Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב בשירביט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עשיתי חיפוש באתר על חברת ביטוח שירביט.

ממה שהבנתי מאוד לא מומלץ לבטח אצלם רכב.

מחר חשבתי לעצמי לעשות ביטוח מקיף לפונטו ספייס.

למעשה מחר אני אמור להתקין קודן ברכב לפי דרישתם ובכך לעשות ביטוח דרכם.

הם היחידים שהציעו את המחיר הנמוך ביותר 4200 חובה כולל מקיץ ואני רק בן 23.

אני כרגע בתשעה מיליון נאמר לי אצלם שלא ניתן לבטח את הרכב שברשותי מכיון שאני גר בבאר שבע ורמת הסיכון

של רכבי לגניבה גבוהה.

האם מומלץ לבטח אצלם?

איפה השירות שמשות וגרירה שלהם נמצא באיזור הדרום?

אם הרכב ברשותי ספג ירידת ערך,יש מצב שכאשר הזדקק לכספי הביטוח יפחיתו לי את ירידת הערך מהמחירון,ובכך ישלמו פחות?

פורסם

לפי כל מיני תגובות של אנשים שקראתי בפורום לא ממש ממליצים על החברה הזאת.

יש אנשים שאפילו במקרים מסויימים היו צריכים להפעיל את הביטוח והיה בעיות עם זה.

לפי דעתי מה שתעשה הוא שתתקשר לכמה חברות, תדון איתם על המחיר, ותגיד להם שקיבלת מחיר יותר טוב במקום אחר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

שירביט - מצויינים בלתת מחירים טובים - גרועים בלשלם

עדיף לשמור את הכסף בכיס או לשלם עוד כמה מאות שקלים לביטוח במקום טוב יותר.

אני לא אבטח שם את הרכבים שלי גם אם זה יהיה בחצי המחיר.

פשוט רמאים גנבים!

פורסם

אני מבוטח בשירביט מסיבה אחת בלבד, לא ביטחתי מקיף אלא רק צד ג'.

במידה והייתי מבטח מקיף לא הייתי מבטח בשירביט.

שרותי הדרך והגרר הם חברות קבלניות בהתאם לאיזורים.

זה נכון

פורסם

^^ לידיעתך ידדי אף חברת ביטוח לא רוצה לשלם כסף על נזקים.

חברה די מוכרת ולפי סקר שבדקתי כשביטחנו תאוטו גם הכי זולה,לא שווה לבטח רכב בחברה כמו "ישיר,AIG" וכ"ו קודם כל בגלל המחיר,שנית בגלל התקופה שהם מתעסקים ב"קיזוז" הנזקים ובחקירות (לאבא שלי לקח שנתיים להוציא מהם תכסף,וגם אז הוא עבר תלתלות כאילו הוא עשה את התאונה בכוונה ושהוא משחק אותה "פצוע")

פורסם

חברות הביטוח עובדות בשיטת "מצליח".

יידחו לך את התביעה בדרך כלל ויעבירו אותך כמה מדורי גיהנום ובמידה ותתייאש בסופו של דבר

הם "הצליחו".

לי אישית יש מה להגיד על חברת "AIG" בנוגע לביטוח נסיעות לחו"ל, ועל חברת הראל בנושא תאונה שעברתי.

ככה שללא הגנה מיותרת על חברת שירביט גם על החברות הנוספות לא חסר מה לומר.

שיהיה בהצלחה

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

אני מבוטח אצלהם דרך עובדי מדינה.

עד היום תאונה קטנה והשירות היה טוב.

אבל שמעתי גם שמועות מצד שני...

שמועות תמיד יהיו ובסופו של דבר כל חברה מעבירה אותך כמה מדורי גיהנום.

מה שחשוב זה סוכן טוב.

ושלא יהיו לנו מקרה ביטוח

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

תפריד את המרק מהזבובים.

ביטוח חובה תעשה אצלם. זה בפיקוח של המדינה וזה אמור להיות בסדר. והם, בד"כ הכי זולים.

