Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב טויוטה חדש מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברצוני לקנות טויוטה קאמרי היברידית חדשה מדילר בארהב.

בהתכתבות איתו הוא כתב לי שלא ניתן לקנות רכב חדש לפני שהוא נרשם בארהב ולפני ששולם עליו מס בארהב, ולכן הוא לא יכול למכור לי.

זה מה שהוא רשם לי:

"We can't export new vehicles out of the country until they are registered and tax is paid in the US"

אני יודע שיש אנשים שקנו רכב חדש ויבאו אותו ביבוא אישי.

האם משהו מכיר את הפרוצדורה?

מה עלי לעשות?

פורסם

1- לקנות רכב משומש

2- לרשום את הרכב בארה"ב, לשלם את המס (ברוב המדינות, מע"מ בלבד) ואז לשלוח אותו לארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

וכמובן, שים לב שהרכב מיוצר בארה"ב - אחרת אי אפשר להכנס אותו לארץ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני אוסיף לך עוד 20 תגובות מלפני כ-10 ימים.

מזל שיש כאן פונקציית "חיפוש" שחוסכת זמן ועבודה :wink:.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218454&highlight=%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94

קרא והשכל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

[בהתכתבות איתו הוא כתב לי שלא ניתן לקנות רכב חדש לפני שהוא נרשם בארהב ולפני ששולם עליו מס בארהב, ולכן הוא לא יכול למכור לי..........

זה מה שהוא רשם לי:

"We can't export new vehicles out of the country until they are registered and tax is paid in the US"

........

המס בניו יורק למשל, הוא 8.375% , אכן, צריך לרשום את הרכב על מישהו, לשלם מס, ואז להוציא אותו, סביר שזה מה שעשו אחרים, פשוט מי ש"טיפל" להם בנושא, לא יידע אותם על ההליך, והאם אינם מודעים לכך שהרכב נקנה, התייקר באחוזים האלה, שכנראה היו מתומחרים במחיר הסופי שהוצע להם, ושאותו שלמו.

אני אבדוק לך מחר (מחר ,הכוונה, מחר שלי, בניו יורק) ,אם ניתן "לעשות משהו" חוקי שפוטר את הצורך הזה, ואני מאוד בספק.

אם אתה רוצה, פנה אלי מחר לתזכורת לעניין.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

Camero, אמיר שליט,

הליך יבוא אישי הוא הליך מורכב

בשאלה הראשונה שאלתי כיצד ניתן להשיג רשיון יבוא מהרשויות בארץ (לפני שמייבאים את הרכב) - קשיים עם הרשויות בארץ.

בשאלה השניה שאלתי לגבי הפרוצדורה של קניית רכב חדש מדילר בארהב - קשיים עם הדילר בחול.

אלו שני נושאים לא קשורים !!! הדבר היחידי שמשותף להם זה המונחים "קאמרי היברידית" ו "יבוא אישי" שאותם השכלתם לחפש.

אני מציע שבפעם הבאה לפני שאתם כותבים שיש כבר תשובה בפורום לשאלה שנשאלה (ומשמיצים את השואל) קחו כמה רגעים ע"מ לוודא שבאמת שני הנושאים מדברים על אותו דבר ולא סתם מכילים אותם מילות מפתח.

פורסם

דני,

מצאתי משהו בחוק של ארה"ב שמדבר על יצוא רכב ללא Title (רכב חדש)

"If the vehicle is a new car that has never been titled, it can be exported by submitting a document known as a manufacturer's statement of origin (SO) in lieu of the title. The manufacturer's statement of origin may be obtained from the auto dealer. The original and two copies must be presented to Customs."

http://www.importexporthelp.com/car-exporting.htm

אתה מכיר את זה?

האם זה אומר שאני לא צריך לשלם מס?

פורסם

freebird7, הקשר בין הת'רד הקודם והת'רד הזה הוא העובדה שאתה רוצה לייבא מארה"ב קאמרי הייברדית.

למה לפתוח כל פעם ת'רד חדש?

תפתח אחד, ובוא תשאל את כל השאלות שיש לך לגבי תהליך הייבוא אישי של רכב מארה"ב.

אין שום סיבה שבעולם לפתוח ת'רד בשביל כל שאלה שעולה בתהליך הייבוא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...