Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשים בסוזוקי סויפט שלי (2007) סאב, הבעיה היא שהרדיו באוטו הוא מובנה, אז האם אפשר לשים סאב באוטו כזה אפילו שמערכת היא מובנית? והאם גם אפשר להוסיף רמקולים מאחור? והאם אני צריך גם מגבר?

אם הדבר אפשרי אז איזו מערכת מומלצת בשבילי? תקציב עד 3000.

אני לא מבין בנושא, אז סליחה על הבורות.

פורסם

בשביל סאב אתה חייב מגבר.

בגלל שזו מערכת מובנת אין לך יציאות RCA שמשמשות לחיבור בין הרדיו למגבר.

יש לך 2 רמקולים?

אתה תוכל לקנות מנחת ( שהוא הופך מיציאות חוטים רגילות של רמקולים לRCA)

לקנות מגבר אחד של 4 ערוצים לרמקולים ועוד מונו לסאב.

אתה לא תוכל לחבר רק סאב (כי אז לא יהיו לך רמקולים שינגנו)

בקיצור יש לך 2 אפשרויות:

-לחבר את הקדמיים +סאב (בקניית מגבר 2 ערוצים ומונו, או מגבר 4 ערוצים)

-לחבר כמו באפשרות הראשונה+רמקולים אחוריים( בקניית מגבר 4 ערוצים,ומונו לסאב)

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אוקי, תודה על התגובה.

אני לא ממש מבין בנושא, אז אם תוכל להכווין אותי איפה לקנות, איזה ציוד בדיוק אני צריך ומישהו שיכול לחבר את כל הסיפור זה יעזור מאוד..

אני משער שעם עוד 2 רמקולים נוספים ישמע יותר טוב אז ניראה לי שעדיף.

ושוב תודה.

פורסם

לגביי רמקולים אחוריים תכנס פה לדיון שנפתח לגביי כמה ימים ותראה מה אנשים חושבים ומה היא דעתם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=219624

באופן אישי אני חושב שכדאי להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות רמקולים אחוריים.

לגביי המערכת המובנית - אתה רוצה להחליף אותה או להשאיר אותה? כי מנחת הוא חלק לא ממש זול , ויכול לעלות כמו רדיו דיסק חדש.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

המערכת המקורית לא רעה בכלל, ניראה לי שאני אשאיר אותה, כל עוד אפשרי להשים סאב ורמקולים אחוריים כשהיא קיימת.

כמה המנחת עולה? ואם תוכל להעריך בבקשה כמה יעלה לי כל הסיפור, זה יעזור מאוד.

פורסם

תקשיב מנחת כזה עולה בערך כמו HU חדש וסביר.

משהו כמו 700 שקל ואפילו יותר.

ותיקח בחשבון שהמערכת המובנית היא בסיסית וסבירה , כמעט כל פאנל נורמלי במחיר טוב שתשים יהיה מעל המערכת שלך.

אם התקציב שלך הוא 3000 שקל וקנית ב 800 שקל נגיד את המנחת נשארו לך עוד 2200 ש"ח בערך לשאר הרכיבים.

מה לגביי רמקולים קידמיים?? אתה משאיר את הרמקולים של האוטו מקדימה ורק את האחוריים אתה רוצה להחליף?

כי אם כבר אז להחליף את הקידמיים בזוג קומפוננט נורמלי.

פורסם

הבנתי, אז אם אני מוציא את המערכת המובנית של האוטו ישאר חור שם איפה שהיא אמורה להיות? או ששמים פלסטיק אחר במקום? שאלה מוזרה אני יודע, אבל זה פשוט לא ברור לי.

ואיך אני עושה את ההחלפה? קונה פאנל ו... איך להחליף?

ובנוגע לרמוקלים אתה צודק, באמת עדיף להחליף כבר הכל אם כבר מחליפים. אז כנראה שאני צריך 4 ולא 2 :|.