כל שאר הביטוחים - השמועה אומרת שפשוט לא כדאי.

עדיף לחסוך כמה מאות שקלים על החובה (ולעשות בשירביט) ולעשות את המקיף במקום אחר בכמה מאות שקלים יותר.

אותו מחיר וראש שקט...

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

לדעתי, החלק המרכזי תלוי בסוכנים. במידה וסוכנות הביטוח רצינית, ושמה הולך לפניה, היא תעשה הכל בכדי שהלקוח יצא מרוצה, וממש לא משנה איזו חברה היא המבטחת.

ודוגמא אישית: אני במקרה מבוטח בשירביט, (בעסקה הזולה באחוזים ניכרים לעומת שאר החברות) ולמרבה הצער קרתה לי תאונה עצמית, ואני חייב לציין כי סוכני הביטוח יצאו מגדרם לסדר את התביעה, ולהעביר לי את כל התשלום משירביט לשביעות רצוני המלאה. אם כי בהמתנה מאולצת של 90 יום במקום 60 או 45 בחברות אחרות, אך נקודה זאת הותנתה עימי מראש, ולכן אני לא מתלונן.

פורסם

אחד הרכבים שבבעלותי מבוטח בחברת שרביט, בחודש ספטמבר שנה שעברה הרכב היה מעורב בתאונה והשירות שקיבלתי מהם היה מצויין, גם מבחינת צד ג' וגם מבחינת השירות כלפי (למעט העובדה שהייתי צריך לשלוח להם את אותם מסמכים 4 פעמים) אך בסך הכל הייתי מרוצה מהטיפול שלהם.

יצוין כי עשיתי אלצלהם את הביטוח משום שהיו זולים משמעותית מכל המתחרים.

כנראה, שכיסוי שהם נותנים תלוי בנסיבות הספציפיות של המקרה.

פורסם

בינתיים יש פה 5 אנשים שעברו תאונה בשירביט. 2 נדפקו.

סיכוי של 40% לדפיקה אחרי הדפיקה לא נשמע לי מבטיח במיוחד לא ?

פורסם

אני מבוטח בשירביט על הונדה 05 ועדיין ברוך ה' לא היו בעיות איתם וגם מקווה שלא יהיו.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

היינו מבוטחים בשירביט פעם, כשגנבו את הרכב לקח לנו 40 ימים (ואפילו יותר לדעתי) לקבל את הכסף, וגם אז נאלצנו לוותר על 1500 שקל למערכת.

לא הייתי מבטח שם את הכפכפים שלי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בסוף חברת ביטוח תשעה מיליון הסכימה לבטח אותי במקיף.

נאמר לי על ידי הנציג שלה שהם אינם מבטחים במקיף אף אחד באיזור באר שבע והסביבה כולל נתיבות להבים ועוד מפסר ישובים.

בסופו של דבר יצאה לי לשלם 2800 למקיף שכאשר בשירביט הציעו לי 2200 שקל.

זה כולל הכל יצוד משפטי במקרה הצורך רכב חלופי שמשות גרירה.

אני עוד נחשב נהג צעיר.

עוד כמה חודשים היה בן 24 ואז אוכל להתקשר ולהוריד קצת מהמחיר.

העיקר אני ישן טוב בלילה ויודע שהכל תקין.

פורסם

9 מיליון וביטוח ישיר (ששניהם למעשה זאת אותה חברת ביטוח) לא מבטחות באזור באר-שבע והנגב.

בשאר החברות זה אפשרי אולם לעיתים דרישות המיגון מוגזמות בהחלט. באחת מחברות הביטוח דרשו קודן, אזעקה ואיתורן לרכב לא מבוקש ולא גניב שהמחירון שלו לא מגיע ל40K ש"ח (פיאט פנדה).

דווקא בשירביט שמחו לתת הצעת מחיר לתושב באר-שבע, ואפילו לא דרשו מיגון מיוחד למעט קודן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...