Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יום שישי נכשלתי במבחן מעשי.

אני נהגתי שני ועוד תלמיד אחד נהג לפני.

אני לא אכנס עכשיו לכל הפרטים אבל גם התלמיד שהיה לפני נכשל(די בצדק).

הגענו לרחוב דו סיטרי די רחב הטסטר אומר לתלמיד הראשון לפנות ימינה לרחוב ללא מוצא.

הבעיה היא שאני לא שמתי לב לפרט הזה כי אני ישבתי מאחורי הנהג וגם אני לא נהגתי לשם.

הטסטר אומר לתלמיד לעצור בצד ואומר לנו תתחלפו הוא עצר בצד והתחלפנו.

אני הייתי לחוץ קצת כי זה טסט ראשון שלי.

הוא אומר לי להתחיל ואני מתחיל מגיע לסוף הרחוב(צומת T) ושואל אותו לאין לנסוע והוא אומר לי לאין שאתה חושב.

עכשיו אני רואה מולי בדיוק שלט אין כניסה שלא מובן היעוד שלו בגלל שהוא לא מוצב נכון בצומת והתמרור שהיה בצד השני של המדרכה הוסתר ע"י העץ שהיה שם.התמרור ממש מופיע מולי אין לא נטייה בכלל לצד ימין והמטרה שלו הייתה בכלל לאסור כניסה לצד ימין ולא לחנייה בכלל..

זה נראה כמו שהתמרור אוסר נסיעה ישר ובכלל לא לצד ימין.

בצד שמאל היה ביניינים עם כביש קצת שמוביל אליהם.

עכשיו בגלל שהתמרור היה נמצא ליד כניסה לחנייה והיה מוצב לא נכון הסקתי שאני צריך לפנות ימינה ובאתי לעשות את זה והוא בלם אותי ונכשלתי אחרי חצי דקה טסט.שאר הטסט היה טוב חוץ מזה בגלל ביש מזל.

בגלל הצבה גרועה של תמרור-אבא שלי והתלמיד שהיה איתי אמרו שאני צודק בגלל התמרור הזה.

לדעתכם בגלל שהתחלתי את הטסט רק באמצע הרחוב והתמרור לא היה מובן הטסטר לא היה צריך לעזור לי במקרה הזה ולהגיד לי לעשות פרסה?זה ממש הצבה גרועה של תמרור..

נ.ב-גם סימונים על הכביש לא היו

מה אתם אומרים?

אני מאמין שתגידו שאני אשם אבל אשמח לשמוע את דעתכם..

פורסם

ממתי הטסטר עוזר ועוד בטסט הראשון?

מבחינתו נכנסת לאין כניסה וזהו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדיוק.

הוא לא אמור להגיד לך לאן לנסוע במצבים כאלה, הוא רוצה לראות אם אתה מבין מה צריך לעשות ולא להתחיל להסתבך.

פשוט טסטרים אוהבים גם לפעמים לקחת את הנבחנים למלכודות כאלה, ולראות איך מצליחים להתמודד איתם.

למשל גם פעם אחת עשו לי החלפה של מורה בשיעור רגיל והוא לקח אותי לצומת ומתי שאתה מגיע אליה יש חץ שמורה לך רק ימינה. מזה הסקתי שאסור לנסוע שמאלה.

אז נסעתי רק ימינה ואז הוא אמר לי מצויין ושלא נפלתי במלכודת. בגלל זה אתה צריך לדעת איך להתמודד עם מצבים כאלה.

פשוט תמיד מי שלא עובר מאשים את הטסטר או גורמים אחרים שבדיוק הפריעו לו בטסט. זה בולשיט.

פשוט ברגע שאתה תנהג טוב אתה תעבור בלי בעיה. נהגת טוב עברת . עשיתי טעויות לא עברת!

בטסט השני שלי היה בוחן נאצי אש והוא העביר רק אותי מתוך 14 תלמידים , משמע 13 הוא הכשיל. מה זה אומר? שהראתי לו שאני יודע לנהוג כמו שצריך ובלי טעויות , וקיבלתי את הרשיון.

