Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לא ממש תאונה במלוא מובן המילה..ראיתי מישהי עם ג'יפ נכנסת אחורית במכונית חונה במגרש חניה..יצאה מהג'יפ, הסתכלה, חזרה לג'יפ ונסעה. רשמתי את מס' הלוחית של הג'יפ ומסרתי אותו לבעלת הרכב הנפגע. עשיתי את זה מתוך רצון לעזור, גם בגלל שהגעילה אותי ההתנהגות של בעלת הג'יפ וגם כי גם לי עשו כך בעבר (גברת נתנה לי מס' רכב שכביכול פגע ברכבי..). בכל אופן, עם כל הרצון הטוב וכו', התחלתי לחשוב עכשיו וממש לא מתאים לי להיות מעורב בסיפור הזה, לא יודע אם יכול להיות מצב שיקראו לי להעיד, לתת הצהרה או משהו בסגנון..מישהו יודע איך זה הולך? האם אני חייב לשתף פעולה?

אני מוכרח לציין שאם אהיה חייב להעיד אומר את האמת במלואה, כלומר שראיתי את הג'יפ נוסע ברוורס, נעצר בפתאומיות, הגברת יוצאת לראות מה הנזק וכו'...לא ראיתי פיזית את הפגוש של הג'יפ נכנס בפגוש של המכונית החונה.

אודה לתגובות.

פורסם

עשית נכון,אני גם עשיתיי פעם ככה ולמעט טלפון או שניים מהנהג הניפגע לא היתה בעייה,הפוגעת{שוב}התקפלה --מותר לציין שבאותו מקום דפקו לי את הסובארו יום לפני שנמכרה וברחו ,

ע"פ הפגיעה זה היה גם גיפ.

אני שונא גיפים..!

פורסם

אם אתה לא רוצה לשתף איתם פעולה פשוט תגיד שיש טעות במספר הטלפון.

יותר פשוט מזה לא יכול להיות.

לדעתי כדאי שתשקול שוב האם לעזוב את זה כעת, אתה יכול לעזור לאדם שלא עשה כלום לחסוך כסף.

פורסם

היית שוטר לשנייה אחת, ועבודה זו היא מבורכת.

תמשיך עם זה ואל תסרב להזדהות לעולם. חטא על פשע הנהגת עשתה. אתה מצווה עשית!

Xbox12341

פורסם

עשית מעשה נכון, כל הכבוד, אזרח למופת.

בדרך כלל הדברים נסגרים בין הנהגים, ולדעתי לא יגיעו לבית משפט, לכן תהיה רגוע בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן.

גברת נעלמת מרמת השרון דפקה (שרטה) לשותף שלי את הפאסאט, ונהג נחמד רשם את המספר ונתן לו. זה מאוד עוזר וטוב עשית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המעשה שלך, הוא הדבר הנכון ,

עכשיו הדבר תלוי בך .

כאשר יתקשרו אלייך , נציגי הנהגת הפוגעת , או חברת הביטוח - היה תקיף בשיחת הטלפון , אל תהסס ,

אל תוסיף הערות , פשוט מסור את אשר ראיתה , בצורה ברורה ומלאה .

כך לצד הפוגע , יהיה ברור שיש עד , והם יסגרו את הטיפול מהר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עשית נכון, ואין לך מה לפחד לענות בטלפון ולהגיד את אשר ראית, במידה ויבקשו ממך ללכת להגיש עדות בתחנת משטרה או משהו כזה, סרב בנימוס ואמור שהזמן שלך יקר ואין לך זמן לגשת ולעשות זאת - במידה וזה באמת המקרה, ואין לך זמן להכנס לתחנה אפילו אחרי העבודה לחצי שעה לרשום עדות.

לרוב זה יסתכם בזה שהצד הנפגע כאמור ידבר איתך מקס' יבקש אחד הביטוחים ממך שתמלא איזשהוא טופס עבורם ותשלח להם אותו בפקס\מייל.

אני בטוח שכמו שאתה היית רוצה שישאירו לך פתק מי פגע וברח, גם הנהג\ת שנפגעו מהג'יפ!

אבי.

פורסם

קודם כל תודה על כל התגובות, לא ציפיתי לכל החיזוקים..:-)

כמובן שהייתי שמח אם מישהו היה עושה את אותו הדבר לי (משאיר לי פרטים) וכך היה באמת, זו הסיבה שעשיתי מה שעשיתי. פשוט ממש לא בא לי להתחיל להתרוצץ בין כל מיני מקומות, גם אם יש לי זמן וגם אם לא, פשוט קיוויתי שהנפגעת תשיג את הפרטים של הפוגעת, תאמר לה שיש לה עד וזו תתקפל..ושוב תודה על התגובות.

