Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי ניסן אלמרה, 1800, מודל 2002. אתמול החלפתי את שתי הרצועות (מזגן, ומשאבות). לאחר ההחלפה ניסיתי להניע ללא הצלחה. יש סטרטר ויש ריח של דלק כאשר מתעקשים להניע.

אני לא יודע אם יש קשר בין השניים ואשמח לקבל עזרה בנושא.

תודה רבה

עודד

פורסם

תמיד יש קשר בין הדברים. אם לפני ההחלפה הכל היה תקין ואחרי ההחלפה הרכב לא מניע כנראה שקרה משהו בדרך.

בדוק שלא ניתקת בטעות חיבור חשמלי כלשהו או קיצרת משהו ששרף פיוז.

להבנתי ברכב זה ישנה שרשרת טיימינג ולכן לא סביר שהתעסקת איתה בטעות.

פורסם

כנראה שנגעתם בחיישן מהירות גל זיזים שבחזית המנוע (קצת מעל הרצועות). חפש קונקטור שחור 3 חוטים מעל הרצועות.

החיישן מסומן בתמונה:

QG18DE.jpg

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני מחייה את הנושא כיוון שהבעיה לא נפתרה, עדיין קורה שהרכב לא מניע (יש סטרטר) וצריך להתעקש ולחזור כעבור שעה ואז הוא יניע.

היתי היום במוסך הם התחברו למחשב ואמרו ששני חשני ההצתה פגומים ויש להחליפם (חיישן קראנק וחיישן קאמשאפט), האם זה יתכן? היתכן שפעם הם עובדים ופעם לא?

ביקשתי שיאפסו את המחשב ובדקו שוב הכל היה תקין והרכב הניע.

תודה רבה

עודד

פורסם

הרי ברור שמשהו לא תקין. יש לבדוק בזמן שלא מניע האם יש קריאת סלד , אם אין, יש להתחיל בחיישן קראנק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה

כן בדקתי את החיישן והוא מחובר כראוי.

לגבי נורת מפתח אני צריך לבדוק כי לא זכורה לי נורה כזו.

האם זה הגיוני שתקלה בשני חיישנים תקרה בו זמנית וגם תופיע רק אחת לכמה ימים ולא באופן קבוע?

פורסם

אז ראשית תבדוק, נתנו לך כיוון, ואתה בשלך.

ממש לא לעניין. להדגיש, מי שנתן לך את העיצה, הוא איש מקצוע. בדוק כפי שרשם.

נמתין לבדיקתך ולעדכון, ועוד דבר, האוטו עומד בינתיים, אין לך בעייה עם זה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...