורסם

רק להזכיר לכם את ההשקה של משאית סקניה אספנות משופצת ביום שישי הקרוב במסגרת מפגש מועדון סאאב.

כולם מוזמנים.

אורן

אביב 2007 1.doc

אביב 2007 2.doc

אביב 2007 3.doc

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
יש לי אפשרות לקנות כבאית מסוג מגירוס 1970 שכמעט ולא נסעה 25000 קמ ארגז יוטיליטי ללא מיכל(דגם אזרחי ולא צבאי)השאלה האם ניתן להפוך אותה לאספנות

אם הניירות בסדר (כלומר, אין הורדה מהכביש ע"י הבעלים במשרד הרישוי)- לא רואה כל בעיה להפוך אותה לאספנות- האוטו הזה אמור להיות מתחת ל-12 טון, שמוגדרים כרגע בחוק. ניגשים למשרד הרישוי (הבעלים הנוכחי, או עם טופס ייפוי כח, אם זה מחברה), הופכים רכב ל"אספנות", ומעבירים ישר בעלות.

ורק להזכיר- אסור לעבוד עם זה, ויהיה בפרוש הערה ברישיון: "רכב אספנות- אסור להוביל משא"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ורק להזכיר- אסור לעבוד עם זה, ויהיה בפרוש הערה ברישיון: "רכב אספנות- אסור להוביל משא"!

במקרה שלו יהיה רשום "רכב אספנות -אסור לכבות שריפות":lol::lol::lol:

ירון מאיר

פורסם

לצערי הרב מאוד, לא אוכל להגיע בשום פנים ואופן.

החיים שלי מרחיקים אותי מהתחביב רחוק רחוק...:cry:

דב

רק להזכיר לכם את ההשקה של משאית סקניה אספנות משופצת ביום שישי הקרוב במסגרת מפגש מועדון סאאב.

כולם מוזמנים.

אורן

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אפשר להפוך אותה ל-motorhome.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום לכולם,

עקב מזג האוויר הצפוי מחר,

מפגש מועדון סאאב והשקת משאית אספנות מתוצרת סקניה

נדחו, ויתקיימו בעוד שבועיים,

יום שישי 30 במרץ 2007.

מקווה לראות את כולכם,

אורן

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

שאלה:

יש מועדון , אתר או מפגשים שאפשר לראות בהם משאיות אספנות?

"המוזיאון" היחיד שאני מכיר למשאיות נמצא בצה"ל עם כל ה ריו שאני לא מבין למה הם עדיין מחזיקים

עשיתי פעם חודש מילואים על ריו קאמינס ושבוע אחרי המילואים עדיין היו לי רעידות בגוף מהויברציות של המשאית הזאת

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם

יש כמה משאיות במוזיאון "אגד." הסקניה שתושק בעוד שבועיים חונה דרך קבע באולם התצוגה של היבואן באשדוד. חובבי Kenworth נפגשם מדי פעם באשדוד. הפורום שלהם בכתובת http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=5619

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

לי יש שתי משאיות (למעשה-שלוש), אחת עדיין בתהליכי שיפוץ, השניה- ניגמר לי הטסט לפני חודש, וצריך לעשות, והשלישית בכלל עם הורדה מהכביש, עד שאצליח להפוך אותה לאספנות- ולכן, עדיין אני לא הצלחתי לבוא אפילו פעם אחת למפגש "הכללי" של המועדון עם המשאית כלשהיא. אבל לפחות פעמיים באה למפשים משאית אוטוקאר המשופצת, ופעם אחת באה מאק של שרגא (שעכשיו הוא מכר אותה לצערינו).

פורסם
שאלה:

"המוזיאון" היחיד שאני מכיר למשאיות נמצא בצה"ל עם כל ה ריו שאני לא מבין למה הם עדיין מחזיקים

את הריו עדיין מחזיקים פשוט משום שהוא אוטו טוב. אני בטוח שאתה מסכים איתי שאת העבודה הוא יודע לעשות; להזכירך: תפקידו להיות משאית שטח קשוחה ולא פריטליינר מעודן לכביש ואת התפקיד הזה בדיוק הוא ממלא! תוסיף לזה מלאי חלפים זול וזמין ופשטות אחזקה (שוב - יחסית) ואז תבין למה צה"ל לא צריך להשקיע 1/2 מיליון ש"ח (לפחות) במשאית תואמת בת ימינו. להזכירך, יש כמה אלפי ריו'סים ולהחליף אותם הוא מבצע יקר להחריד, מה גם שאת כול מערך התחזוקה/מלאי שלו גם יצטרכו להחליף. עדיף שצה"ל ישקיע הכסף במיגון החירני"קים, אבל זה כבר לא בשליטתנו... אגב, למיטב ידיעתי יש בצה"ל כבר טטרא צ'כית ואושקוש אמריקאי, אבל שוב - מדובר ברכב שנרכש בכספי סיוע (הטטרא מיוצרת לשם כך בארה"ב).
פורסם

אין לי ספק שהריו זאת משאית טובה (לתקופתה) אחרת לא ברור איך היא שרדה את התחזוקה הגרועה של הצבא

אבל הכלי רכב הזה זאת סכנת נפשות על הכבישים של ימינו כשהיכולת בלימה והיגוי שלו תלויות בכישוריו הפיזיים של הנהג

ולהזכירך שמי שנוהג בהם זה הרבה פעמים נהגים (חיילים) צעירים בלי הרבה נסיון או מילואימניקים כמוני שנוהגים במשאית פעם בשנה במקרה הטוב.

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם

ולכן:

1. כנראה יעבור שדרוג.

2. כלי שלא מכירים - נוהגים בו בהתאם. זה כמו להכליל ולהגיד: אסור למכור אופנועים מהירים בארץ משום שהם מסוכנים. אם מישהו לא מכיר את הכלי עליו הוא נוהג - חובה עליו להתנהג בהתאם.

עשרות משאיות כאלו נעות כול שבוע על הכביש והן לא גורמות לתאונות על בסיס קבוע, טפו טפו (כמובן שיש גם תאונות בהן מעורבים ריו'סים).

פורסם

ראיתי את הטטרה השבוע, רשום עלייה ATC - AMERICAN TRUCK COMPANY

נראית יפה מאוד

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...