Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

9887vs what?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנה את זהhttp://www.pioneer.co.uk/uk/products/25/121/61/DEX-P90RS/index.html

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אני באמת לא מבין למה אתה מעוניין להחליף את האלפיין בפיוניר. זה לא שהפיוניר מכשיר רע (רק שבחים יש לי עליו), אלא פשוט שני המכשירים ממוצבים באותה רמה, אתה לא מתקדם לשום מקום.

אם המכשיר שלך קולט רדיו אירופאי אני מוכן להחליף איתך ראש בראש :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי מה שאתה אומר אני לא הייתי מחליף לפיוניר אלה מוסיף פרוססור כדוגמת ה H701 שממנו תקבל את כל אופציות האקווליזציה וכיוונים שונים.

המעבר לפיוניר לא ישפר את הסאונד בסופו של דבר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בדיוק עופר.

לא חשבתי לעומק יש לי הכנה לפרוססור אז מה אומרים לרדץ מהעץ?? ולקנות פרוססור?

ואגב מישו הציע לי לקנות טייפ ומחליף דיסקים אז תודה רבה!! מאד מקורי.אבל אני אוותר

ג'ובני

פורסם

רק אתה יכול לענות על השאלה הזו.

אם אתה מרוצה מהגוון צליל שהרמקולים שלך מוציאים , ואם יש לך הגברה טובה בהספקים המתאימים ואתה מרגיש שחסר לך גמישות בכיוונים אז הפיתרון הכי יעיל הוא פרוססור , הרבה יותר יעיל מאשר הפינויר .

אני אישית מאוד מרוצה מה 701 וחושב שפרוססור מהסוג הזה הוא הכרחי בכל מערכת אקטיבית (ורצוי גם בפסיבי) .

התמורה של הפרוססור מבחינת כיוונים תהיה הרבה יותר גדולה מכל הד יוניט אחר אבל המחיר שלו גם יקר יותר. (פרוססור+תצוגה).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

חברים,הוא רוצה להתגייס לצער בעלים חיים ולאמץ לעצמו להקת דולפינים קטנה וחמודה שזקוק לרכב טוב.:lol:

באמת זה ניראה טיפה מיותר להחליף לפיוניר עדיף כמו שקודמי אמרו להשאיר את הקיים ולהוסיף לו מעבד צליל.

פורסם

ואוואו אתם ממש חמים היום עם התגובות המבדחות...

עופר לקחתי לתשומת ליבי תודה ולכל הממליצים כמובן פרוססור תיהיה הבחירה הטובה ביותר

ג'ובני

פורסם

כולם מגיבים סחור סחור ושכחו להתייחס לנקודה עצמה. כמו לאלפיין גם לפיוניר יש סדרה גבוהה יותר מה-p8 וכמו לאלפיין גם לפיוניר יש פרוססור, כך שבעצם יש סדרות מתחרות ולא יהיה הוגן להשוות סדרה עלית של יצרן X לסדרת כניסה של יצרן Y ולכן זה עניין של טעם, תשובה שניתנת המון פעמים בפורום אך היא נכונה ומשקפת את המצב בצורה הטובה ביותר, לא חושב שיש אדם שיכול להחליט בוודאות שהאלפיין עם הפרוססור יותר טוב מפיוניר עם פרוססור באותה הרמה ולכן על טעם וריח.................

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

בקיצור למה רוצה להחליף או לא זה מה שאני יעשה בסופו של דבר השיקול העיקרי הוא....התחדשות!! שינוי, ואם אפשר קורטוב שיפור למה לא.

אחרי חיפוש מצאתי את הדיון הזה פה בפורום ושמה ענה בחור חביב שאין בכלל הדבל שמיע בין 9887 לבין 7200 MKII של אקליפס.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=213739&highlight=%D7%90%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%A1

עם הניסיון שיש לכולם פה זה נכון? ובכלל אם תסתכלו בדיון תראו שהוא אומר שה 7100 יותר יקר וה 7200 זול.

אני מצאתי להיפך ומצאתי שב 7200 יש יותר פונקציות לא בשמים אבל שווה להשקיע את ה 4 שקל הבדל בניהם שזה פחות או יותר 150 שקל 200 בין שני הדגמים.

מישהו רוצה לשפוך קצת אור??....תאירו אותיייייי

ג'ובני

• תוכן חדש...