Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי עומד בפני רכישת טנדר חדש ומתלבט בין השלושה שבכותרת.

הדרישות של אבי מהטנדר החדש הן:

1. אמינות.

2. נוחות (לאבי יוצא ליסוע ברכבו נסיעות ארוכות ולכן הנוחות חשובה).

3. התמודדות בנסיעה בשטח.

הוא נורא מתלבט איזה מהם לקחת.

לאחיו יש נווארה בן כשנה. הרכב מצויין אבל כשמרימים את מכסה המנוע מתגלים המוני תפסני פלסטיק שתופסים כימעט כל חלק שם (בעיקר אלקטרוניקה). במחשבה לעתיד הרחוק, כשהפלסטיק יתייבש קצת ויקבל נטיה להישבר, אני לא רוצה לתאר איזה סלט יהיה במכסה המנוע הזה...

בין היתר לאבי יש את הנטיה לכיוון ההיילקס ביגלל סטיגמת האמינות של טיוטה.

על הדימקס גם שמענו המון דברים טובים ולכן גם הוא נכנס להתלבטות.

אשמח לשמוע מכם דעות לגבי שלושת הטנדרים האלה (בעד ונגד לגבי כל אחד מהדגמים) כדי שאולי זה יקל על ההתלבטות.

נ.ב. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום בו אוכל לברר את תדירות הטיפולים (כל כמה ק"מ) בכל אחד מהדגמים.

תודה רבה:-)

פורסם

היי, לדעתי האישית: היילקס.

אבל: לא ציינת איזה דגם הוא רוצה ? 4*4 ? 4*2 ? אוטומט ? גיר רגיל ?

יש הרבה הבדלים בין דגם לדגם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מותר לי לזרוק אותך לכיוון אחר קצת?רכב שביצעתי עליו השבוע נהיגת מבחן והייתי מאוד מאוד מופתע לטובה מהנוחות (קפיצי סלילים אחוריים), הפאר (כן,כן, הפאר) ומיכולת השטח המצוינת.

קבל את האקטיון ספורטס במלוא הדרו (ויש שיאמרו במלוא כיעורו), שלך תמורת 175K ש"ח בלבד.

בארץ יש לו גם סגירה אחורית יפיפיה, פרקטית ומרשימה ביותר.

ssangyongactyoneroad.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עם הסעיף השלישי של יכולת שטח חשוב לך, הנבארה מגיע כאופציה עם נעילת דיפרנציאל אחורית, בטויוטה נעילה אחורית קיימת רק בגירסא הידנית, ובדי מקס לא קיימת בכלל.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

הטויוטה כבר מזמן לא מה שהייתה מבחינת עמידות ואמינות הנווארה מסיבי איכותי וחזק יותר בלי לחשוב פעמיים הייתי הולך על הנווארה.

פורסם
הטויוטה כבר מזמן לא מה שהייתה

הטויוטה מאוד אמינה, אתה מספר קשקושים. לדעתי ההיילקס זה אותם מכלולים כמו בקרוזר, רכב מעולה ואמין מאוד.

השאלה שלי היא למה לא האנטר?

אני נסעתי עליו די הרבה בדיונות לידי עזה, הוא מפגין ביצועים טובים מאוד ונוחות ברמה גבוהה. רכב ממש (אבל ממש) לא מביש.

כרגע אני בפאג'רו 2008.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בנוגע לטויוטה יש לנו בבית טויוטה היילוקס 2003 4X2 הדגם המוגבה.

אוטומאט.

הרכב לא מראה אמינות טובה במיוחד יחסית לדגם הקודם של ההילוקס שהיה לנו.

בעיות במזרקים,בעיות סחיבה,רעשים מוזרים מהמנוע,בעיות מתלים,דיפרנציאל אחורי שמרעיש, פלסטיקה שנשברת,וכן הלאה וכן הלאה.

לא רכב שעבר חיים קשים במיוחד,ההילוקס הקודם עבר התעללות ושרד יפה מאוד.

הנוכחי לא ממש,ולא ממש עבר התעללות בעיקר נסיעה בשטחים של מושב.

ולא מושבים פרימטיביים במיוחד (עזריקם/שדה עוזיה).

הרכב טופל רק במוסך מורשה...

בנוגע לנווארה,יש לחבר טנדר כזה.

והוא ממש מרגיש טוב,הביצועים שלו מעולים!

הוא הרבה יותר נוח מהטויוטה.

האנטר מתנהג על הכביש בצורה ממש גרועה בדגם ה 2X4 .

פורסם

אני עובד בחברה שיש בה שלושה טויוטה ויגו 2007 ו 2008

וזה לא כמו פעם ( קונים בחברה טיוטה כבר 10 שנים )

לא מוצלח יחסית לעבר יש בעיות בבולמים , אין מיגון כמו שצריך, בעיה חמורה יותר המזגן נסתם למי שנוסע הרבה באבק וזה מצריך נקיון של רדיטור מזגן ( לא נעים)

גם נסיעת השטח לא מהנה הוא קופצני ,חלוקת משקל לא טובה חלק אחורי קל מאוד , ובדגם האוטומטי לא כל כך חסכוני בדלק

תא נוסעים מאכזב באיבזור ( אין בקרת אקלים וכו )

בקיצור למי שנהג המון בטויוטה זה המאכזב ביותר

בהצלחה

נבארה או האנטר לדעתי

פורסם

תודה לכל המגיבים.

הבנתי מכם שהסטיגמה שיושבת על המותג "טויוטה" לא תקפה במלואה על המקרה הזה.

דיברתי עם אבי והוא מעוניין לדעת לגבי תדירות הטיפולים, הוא בדק ומצא שבדימקס ובהאנטר עושים טיפול כל 15K ובנווארה כל 30K, מישהו יודע כל כמה קילומטרים עושים טיפול להיילקס?

דבר נוסף, את ההאנטר לא הכנסנו להשוואה ביגלל הרבה ניסיון עבר על טנדרים של מיצובישי ופשוט בהשוואה לא ארוכה מידיי שערכנו מקרוב מול הנווארה, ההאנטר נותן בפנים הרגשה קצת זולה לעומת הנווארה, הרבה פחות נוח, ומניסון קצר בשטח, הנווארה מתפקד יותר טוב.

פורסם

תודה רבה לך!

מישהו יכול לאשר לי את הפרטים שכתבתי כאן בהודעה הקודמת לגבי תדירות הטיפולים בשאר הטנדרים?

אם טעיתי, אשמח אם תתקנו אותי.

פורסם

אחרי כל התגובות שאמרו כאן על ההיילקס , אני יכול להגיד לך שאין טנדר שמגיע לרמה של ההיילקס ויגו/ויגו אס החדשות , הוא גם יפה בניגוד לנווארה ולדימקס , גם השם "טויוטה" שאי אפשר להגיד עליו כלום , אין על טויוטה , העוצמה שלו ממש דומה ללנד קרוזר קצרה דיזל והיא ממש נוחה לכל דבר , ממליץ עליה !!!

• תוכן חדש...