Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

האם ניתן למלא מים שיוצאים ממזגן ביתי במצבר הרכב. אמרו לי שזה ניתן כי אלה מים מזוקקים (ללא מלחים, מינרלים, אבנית וכו'). ניסיתי לפני חודש ומליתי במצבר של ג'סטי וזה בינתיים עובד רגיל. האם להמשיך למלא כך?? יש עוד פעולות מומלצות להארכת חיי המצבר?

תודה.

mazda lantis 1998 1840

פורסם

תודה אבל,

מה ההגדרה של מים מזוקקים? האם גרמתי נזק? בינתיים המצבר ההוא עובד פיקס

mazda lantis 1998 1840

פורסם

קנייה של מים מזוקקים,

במקום לקנות בתחנת דלק.

ניתן להביא בקבוק מהבית ולמלא בבית מרקחת המחיר זול יותר.

והאיכות שמספקת לתרופות אני משער שבהחלט מספקת לרכב.

אם אני טועה אשמח לשמוע

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

אז מה זה מי מזגנים?זה לא מים מזוקקים?

אני שמתי רבע ליטר ברדיאטור..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מה הבעיה באמת עם מי מזגן? הרי הוא מוציא מים מזוקקים לא?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
מה הבעיה באמת עם מי מזגן? הרי הוא מוציא מים מזוקקים לא?

הייתה לי ג'סטי ושמתי רק מי מזגנים. 3 שנים והמצבר עבד פיקס. לא החלפתי מצבר 4.5 שנים ומכרתי את האוטו. אני מאמין שזה בסדר

mazda lantis 1998 1840

פורסם

המים של המזגן הם מלחות באוויר שמתעבה על דפנות המאייד. באותו זמן שהמים האלה מתעבים ומצטברים על המאייד גם עוברים אלפי ליטרים של אוויר, לא בהכרח נקי מאבק ומינרלים שונים, דרך צלעות המאייד הרטובות, ומן הסתם חלק מהחומרים האלה גם נספגים במים. לא ביצעתי בדיקה כימית ואני לא יודע לומר בוודאות שהמצבר יהרס ממים מהמזגן, אבל לאור העלות המצחיקה של מים מזוקקים אני לא רואה שום סיבה לעשות ניסויים על המצבר. ג'ריקן של 4 ליטר שעולה 15 ש"ח יספיק לכל אורך חיי המצבר.

• תוכן חדש...