תסיק מסקנות לבד, תלמד מהטעויות שלך, תסביר למורה שלך איפה אתה חלש והוא יעזור לך.

אם יש לך אפילו ספק הכי הכי קטן לגבי תמרור / צומת / /כיכר או whatever תגיד למורה.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אתם צודקים אבל..

אין תמרור שאוסר פנייה ימינה וגם אין תמרור שמתיר רק פנייה שמאלה יש רק תמרור אין כניסה אחד מסכן שמוצב בצורה לא נכונה בכביש שלא קשור לכלום.הוא הכשיל אותי בצדק אני לא אומר שלא אבל מעצבן אותי זה שאם התמרור היה מוצב בצורה נכונה הייתי עובר.

קרה לי הרבה פעמים שהגעתי לאין כניסה והגבתי נכון זה לא שאני לא יודע לקרוא תמרורים,וגם עברתי תאוריה ראשונה ואני מגיל קטן מאוד מתעניין בתחום הזה אז אפשר להסיק מזה שאני יודע לזהות תמרורים לא?

אבא שלי עם ניסיון יותר מ-30 שנה על הכביש אמר לי שהתמרור לא מוצב נכון וזה מתכון בטוח לטעויות.

עריכה:אולי אם הייתי נוהג מתחילת הרחוב זה היה מוצדק (בגלל התמרור של אין מוצא)..

פורסם

אני לא יודע מאיפה אתה, אבל בחולון ליד משרד הרישוי יש כיכר קוגל שנקרא גם "כיכר הדמעות"

יש בכיכר 3 נתיבים והבוחנים כבר בדקה הראשונה של הטסט מכוונים את הנבחנים לכיכר .

שם קשה מאוד להשתלב בתנועה ולתת זכות קדימה לכל מי שנוסע בכיכר.

איך זה קשור למיקרה שלך?

הכוונה להכשיל.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את הנעשה אין להשיב, וגם אם אתה או אביך תפנו לועדת התנועה העירונית בנוגע לתמרור שהוצב כביכול שלא כהלכה, עדיין עליך לעשות טסט נוסף. אני מציע לך פשוט להפיק את הלקחים, ולהגיע לטסט הבא יותר ממוקד, לחשוב קצת יותר לפני שאתה מבצע פעולה כלשהי ותמיד לחשוב היכן יכולה להיות המלכודת הבאה וכיצד תוכל להתמודד עמה. לדעתי, גם עדיף לך להיות הנבחן השני, כדי לבדוק בזמן שהנבחן הראשון נוהג על מה הטסטר נותן דגשים ולדעת עם מי עליך להתמודד בשעת המבחן.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתם צודקים אבל..

אין תמרור שאוסר פנייה ימינה וגם אין תמרור שמתיר רק פנייה שמאלה יש רק תמרור אין כניסה אחד מסכן שמוצב בצורה לא נכונה בכביש שלא קשור לכלום.הוא הכשיל אותי בצדק אני לא אומר שלא אבל מעצבן אותי זה שאם התמרור היה מוצב בצורה נכונה הייתי עובר.

קרה לי הרבה פעמים שהגעתי לאין כניסה והגבתי נכון זה לא שאני לא יודע לקרוא תמרורים,וגם עברתי תאוריה ראשונה ואני מגיל קטן מאוד מתעניין בתחום הזה אז אפשר להסיק מזה שאני יודע לזהות תמרורים לא?

אבא שלי עם ניסיון יותר מ-30 שנה על הכביש אמר לי שהתמרור לא מוצב נכון וזה מתכון בטוח לטעויות.

עריכה:אולי אם הייתי נוהג מתחילת הרחוב זה היה מוצדק (בגלל התמרור של אין מוצא)..

כשיש תמרור אין כניסה לא חייב שיהיה תמרור אין פניה לפניו, תמרור האין כניסה הוא ברור מספיק.

