Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם זה בטוח לחבר את הטויטר שלי (MT12) שבא עם הדוטק אוביישן אל המגבר שלי JBL 75.4,

ואם הגיין יהיה סגור לחלוטין עדיין יש לי סיבה לפחד שהטויטר ישרף שאני יחבר אותו?

את הרמקולים אני יחבר יותר מאוחר שיהיה לי סטילבנד להעביר את החוטים הנוספים דרך הדלת.

ד"א הHU שלי תומך 3 WAY.

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

" ד"א הHU שלי תומך 3 WAY."

ו...?מה אתה רוצה להגיד בזה? יש לך קומפוננט שלושה חלקים שאתה רוצה אקטיבי?

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

אין לך סיבה לפחד לחבר את הטוויטרים ישירות למגבר בצורה אקטיבית .

כמו עם כל רמקול , תזהר עם ה GAIN ואל תכניס אותם לקליפינג והכל יהיה בסדר .

לא כזה מסובך

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אדון יניב רדיו דיסק שתומך ב3 וואי זה לא בשביל קומפוננט 3 חלקים אלא קומפוננט 2 חלקים וסאב לפני שאתה מנסה לרדת על מישהו תיהיה בטוח במה שאתה אומר ולעיניננו אין בעיה להגביר אקטיבית את הטויטר ואפילו מומלץ כמו שאמר קודמי תיהיה עדין עם הגיין ותן כיוון טוב ותהנה אגב איזה מכשיר יש לך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

כל עוד שאתה דואג ומוודא שתדר החיתוך בקרוס של הHU מקובע בגבול ההגיון עבור הטוויטר הזה ושיש דרגת חיתוך פעילה ולא

"0" שמעביר הכל (כמו באלפיין למשל) אז זה אומר שכבר הטוויטר מוגן ע"י חיתוך.

אחרי זה תדאג שהגיין הוא ברמה סבירה (תתחיל עם גיין סגור) ותדאג שהחוטים הנכונים מחוברים לערוץ ההגברה הנכון גם מבחינת RCA וגם מבחינת חוטי הרמקולים.

המלצה חמה - MT12 אל תחתוך יותר נמוך מ2.5 קילוהרץ ובהספק הזה אל תיתן לו יותר מ50 RMS לערוץ הגברה - הJBL הזה הרבה יותר חזק מזה והוא גם מכניס עיוותים הרבה לפני שהוא מגיע לרף שלו.

הייתי מציע לך בשילוב של המגבר הזה על הטוויטר הזה לחתוך על 3.2 ומעלה ולהזהר עם הגיין.

המלצה יותר טובה - תחפש מגבר קצת יותר רגוע, מגבר שני ערוצים כלשהו - העלות שלהם לרוב נמוכה והתמורה למחיר פנטסטית.

אני קניתי לאחרונה ZX150.2 של קיקר בשביל לצבור רכיבים למערכת לרכב השני ב50 דולר מאמאזון - סתם דוגמא...

ברכב הנוכחי אני בכלל מתפקד על טוויטרים שמסוגלים לספוג כמו הסופרימו של מורל (זה דגם מקביל בתכלס) על מגבר ישן של סוני שמוציא 20 וואט RMS לערוץ והם נשמעים נפלא - חתוכים על 3.5 קילוהרץ.

הדבר הכי מפחיד בהגברה אקטיבית בעזרת מכשירים שיכול להתאפס להם הזכרון היא בדרך כלל החלפת מצבר.

הדבר הכי מפחיד בהגברה אקטיבית בכללית היא תאונת עבודה - חיבור לא נכון של החוטים - בגלל זה לכל הרמקולים שלי יש חיווטים בעוביים שונים וככה אני מבדיל הכי בקלות בינם - 2.5 מ"מ למידבאסים, 1.5 למידים, 0.75 לטוויטרים

המגבר הקטן הולך תמיד לטוויטרים

ערוץ 2 במגבר הראשי תמיד למידים

ערוץ 1 תמיד למידבאסים.

הRCA בצבעים ומיצרנים שונים ככה שאני גם מבדיל בינם ואני שומר על החוקים האלה בקפידה ככה שהסיכוי שאני אעשה טעות בחיבורים - אפסי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שאדי אמר, חיתוך גבוהה עם סלופ רציני (12DB) והכל יהיה בסדר.