פורסם
תקשיב מנחת כזה עולה בערך כמו HU חדש וסביר.

משהו כמו 700 שקל ואפילו יותר.

ותיקח בחשבון שהמערכת המובנית היא בסיסית וסבירה , כמעט כל פאנל נורמלי במחיר טוב שתשים יהיה מעל המערכת שלך.

אם התקציב שלך הוא 3000 שקל וקנית ב 800 שקל נגיד את המנחת נשארו לך עוד 2200 ש"ח בערך לשאר הרכיבים.

מה לגביי רמקולים קידמיים?? אתה משאיר את הרמקולים של האוטו מקדימה ורק את האחוריים אתה רוצה להחליף?

כי אם כבר אז להחליף את הקידמיים בזוג קומפוננט נורמלי.

איך הגעת לזה שמנחת עולה 700 שקל?

אפשר לקנות של פריפריאל שהם מנחתים מעולים ב150 ש"ח.

ואם לא בא לך לחסוך ולעשות כמו שצריך אז קונים 3 מנחתים, על כל ערוץ מנחת אחד, ככה לא צריך מפצלים, וגם אז אתה סוגר את הסיפור ב450.

פורסם

קודם כל לא יישאר לך שם שום חור.

מוציאים את המערכת המקורית, ובמקומה שמים פאנל פלסטיק שהוא בדיוק במידה של המערכת המובנית שלך ונכנס בדיוק במקום הריק.

אחריי שהכנסת את הפלסטיק , יש לך פתח לרדיו דיסק , ואולי אפילו יהיה לך עוד תא קטן כזה לשים בו דברים ( כמו שיש אצלי )

בכל אופן עדיף אם כבר להחליף את הרמקולים הקדמיים , ואם אתה רוצה להחליף גם את האחוריים או להשאיר אותם.

or_lougasi חבר יקר מה שזול עולה ביוקר. הוא ישים מנחתים זולים אבל אח"כ לא בטוח שזה יישמע כזה להיט.

עדיף לקחת את הכסף הזה ולהוסיף עוד קצת ולקנות רדיו דיסק איכותי יותר בלי כל מיני המרות של יציאות שיכולות גם להוריד מהאיכות.

פורסם

אין ספק בכלל שעדיף רדיו דיסק רגיל. ברכב שלי בהתחלה המערכת הייתה מחוברת עם מנחתים, וכמה שהשקעתי ברכיבים, זה פשוט לא היה זה.

עד שהתקנתי רדיו דיסק, וההבדלים היו שמיים וארץ.למרות שלמשל אצל אח שלי במזדה 6, ואצל חבר במזדה 3, זה מחובר על המערכת המקורית וזה נשמע דווקא מצוין, אז כנראה שפשוט המערכת המקורית ב b4 ממש על הפנים.

אז לפותח השרשור, נסה לברר על המערכת המקורית של הסוויפט,נסה לברר על אנשים שעשו התקנה על כזה רכב עם מערכת מקורית ומה דעתם.

ודרך אגב, המנחתים של פרפיראל ממש לא פשוטים, ומאוד איכותיים, כמה שאפשר להגיד על מנחתים.

פורסם

כל ההשקעה על מנחת/ים תגיע להשקעה של רדיו דיסק רגיל שיהיה אפילו קצת יותר טוב מהרדיו המקורי.

פורסם

אוקי, אז ניראה לי שבאמת להשים רדיו דיסק במקום המערכת המובנית יהיה יותר טוב.

צריך גם להחליף רמקולים קדמיים, ואולי גם אחוריים אם ישאר כסף.

עכשיו אם מישהו יכול להמליץ לי על רדיו דיסק איכותי ולא מאוד יקר, סאב, מגבר ורמקולים כדי שתהיה מערכת טובה.

וגם אצל מי אנ י יכול להתקין את הסיפור, שהוא אמין ויודע מה הוא עושה וגם כמובן לא לוקח יקר.

תודה לכולם!:wink:

• תוכן חדש...