Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סט של מוראל ולרכב

אם אני מחבר אותו לרכב בלי שום תוספות {בלי רמקולים אחרוים בלי מגבר בלי סאב}

רק רדיו דיסק איך ישמעו ?

ישמעו בסדר ? ואיך החברה הזאת ?

בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר כי זה ממש דחוף לי

תודה מראש

תמיר

Dec08#58.JPG

פורסם

לפי התמונה ניתן לראות שזהו מורל מהסדרה הכי טובה שלהם בעל נצילות של 2500 db משנת יצור 2004 אז אני משער שהרדיו דיסק הוא אחד מהחזקים בעל יכולות הגברה בלתי רגילות המערכת שלך תשמע פצצה!

:roll:

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

הרדיו דיסק הוא קנווד 45*4 קורא mp3

הקומפיננט מגיע עם 2 טויטרים 2 קרוסים ו2 מידי

האם ישמעו טוב ללא רמקולים נוספים ?

חשוב להגיד שאין לא מגבר ולא סאב רק 2 הדברים האלה

כמה אמור לעלות הסט הזה של הקומפננט ?

פורסם

בחיים אל תחבר קומפוננט למגבר כי אז הלכו הרמקולים האיכות של הקומפוננט באה לידיי ביטוי כשאתה מחבר אותם למערכת הראשית בלי הוספות מיותרות אני מבטיח לך שזה ירים לך את האוטו אבל אם אתה רוצה מערכת יותר חזקה תוסיף מגבר פשוט לדוגמא 400 של REDSOUND וחבר לו שני רמקולים 6-9 זה יפציץ לך את האוטו או שמספיק שתוסיף רק סאב וזה יעלה את הרמה בהרבה יותר והאיכות תשמע למרחקים.

מקווה שעזרתי לך.

פורסם
בחיים אל תחבר קומפוננט למגבר כי אז הלכו הרמקולים האיכות של הקומפוננט באה לידיי ביטוי כשאתה מחבר אותם למערכת הראשית בלי הוספות מיותרות אני מבטיח לך שזה ירים לך את האוטו אבל אם אתה רוצה מערכת יותר חזקה תוסיף מגבר פשוט לדוגמא 400 של REDSOUND וחבר לו שני רמקולים 6-9 זה יפציץ לך את האוטו או שמספיק שתוסיף רק סאב וזה יעלה את הרמה בהרבה יותר והאיכות תשמע למרחקים.

מקווה שעזרתי לך.

למה לעזאזל כתבת דבר כזה? אתה מתכוון לזה? (אני מקווה שלא.)

פורסם

מקווה שעזרתי לך.

למה לעזאזל כתבת דבר כזה? אתה מתכוון לזה? (אני מקווה שלא.)

מה, 1 באפריל היום??? :roll:

פורסם

טוב אז לסיכום אני יחבר את הסט של הקומפננט לרדיו דיסק בתוספת של רמוקלים אחורים ובתור התחלה אני ישמע טוב ?

פורסם

מקווה שעזרתי לך.

האאאאא נו ברור אי אפשר בחיים אבל בחיים לחבר קומפוננט למגבר, זה בטח יפגע באיכות ויהרוס את הרמקולים :shock::? ....... כמובן בטח איך לא ידענו על זה.

פורסם

מקווה שעזרתי לך.

תשמע בנאדם אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף ש...

ואם אתה באמת מתכוון ברצינות לכל מה שכתבת אז תסלח לי אבל אתה קצת :screwy:

פורסם

מקווה שעזרתי לך.

וואט דה %#%$??????

אין בעיה שתחבר בינתיים את הקומפוננט כמו שהוא לרדיו דיסק, אני ממליץ שתחסוך קצת כסף ובעתיד תקנה גם מגבר וסאב.

פורסם

avicohen: לא יודע מאיפה באת... אבל מה שאמרת זה בדיוק הפוך ממה שצריך לעשות עם קומפוננט של מורל.

ומגבר של REDSOUND שווה כמעט למגבר הפנימי של הרדיו דיסק... ושלא נדבר שהוא תוצרת עזה :lol:

(לא יכולתי לחשוב על מקום יותר גרוע מעזה כרגע :roll: )

• תוכן חדש...