פורסם

עוד דבר:

בד"כ לטסטרים יש "מסלול קבוע" + - כך שאם זה לא איזור מגורייך עדיף לעשות כמה סיבובים אפילו רגליים

(בהתייעצות עם מורה הנהיגה כמובן) באיזור ולראות איפה הנקודות ה"בעייתיות".

אני יודע שבחולון לדוגמה נכנסים בכוונה לאיזור עם שילוט מאוד מבלבל ומי שלא מכיר את האיזור בעל פה תמדי נכשל בגלל זה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה מראה לך להחליף מורה נהיגה. מורה טוב יראה לך איפה כל המלכודות והמקומות המוזרים הללו שצריך להיזהר בהם.

אני זוכר בזמני היינו נוסעים לכל מיני ערים שכנות רק מפני שפעם או פעמיים טסטריים החליטו להפתיע ולנסוע לשם.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
לדעתי, גם עדיף לך להיות הנבחן השני, כדי לבדוק בזמן שהנבחן הראשון נוהג על מה הטסטר נותן דגשים ולדעת עם מי עליך להתמודד בשעת המבחן.

בהצלחה!

+1

אבל אני מניחה שכאשר עולים לרכב בזמן טסטס המחשבות מעט משתבשות, רק מעצם המחשבה שהתלמיד נמצא בטסט, ועוד מספר דקות הוא הולך להבחן מלחיצה אותו.

במבט לאחור הכל נראה פשוט ביותר והטסט א נראה כל כך מפחיד ומלחיץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות, גם אם תגיש ערעור הוא לא יתקבל.

בחיים האמיתיים ובנסיעה על הכביש לא יהיה על ידך טסטר או מורה שיבלום אותך אם תעשה טעות, לכן חשוב מאוד להיות ערניים ולהסתכל למרחב, ראיה מרחבית כך אולי תבחין בתמרור בפעם הבאה.

תחשוב לדוגמא אם אחד מההורים שלך היה חונה ברחוב הזה, ואתה היית מגיע לקחת את הרכב אני לא חושבת שההורים היו מציינים ואומרים לך שבהמשך הרחוב אין כניסה או כל תמרור אחר.

ברגע שאתה מאחורי ההגה השליטה ברכב והאחריות עליך.

שיהיה בהצלחה בפעם הבאה.

:)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם היית שם לב לתמרור "דרך ללא מוצא" בכניסה לרחוב (כאשר הנבחן האחר נהג), המשפט "תיסע לאן שאתה חושב" של הטסטר ה"נחמד" לא היה מבלבל אותך (או, יותר נכון, מעודד אותך להכנס למקום שנכנסת).

יש אומרים "אל תבכה על החלב שנשפך".

לא הרבה נבחנים עוברים טסט מפעם הראשונה, אתה תצליח בפעם הבאה.

אבל בשביל לעבור את הטסט הבא אולי עדיף לך למחוק מתת מודע שלך את הכעס והתיסכול מהמיקרה הנוכחי.

פורסם

לי יש טיפ אחר, אם אתה לא יושב על ההגה בטסט, תתכוננו לגרוע מכל :p

היתי במשאית בזמן טסט של מישהו אחר, הטסטר כיוון אותו לאין כניסה בלי להגיד לו, ברגע הארון הוא דפק לו ברקס לכל ה 12 טון של המשאית, אני שלא היתי מרוכז לרגע הבאתי מריחה יפה לכיוון כל שהוא :p

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

שמע

חלק מהנהגים היותר טובים שאני מכיר עברו טסט שלישי מעלה.

ובניגוד אני מכיר כאלה שעברו טסט ראשון ואם זה היה תלוי בי לא הייתי נותן להם רשיון (אבל זה לא).

פשוט תגיע לטסט בלי לחץ.

ומניסיון שלי זה תלוי יותר בטסטר משאר בך.

אז אם התפספס הפעם בקטנה.

• תוכן חדש...