Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בבקשה יעוץ ברכישת סקודה פיבוריט

kiki666
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן שמי קיריל,

אני לא חדש בתחום הרכב ומבין דבר או שנים.

מצאתי לעצמי רכב לקנייה, היתי אומר שלפי דעתי זאת די מציאה בזמן של היום כי לא קל למצוא רכב יד שניה,

אז הרכב הוא סקדה פיבוריט, ישן, זול, שנת 93 ידני, עשה 130 אלף קילומטר...

הרכב הוא יד שניה בלבד, ובאמת ממה שראיתי והתרשמתי (הלכתי לבדוק את הרכב), הרכב במצב טוב, אפילו מעולה יחסית למחיר שעוד לא הזכרתי: 2200 ש"ח.

בעלי הרכב באמת השקיעו, ויש קבלות על כל טיפול וכל טיפול נעשה בזמן - באמת אוטו מטופל.

אני צריך תרכב הזה לחודשיים בלבד, ואז אני כנירא מוכר אותו.

אחרי כמה חודשים של חיפושים, החלטתי ללכת על האוטו הזה. לא חבל לי על הכסף אפילו. לדעתכם כדאי לי לקנות רכב זה או לא? מבחינת בעיותיות הרכב. ממה שידוע לי הרכב ישרוד חודשיים ואף יותר ללא כל טיפול מצידי...

חשוב להזכיר שהוא כרגע עבר טסט ויש טסט לשנה.

לקנות, או לא ולמה?

באמת שאשמח לתשובה כמה שיותר מהר, היות ואני רוצה להחליט עוד היום מה עושים.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת שאלה של מזל ויחס של הבעלים הקודמים.

עושה רושם שהיחס היה בסדר, נשאר רק עניין של מזל.

אתה צריך את הרכב לחודשיים.

אתה לא צריך בחודשיים האלה להעביר את הרכב טסט (שליש מהמחיר שציינת).

לירידת ערך אין מה לדאוג :-D

אני הייתי הולך עליו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסה"כ הרכב בסדר, עם המחלות הידועות שלו, אבל במכונית שאתה קונה ב 2200 שקל אתה בודק רק 2 דברים : שהיא נוסעת ושיש טסט. כל היתר זה בונוס.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסה"כ הרכב בסדר, עם המחלות הידועות שלו, אבל במכונית שאתה קונה ב 2200 שקל אתה בודק רק 2 דברים : שהיא נוסעת ושיש טסט. כל היתר זה בונוס.

או לסירוגין סע במוניות.

יהיה יותר זול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא נהג חדש, תמיד יש את האפשרות להשכיר איזה פונטו ספייס או יונדאי גטס לכמה ימים.

זה עולה בערך 90 ש"ח ליום ברוב החברות.

אני עומד להתחיל לעשות את זה במקרים שאני צריך רכב קטן להכניס לו הרבה קילומטרים במעט זמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב טופל כפי שנראה מהמידע וזה אכן הקילומטראז' שלו, אזי לא הייתי נפטר ממנו אחרי חודשיים. היתה לי סקודה פייבוריט שדאגתי לטפל בה היטב(במחצית הראשונה של שנות ה 90) והגעתי לרבע מליון קמ' בלי שום בעיה(החלפתי משאבת מים וקלאצ' בכל שנותיה אצלי). מעת לעת אני רואה את הבחור הצעיר שרכש אותה ממני ונראה שהפייבוריט משרתת אותו היטב גם כן.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם.

השכרה לא באה בחשבון.

הרכב הוא לצורך נסיעה של כ20 דקות כל יום לעבודה, ואני עבוד בשעות של הלילה. אני לא יכול לשכור רכב כל יום זה לא הגיוני.

ומונית בשעה הזאת עולה...כמו 5 סקודות כאלה :lol:

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק הזיכוי שתקבל על הטסט אחרי חודשיים זה כשליש מעלות הרכב.

לא הייתי מתלבט.

ופרנקוס , אל תשכח שבהשכרה יש הגבלת קילומטרז משמעותית.

צביקי, אתה מתכוון במידה והוא משבית את הרכב? מקבלים זיכוי על שארית החודשים? לא ידעתי :?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ופרנקוס , אל תשכח שבהשכרה יש הגבלת קילומטרז משמעותית.

ברור אבל יש מקרים שבהם עדיף להשכיר רכב כי זה יוצא יותר זול.

אם אני רוצה כרגע לנסוע לאילת, יעלה לי 1200 ש"ח רק הדלק (באוטו שלי).

מצד שני, אם אני משכיר הונדה סיביק הייבריד שעושה 20 לליטר, יעלה לי בערך אותו דבר לשבוע, גם אם האוטו יעמוד בחניה שלושה ימים, אבל לפחות הנסיעה תהיה ברכב חדיש יותר ויותר בטיחותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי קונה את הרכב, נתת כאן את כל הסיבות לקנות אותו, ובמחיר הזה אין הרבה מה להתלבט כי בשביל נסיעות קצרות כמו שתיארת אין ספק שהרכב יעמוד בזה

ליוסי- אני בספק אם חברות ההשכרה יכניסו רכבי הייבריד, שכחת שחברות ההשכרה קונות מכוניות מהדגמים הזולים בכל קטגוריה ובטח זה ממש מעניין אותם כמה יעלה לך הדלק בזמן שאתה שוכר את הרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...