ומשהו לגבי ההספקים שהמגבר מוציא, אנחנו במרבית הזמן רחוקים מאוד מההספק המוצהר של המגבר. טוויטר ינצל בערך עשירית מהכוח שה JBL מסוגל לתת.

אם תחתוך את הטוויטר כמו שצריך ותשמע בווליום סביר (אפשר גם חזק, אבל אם הטוויטר צורם או צווח כנראה שזה כבר יותר מדי בשבילו) - הסט-אפ הזה יוכל לעבוד שנים בלי לגרום נזק לרמקולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אגב איזה מכשיר יש לך

כמו שרשום בחתימה יש לי פיוניר 8600, ד"א אמרו לי שבשביל לעבור לחיתוך אקטיבי במכשיר אני צריך להפעיל איזה כפתור,

מישהו יודע על מה מדובר ואיך אני עושה את זה?

לגבי מגברון לטויוטרים יש לי בבית מגבר סיני 2 ערוצים ועוד מגבר 4 ערוצים שנותן 60RMS לערוץ,

כנראה שאני יגשר את המגבר של ה60 RMS לערוץ ויפעיל עליו את הסאב(280RMS בגישור) והקומפוננט יחובר לJBL זה נשמע טוב או שיש לכם רעיון אחר לחיבור המערכת?

פורסם

טוויטרים צריכים לקבל את מלוא היחס במערכת לטעמי שזה אומר חיווט טוב טווטרים טובים ומגבר טוב כך שמגבר סיני לא כדי לך עדיף כבר שתשאר על הגי בי אל

לגביי הכפתור עם אני לא טועה זה כמו באלפיין שלוף את המכשיר החוצה ויהיה לך כפתור להזזה או לחיצה תשנה אותו ל3 וואי ובהצלחה

שלומי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

יש לשלוף את המכשיר החוצה ולחפש מתג במעטפת החיצונית שרשום עליו STD ו NW. יש להעביר אותו באמצעות מברג קטן למצב NW.

לאחר מכן יש ללחוץ באמצעות חפץ חד על כפתור ה reset שבחזית הפאנל בעדינות, וזהו, המכשיר מוכן לעבודה ב 3 WAY NETWORK.

מה שהצעת נשמע טוב. את הקומפוננט תשאיר אקטיבית על ה JBL, ואם הסאב הוא 4 אוהם ובהנחה שהמגבר באמת מסוגל לתת 280 RMS בגישור - תעבוד ככה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במילה אחת חיפוש.

בכמה מילים בהגברה פסיבית האלמנט מחובר לקרוס אובר והקרוס מחובר למגבר,

בהגברה אקטיבית האלמנט מחובר ישירות למגבר והחיתוכים נעשים ע"י הHU או קרוס אקטיבי.

הגברה אקטיבית גם בד"כ נשמעת יותר טוב(תלוי באוזני המתקין).

פורסם
יש לשלוף את המכשיר החוצה ולחפש מתג במעטפת החיצונית שרשום עליו STD ו NW. יש להעביר אותו באמצעות מברג קטן למצב NW.

לאחר מכן יש ללחוץ באמצעות חפץ חד על כפתור ה reset שבחזית הפאנל בעדינות, וזהו, המכשיר מוכן לעבודה ב 3 WAY NETWORK.

מה שהצעת נשמע טוב. את הקומפוננט תשאיר אקטיבית על ה JBL, ואם הסאב הוא 4 אוהם ובהנחה שהמגבר באמת מסוגל לתת 280 RMS בגישור - תעבוד ככה.

איתמר.

אני לא מוצא את הכפתור הנ"ל, אתה בטוח שיש אותו ב8600?

פורסם

שלפת גם את המסגרת ברזל? הכפתור הוא כפתור שקוע, ניתן להזיז אותו רק עם מברג.

איתמר.

פורסם

אני יודע מה הבעיה שלו ...

מדובר על הרדיו דיסק הקודם של אלי (סאונדמן) הרדיו דיסק עצמו משופר מעט , ולכן הבחור אינו רואה את הכפתור , הכפתור נמצא מתחת לאלומיניום , מכיוון שחיפשנו ולא מצאנו ומעט פחדנו להרוס את הרדיו דיסק , ההחלטה היא שאלי יעזור לנו בנושא , תודה רבה אלי =) (בהתנדבות כמובן)

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...