Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבד עלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לא מזמן קניתי איביזה והיה לי מגבר וסאב מהאוטו הקודם אז חשבתי לקנות קומפוננט הכי פשוט ולגמור עניין. אז הלכתי לחנות, והאמת לא רציתי להשקיע במשהו יקר, סך הכול אני כבר לא שומע גבוה יחסית לפעם ורציתי סתם לשמוע סבבה!, אפילו העדפתי להחליף את הסאב ברמקולים אחוריים מתוך אילוצים אחרים. אז עשיתי עם המוכר עיסקה שבסוף גם הייתה איזו אי הבנה בנינו והמחיר היה יותר יקר ממה שחשבתי, ובכלל לא תכננתי להוציא את הכסף הזה. כל אופן נתתי לו את הסאב+900 שקל והוא הביא לי רמקולים 10 אינץ של JBL 90 RMS וקומפוננט פשוט של JBL 45 RMS, והוא גם הרכיב הכול כך שחסך לי עבודה למרות שאם הייתי יודע שהמחיר כזה הייתי מרכיב בעצמי. למרות שהתוצאה הייתה מספקת כי באמת שלא רציתי יותר מזה, אבל כשיצאתי הייתי ממש מבואס כי הרגשתי שהוא עבד עלי ועוד נתתי לו את הסאב כמו אידיוט. מה אתם אומרים היה שווה? או שבאמת יצאתי טמבל ואני צריך להשלים עם זה וללמוד מהטעות.:-(

פורסם

איזה סאב הבאתה לו?.לי בכול אופן אתה צריך לילמוד מהעות הזאת ואם אתה אומר שהייתה אי הבנה יכלתה לבטל את העסקה אני לא יודע למה אל עשיתה את זה אבל בכול אופן אם הוא ראמי וכו'.אז תירשום מאיזה מקום זה היהי שאחרים ידעו לא ליתקרב אילו.

רועי.ב.

פורסם

אלו הדגמים של הרמקולים

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=1044

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=857&PHPSESSID=a7ea30a6063f348f79cc97bd023d87f6

וזה הסאב שנתתי:cry:

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=895

העניין הוא שגיליתי את האי הבנה רק אחרי שהכול היה מותקן כבר ברכב, ולבטל את העיסקה היה אבסורד.

הרגשתי שהוא רימה אותי כי לאחר שגיליתי על המחיר האמיתי של העיסקה שזה היה רק אחרי שסיימנו את ההתקנה, הבנתי שקיבלתי תמורה מעטה לעומת הכסף ששילמתי, והסאב שהוספתי אחרי הכול הייתי מאוד מרוצה ממנו! אבל מסרתי אותו בגלל שהוא תפס את כל המקום בתא מטען! והרגשתי שהוא כבר לא כזה הכרחי והעדפתי רמקולים אחוריים ואז המוכר פיתה אותי ב10 אינץ JBL האלה שחשבתי שאולי הם יספקו תמורה נאה לבאסים של הסאב ושלא תבינו לא נכון הם סבבה אבל יש געגועים לסאב.

בשורה התחתונה אפשר להגיד ששמעתי יותר טוב ממה שיש לי היום ועוד שילמתי כסף על זה אולי אני יצאתי טיפש אבל הוא גם נוכל שלא הסביר לי על הכול לפני, רציתי בכלל מורל פולס ולא היה לו אז הוא דחף לי את החרא הזה. פזיזות רבותיי!

פורסם

הוא לקח כסף על עבודה בסוף הוא הסביר לי את החשבון שלו, הוא לקח 300 על ההתקנה זה כבר היה ביזבוז מצידי הסכמתי כי חשבתי שהוא כזה נחמד וירכיב לי כבר הכול. ואת הסאב הוא המיר לי ל400 שקל

פורסם

חשבת שהוא יתקין בחינם? ממש לא.

גם אם תקנה מערכת שיש בה מגברים של ג'נסיס וסט של הייבריד אודיו לא יתקינו לך חינם. אין כזה דבר.

התקנה תמיד תעלה כסף, ואחת שלא תעלה כנראה שעדיף שלא להגיע לכזה מקום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...