Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בידיוק כמו בבגרויות שמנסים להפיל עם שאלות ש90% מהמדינה לא מצליחים לפתור ככה גם בטסט-מנסים להכשיל.

לי לדוגמא קרה מקרה ממש מעצבן באמצע הטסט,אני מתקרב לצומת מהירות של 40-50 קמ"ש.

הנתיב הימני הוא לפנייה ימינה בלבד לכן אני בנתיב השמאלי.

אני נוסע לי וכולי מבסוט מזה שנהגתי עד עכשיו 100% ואין לו על מה להכשיל אותי,פתאום כשאני כבר כמעט בצומת הוא אומר לי ימינה,עכשיו אני צריך להאט כמה שיותר בזהירות ולנסות להשתלב לנתיב הימני שהיה פקוק (רחוב מסחרי בעיר),עם אני מאט אוטומטית אני שומע 200 צפירות של נהגים מאחורה וזה די מלחיץ למען האמת,איכשהו השתלבתי כי נהג נדיב ראה שאני כבר כמעט על קו הצומת אז נתן לי להידחף.

ק'שה לעבור טסט ראשון אחי.

אם הוא אחיך, אתם יכולים לדבר בבית.

פורסם
אני נוסע לי וכולי מבסוט מזה שנהגתי עד עכשיו 100% ואין לו על מה להכשיל אותי,פתאום כשאני כבר כמעט בצומת הוא אומר לי ימינה,עכשיו אני צריך להאט כמה שיותר בזהירות ולנסות להשתלב לנתיב הימני שהיה פקוק (רחוב מסחרי בעיר),עם אני מאט אוטומטית אני שומע 200 צפירות של נהגים מאחורה וזה די מלחיץ למען האמת,איכשהו השתלבתי כי נהג נדיב ראה שאני כבר כמעט על קו הצומת אז נתן לי להידחף.

אם נסעת 40-50, שזה לא מהר, ושמעת צפירות סימן שלא הסתכלת במראות לפני שהאטת. אולי בכלל לא היית צריך להאט בשלב זה, אלא פשוט לבחון את המצב, למצוא פרצה ולהשתלב. ההרגל המגונה של קודם להאט ואחר כך לחשוב הוא פשוט מטרד לכל משתמשי הכביש ונפוץ מאד, משום מה, על כבישינו.

ודרך אגב, לעבור טסט, ראשון או אחר, זה לא מאד קשה. כללי המשחק ברורים מאד, פשוט צריך לפעול על פיהם. מה שבאמת קשה זה לנהוג טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם נסעת 40-50, שזה לא מהר, ושמעת צפירות סימן שלא הסתכלת במראות לפני שהאטת. אולי בכלל לא היית צריך להאט בשלב זה, אלא פשוט לבחון את המצב, למצוא פרצה ולהשתלב. ההרגל המגונה של קודם להאט ואחר כך לחשוב הוא פשוט מטרד לכל משתמשי הכביש ונפוץ מאד, משום מה, על כבישינו.

ודרך אגב, לעבור טסט, ראשון או אחר, זה לא מאד קשה. כללי המשחק ברורים מאד, פשוט צריך לפעול על פיהם. מה שבאמת קשה זה לנהוג טוב.

לא הבנת את התיאור,קצת ק'שה לתאר את זה כי זה לא מצב שנתקעים בו יום יום. (לפחות לא אני)

בכל מקרה אני כן עברתי ראשון :)

פורסם

מה שאני הבנתי זה שלא היית ערוך לפניה ימינה ובשל כך לקח לך זמן לבחור את דרך הביצוע, כשבסופו של דבר "נאלצת" להידחף ברגע האחרון תוך הפרעה לאלה שנסעו אחריך, דבר שהתאפשר לך אך ורק בשל טוב לבו של נהג אחר. זו אולי לא סיבה לטסטר להכשיל אותך, אבל בהחלט מצביע על חוסר ריכוז בנהיגה ועל היעדר "חוכמת כביש" שבאה משני מקורות - ניסיון (שלא יכול להיות לך, לפחות לא באופן חוקי) ודרך ארץ.

עוד דבר, למה לכתוב "ק'שה"? אין גרש אחרי האות "ק", אלא אם האקדמיה תיקנה את זה בזמן האחרון :roll:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם אני לא הבנתי את הקטע של ה ק'שה , חשבתי בהתחלה שאולי התפלק לו פעם אחת, אבל עכשיו אני רואה שזה באופן שיטתי :lol::lol:

מה לאדון יש להגיד להגנתו? :-D:-D

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
גם אני לא הבנתי את הקטע של ה ק'שה , חשבתי בהתחלה שאולי התפלק לו פעם אחת, אבל עכשיו אני רואה שזה באופן שיטתי :lol::lol:

מה לאדון יש להגיד להגנתו? :-D:-D

"אין עבודה אין שפה,ק'שה ק'שה" :-D

סוג של הרגל,מקווה שאני אצליח להיפטר ממנו.

וחבר לא כל כך הבנת את המצב,זהו כביש צר ופקוק מאוד בעל 2 נתיבים.

הנתיב הימני היה פקוק עם בערך 10 מכוניות בגלל הרמזור והנתיב השמאלי (ישר) די זרם,עם הבוחן לא אומר ימינה אז כמובן שאני ימשיך ישר לא ? כבר עברתי את המכונית האחרונה בנתיב הימני ופתאום הוא אומר ימינה.

כל מה שנותר לי לעשות זה לעקב את התנועה מאחורי ולנסות להידחף,זחלתי עד שאחד פינה לי את הדרך. :)

קצת יותר מובן ? בכל אופן לפי דיברי המורה זהו ניסיון להכשלה בוודאות !

בידיוק כמו בבגרויות שמנסים להפיל עם שאלות ש90% מהמדינה לא מצליחים לפתור ככה גם בטסט-מנסים להכשיל.

לי לדוגמא קרה מקרה ממש מעצבן באמצע הטסט,אני מתקרב לצומת מהירות של 40-50 קמ"ש.

הנתיב הימני הוא לפנייה ימינה בלבד לכן אני בנתיב השמאלי.

אם הוא אחיך, אתם יכולים לדבר בבית.

הוא נשוי + 8 ומתגורר הרחק ממני.

ועכשיו ברצינות ? סורי (הסתנן לי).

פורסם

זה לא ניסיון להכשלה, זה ניסיון לראות אותך מתמודד עם מצב לא סטנדרטי. ~30 שיעורים ילמדו אותך, תרצה או לא תרצה, לתפעל כלי רכב מנועי ולהזיזו ממקום למקום. אשרי הטסטר שמנסה לראות אם אתה יודע לעשות גם משהו מעבר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תקשיב קודם כל יש לך אפשרות של הגשת עירעור (אם אתה חושב שהיה חוסר צדק) אני לא חושב כך.

קח את זה בקלות בהצלחה בטסט הבא!!

אין כמו אלפא :)

• תוכן חדש...