Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סאב 18" כפי שהזכרתי בעב, אך אחרי שקראתי קצת בפורום פה הבנתי שיש משהו שקוראים לו אוהם, אז אני רוצה מגבר לסאב של 8 אוהם (אם יש) משהו לא מאוד יקר.

פורסם

איזה סאב זה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

של MAKIE להופעות S218s תיאור:

סאב פאסיבי חדש מחברת מאקי שכוון ע"י טכנאי EAW

עם עוצמה של 500 וואט נקי ו 2000 וואט שיא , עם נצילות של 128db

וארגז עץ מיוחד להגברת הפאנצ'יות ושמירה על נצילות .

מצויד באלמנט "18 גמיש במיוחד, עמיד בטמפ' גבוהה ועוצמתי.

מתאים לכל צורך בסאב עוצמתי ופאנצ'י למועדונים , אולמות ומופעי חוץ

תכונות:

• High-performance Precision Passive subwoofer with transducer and crossover design by renowned EAW engineering team
  • Bass-reflex driver enclosure for punchy, precise low-end and compact size
  • Professional 18mm Baltic birch wood construction with pressure-injected structural resin
  • Dual carry handles for easy loading and transport
  • 500 watts long-term power handling; 2000 watts peak
  • Single 18" (457mm) LF driver with incredibly resilient high-temperature voice coil
  • Built-in low-pass filter eliminates need for external crossover for use with full range signals

אני מחפש מגבר מתאים

פורסם

אמנם הוא נציל בצורה יוצאת דופן, אבל הוא ממש לא סאב.

שמת לב לנתונים שלו?

Frequency Range (–10 dB):

38Hz – 360Hz

טווח תדרים בגרף של +-10 דיבי.

זה מידבס עצום

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דבר ראשון. אתה יודע את המידות של הדבר הזה?? באיזה רכב זה הולך להיכנס??

2. מערכות הגברה מקצועיות יכולות לנגן החל מ20HZ. אבל מעשית נותנים להן לנגן החל מ 30-40HZ.

בגלל מגבלות של כוח. וכי האנשים לא ירגישו עם יהיה או לא יהיה מתחת ל 40HZ (חוץ מהופעות רוק. וכו) וגם שם לא עד נמוך מעוד.

אתה מרגיש במועדונים מכות. זה לא בתדרים נמוכים. זה בין 60-ל100HZ. שם הסאבים מכוונים.

הם לרוב חתוכים מעל ל 40HZ להגן על הרמקולים. (הם ינגנו 30HZ. אבל חלש יותר)

ולכן האלמנט הזה ממש לא יהיה מציאה לרכב.

אני הייתי הולך וקונה אלמנט של סאב 12 לרכב ולא מחפש מגבר בהמה שיכול לתת 500W RMS ב 8 אום.

כי זה מגבר שצריך לתת כ 1000W RMS ב 4 אום!! וזה יקר ונדיר ובנוסף לכול דורש המון! המון חשמל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...