Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

9887vs what?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים!

כמו שכמה מכם יודעים,אני מתכוון להחליף את האהוב מכולם אבל השאלה למה?

880 של פיוניר כבר אמרו יודע לתת קיק לאלפין וכמובן להתעלות מכיון שיש לו יכולת שליטה של 16 ערוצים וכדומה.

השאלה שלי מה יוכל להתעלות ולתת מענה באיכות של אלפין אם יש בכלל דבר כזה בחתך מחירים שלו,ליגה שלו תבחרו מה שבה לכם.

כמובן שטיים קורקשן חובה אם אני זוכר נכון פיוניר קראו לזה טיים אלמנט אלג'נט משו כזה. או סאונד סנטר אני מזמן לא מבין בפיוניר מאז שהיה לי את ה P8MP שלהם.

אם מישו יכול לעזור ומבין בשניהם אני יותר מאשמח.

ps. דיי דחופה לי המלצה מידית שכן אני רוצה להזמין מכשיר כבר היום אז בבקשה אם תוכלו לתת כמה שיותר.

תודה לכם

ג'ובני

פורסם

סטאס, קנית זאפקו?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אהה אנשים?...היי!!

אולי נתמקד בבעיה שלי..בבקשה.

ראיתי גם את הדגם הזה DEH-P800PRS אומרים שהוא המחליף של 880 מישו שמע אותו משו דומה ורוצה לחדש לי? כמו שאמרתי אני מכיר מכשירים קודמים של פיוניר שלא בפס יצור בכלל.

ג'ובני

פורסם

ואם כן קניתי את זה? :roll:סתם,הלוואי,אולי בעתיד הרחוק :)

כן יש לי כרגע שני ZAPCO-ים,אחד ברכב ואחד מחכה להתקנה,IFORCE וREFERENCE :)

וזה סטס!:xבלי א' 8)

פורסם
אהה אנשים?...היי!!

אולי נתמקד בבעיה שלי..בבקשה.

ראיתי גם את הדגם הזה DEH-P800PRS אומרים שהוא המחליף של 880 מישו שמע אותו משו דומה ורוצה לחדש לי? כמו שאמרתי אני מכיר מכשירים קודמים של פיוניר שלא בפס יצור בכלל.

איזה "צומי" :-P

מה התקציב שלך לHU?

פורסם
איזה "צומי" :-P

מה התקציב שלך לHU?

צומי?....הערה מאד בוגרת.

תקציב? נו באמת.אמרתי שאני רוצה להחליף את ה 9887 לאחד ממכשירי פיוניר כמו ה DEH-P800PRS החדש הזה תקציב לא מעניין כרגע מה שכן זה איך אני מחליט לאן ללכת איזה דגם לבחור כי שוב,אני לא מכיר את החדשים אני רוצה שהוא יהיה איכותי ברמה של אלפין ואולי יותר באותה רמה תקציבית כי ה 880 של פניוניר עולה כמו ה 9887 ויש לי מגוון אפשריות שאין לאלפין כמו 16 ערוצים של EQ לעומת 5.

זרקו מה שיש לכם אנשים

ג'ובני

פורסם

אני כנראה לא מבין כל כך אבל לפי מיטב זיכרוני בפיוניר אין 24 ביט לעומת האלפיין טיים קורקשין ל6 אלמנטים .אין פרינט .

ובכלל לפי דעתי הHU של איגלרואד שולטים בשוק הישראלי ואוכלים את שניהם יחד ..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.אז למה לעזזל אתה רוצה לעשות השוואה ביניהם ועוד מעלה את זה בפורום...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

הם שניהם באותו רמה אני אישית בוחר PIONEER 80RS-החדש .שמעתי אותו שמעתי גם ALPINE הבחירה שלי PIONEER !!!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

• תוכן חדש...