פורסם

עשית טוב!

בעבר עשיתי כמוך, והמקסימם שנדרשתי היה למסור את מספר הזהות שלי ומספר הטלפון שלי לצד שנפגע , שהגיש אותו לחברת הביטוח.

ברגע שהצד הפוגע ראה שיש עד אמיתי, היתה הודאה מיידית באשמה. רוב הסיכויים שזה מה שיקרה גם במקרה שלך.

הז*&ה שפגעה באוטו והלכה - הלוואי שיאשימו אותה בתאונת 'פגע וברח'.

במקרה אחר, הייתי עד לתאונה בה רוכב אופנוע נכנס לצומת באור אדום מלא, ופגע ישירות בגלגל קדמי של מערבל בטון. אחרי שהוא פונה לבית חולים, ואחרי שהניידות עזבו את המקום מבלי לקחת פרטים של איש שהיה שם, מסרתי לנהג המשאית את הפרטים כי היה לי ברור שפרנסתו בסכנה. באמת מספר שבועות לאחר מכן נפגשתי עם בוחן תנועה (נפגשנו על אי-תנועה כי לא היה לו זמן...) ומסרתי לו עדות מלאה. לדבריו, אלמלא העדות הזו נהג המשאית היה החשוד העיקרי.

לא קרה לי כלום משתי העדויות הללו.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דבר ראשון עשית דבר טוב מאוד

קודם כל תודה על כל התגובות, לא ציפיתי לכל החיזוקים..:-)

כמובן שהייתי שמח אם מישהו היה עושה את אותו הדבר לי (משאיר לי פרטים) וכך היה באמת, זו הסיבה שעשיתי מה שעשיתי.וזו אכן הסיבה לדעתי שאתה צריך כבר להמשיך במעשה הטוב שלך ולסיימו בצורה מלאה פשוט ממש לא בא לי להתחיל להתרוצץ בין כל מיני מקומות, גם אם יש לי זמן וגם אם לא, פשוט קיוויתי שהנפגעת תשיג את הפרטים של הפוגעת, תאמר לה שיש לה עד וזו תתקפל..ושוב תודה על התגובות.

אני בהחלט חושב שהיא תתקפל , אבל גם אם לא, הם יכולים לקבל ממך עדות בפקס או משהו , אני בטוח שהם ימצאו משהו שיתאים לך

בברכה יהודה

פורסם

כל הכבוד!

בעבר היתי במצב של עד: ראיתי מישהו חותך רכב ויוצא לצעוק עליו "אני אראה לך מה זה להתעקב בצומת! אני שוטר! אתה תוכל אותה!...." אז ניגשתי ונתתי את מספר הטלפון שלי לבחור אותו ה"שוטר כביכול" חתך ואמרתי לו שאם צריך אבוא להעיד. גם לא שמעתי מהם וגם ראיתי את ה"שוטר" סותם ומתקפל במהירות.

שוב, כל הכבוד

אבי

פורסם

אל תפחד, עשית מעשה טוב מאוד ומטוב לב, זה רק אורמ כי הינך אדם טוב ובעל רצונות טובים.

אני רוצה להזכיר מקרה קטן משלי לחיזוק ועד כמה מה שעשית באמת עוזר ומעשה טוב.

היינו עם חברים בפארק מים, בחולון, לאחר כל הבילויים וכו', יצאתי, וראיתי פגיעה לא רעה בכלל מאחורה, הפגיעה גם עקמה כנף ואת תא המטען הבגאז' בקושי נסגר וכו' וכו'. מישהו השאיר לי מספר טלפון על השמשה.

אני רק רוצה לספר לך כמה התרגשתי, אף אחד לא חשב לבדוק שם, התחלנו לבדוק את אזור הפגיעה ולא נותר הרבה מה לעשות, אלה להתקפל ולנסוע הביתה, חבר שלי עשה בדיקה מקדימה, ומצא פתק על השמשה עם הכיתוב " זה מספר הטלפון".

הבנת את העניין, לא יכול לתאר לך כמה הרגשתי טוב.

כמו שהזכירו כאן מקודם, בדרך כלל זה נסגר בן הנהגים, גם כן, ברגע שיגידו "יש לי עד שראה הכל ומוכן להעיד", אני לא חשוב שיהיה מישהו שינסה ללכת עם זה למשפט או לתביעה וכו'.

• תוכן חדש...