Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בהמשך לשרשור הקודם של קניית המטען ,בגלל שחיברתי את המצבר לחיפושית, מסיבה לא ידועה הוא שבק ולא עזרה ההטענה.(בדקתי עם מכשיר אחרי נסיעה -10 בלי סוויץ' ,8 עם סוייץ' ,0 עם סטארטר)

עכשיו קראתי בYNET שירדו המחירים של המצברים ובמיוחד שנפ (מה שיש כרגע זה שנפ ואני לא מתכוון לחזור אליהם אלא אם כן המחיר יהיה זול), יש לכם מקום שמוכר מצברים חדשים זולים?(אני בדרך כלל קונה 6 חודשי אחריות כדי להוזיל את העלות)

טיפים לתחזוקה מונעת ?(האוטו עמד חודש בלי תזוזה ,הניע מכה ראשונה בלי בעיות -וברוב טיפשותי חיברתי אותו לחיפושית והרסתי אותו:cry:)

טעינה חוזרת אצל חשמלאי תעזור ?(ניסיתי במטען שקניתי אצל הפרסי וזה של חובבנים ויש לציין שכבר שרפתי אותו)

תודה ,ולילה טוב!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

עכשיו מחירו של מצבר שנפ 63 עומד על 950 ש"ח.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מרק -חיברתי אותו למצבר של החיפושית (TODOR) ,וניסיתי להטעין, אבל הוא התחמם ,ולא שמתי לב ,וזה חימם מאוד את המטען היום הוא לא עובד ,ניסתי להחליף פיוז לא עוזר.

אני ילך שוב לפרסי הוא אמר שהוא יחליף לי ואני יגיד לו שיביא לי הפעם רק בוש.

רפי תודה אני כנראה ילך לשם שאני יסע לפרסי.

אין לי בעיה לקנות שנפ אבל שלא יהיו יקרים יותר מהאחרים.

המצבר הנ"ל ששבק בלי שום סימן לפני היה משנת 06 ותיפקד כמו גדול.

הטודור משנת 07 והוא מקוצר כנראה .

אני יבדוק מה קורה בחיפושית שהיא הורסת מצברים .

אני יבדוק גם מה קורה באוטודיפו.

חיפושיות 73-74

פורסם

בדוק גם אצל ג'נרל ברקס ברחוב המסגר.

בשבוע שעבר קניתי מהם מצבר 65AH חדש עם אחריות לשנה במחיר מצחיק יחסית למחירי השוק (פחות מ500 ש"ח).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למיטב זכרוני, המטען שמשמש אותי בחמש-שש שנים האחרונות לטעינה של מצברי רכבי השטח שלי, כשהוא מחובר באופן קבוע לרכבים, הוא מטען אוטומטי של ABSAAR והוא עושה עבודה מצוינת (גיליתי לאחרונה, להפתעתי, שהוא אפילו עובד היטב ולא מתייאש גם כשהמקפיא ברכב מופעל במשך כמה ימים), כך שאני לא בטוח שנכון לך כבר בשלב הזה להתייאש ממנו ולהחליף אותו בבוש. יתכן שמדובר בפגם נדיר בייצור, אפשרות שקיימת גם במוצרים של בוש.

מה שכן, אם היישום שלך זהה לשלי, חיבור לרכבים שלא נמצאים בשימוש יומיומי, יתכן ששווה לך, בהזדמנות זו שאתה הולך להחליף אותו, לשדרג למטען אוטומטי.

פורסם

בנתיים החשמלאי שלי שם לי מצבר 60אמפר עם קטבים אמריקאים בקומבינה עד שאני יקנה מצבר.(יד שניה 200 שקל)

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...