Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל זה יש דבר שנקרא - נעילת דלתות..

אתה לא יודע מאיפה מישהו יקפוץ לך..

אני, תמיד!, כשאני יוצא מהעיר (איפה שאני גר), אני נועל את הדלתות של המכונית..

ע"י הרגל זה ניצלתי פעמיים מאנשים שבחיים שלי לא ראיתי..

קופצים לתוך האוטו ואומרים "תביא טרמפ"..

הדלתות נעולות וכל מה שיש להם לעשות זה לצעוק מבחוץ, כמובן אחרי שהם כבר ניסו לפתוח את הדלת ולהתיישב באוטו..

זה גם פתרון נגד הקבצנים בצמתים.. שפותחים לך את הדלת מתיישבים לידך מסתכלים באיזור ההילוכים..

מתחת להנד-ברקס.. באיזור משענת היד וזה.. איפה שכמעט תמיד יש כסף קטן ומבקשים את זה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אותי, הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הסיכוי שבניזונות ישלפו סכין או משהו כזה......

שלשום בלילה ניסה איזה מישהו לפרוץ אלינו הביתה למרות שראיתי אותו דרך ליבני הזכוכית לא העזתי להתקרב שמה יש לו אקדח או משהו כזה,עשיתי כאילו אני צועק על הכלב שלי(כפרה עליו מאמי שלי) שנבח ששמע את הפורץ,והפורץ ברח כהבין שיש אנשים ערים בבית.

עכשיו כשאני חושב על זה אני אומר במוחי הייתי יוצא אליו עם המערוך או משהו והורג אותו במכות.אבל באותו הרגע זה מפחיד,לא משנה מי אתה אם יש לו כלי חם אתה גמור!

איזה מצחיק זה היה עמדתי,מסכל מהחדר על דלת הכניסה ......."אמא מישהו ניסה לפרוץ הביתה" :lol: ......לא הצלחתי לישון אחרי זה רק אחרי שתפסתי את המאגזין אוטו קראתי קצת על הגולפ החדשה ונרגעתי,לילה טוב.

קרה לי מקרה דומה שפרצו לי למחסן וניסו לגנוב לי DR 350 אופנוע סופר גניב..

אנוכי גר בקומה ראשונה ומתחת לזה המחסן השעה 3 וחצי לפנות בוקר.

אני שומע שדופקים על המנעול אחרי חצי שעה אני מחליט זהו אני מתעורר,פתחתי את הדלת בשקט ירדתי בשקט בשקט..הבעיה במחסן שלנו שזה מקלט שהדלת שלו נדפקה 5 טון אי אפשר לפתוח אותה לגמרי,רק רבע דלת ואי אפשר להוציא את הואפנוע בשיטה מיוחדת,אני רואה שמן על הריצפה ניסו להחליק את הדלת :lol: .

אחד עומד בחוץ להלן המשקיף ואחד בפנים מתעס עם האופנוע..

טלפון לחבר חזרתי הביתה החבר סגר את הדלת של הכניסה עם מפתח שזרקתי לו.

לבנתיים הבאתי אלה מהבית..ירדתי למטה..בחור שהשקיף מסתכל עליי בפנים של פחד ושאני עצבני אני ממש ממש מסוגל להכל.ישר רץ לדלת הדלת סגורה אני סוגר את המחסן עם מנעול.הגנב השני בפנים הולך למשקיף נותן שריקה לחבר הוא פותח את הדלת ומפוצצים אותו במכות ולא מכות של ילדים ממש יצא לו דם מכל אזור אפשרי..אחרי שהוא חצי התעלף, וחבר שלי החזיק בו פתחתי את דלת המקלט שהשני מחזיק בפטיש ולום ביד גם אותו פיצצנו במכות.

אחר כך לקחו אותנו לחקירה.. :lol: ובבית משפט זיכו אותנו...מכל אשמה + 5000 אלף שקל נזקים לאופנוע טוב נו אני מודה הערוך דין של אבא עלה איזה 3K :roll:

ובקשר למכונית עוד לא נפלתי על אחד שהתעסק איתי...ואני לא מקנא באחד כזה.. לא שאני שחצן או משהו כזה פשוט לא מציקים לי בקטעים האלה.. :twisted:

פורסם
רוני, מה קרה, הסיטרואן שלך שוב פעם במוסך...? :roll:

ולענייננו....

אני כניראה בן אדם יותר חמום מוח ממך, ומהחבר שלך. בעיקרון חבר שלך ענה יפה מאוד והכל (מי אני שיאשר את זה?), אבל למשל אני הייתי עונה כניראה משהו קצת שונה. הייתי מדבר איתו בהתחלה בטון ידידותי, שירגע, ויסביר לו שלא באתי לריב, אלא רק להגיד לו שהוא כמעט נכנס בי, ושיזהר. במידה והוא ממשיך לצעוק ולהשתגע, ואני רואה שהוא ממש מטומטם, אני יצעק חזרה

1. אתה אידיוט, מה הקשר לסקסו? לא, היא לא שוב פעם במוסך, היא לא הייתה במוסך כבר חצי שנה, אז תפסיק לזיין את השכל. נסענו באוטו של חבר.

2. שוב, אתה אידיוט, כי אי אפשר לדעת מי עומד מולך, ואותו ערס עם מוח של נמלה, יכול לשלוף עליך סכין אם תצעק עליו בחזרה. אתה רוצה להדקר בגלל זה?

3. לכל השאר פה, כמו למשל אלפא75 - לא פתחתי את הת'רד הזה בשביל לשמוע את סיפורי הגבורה שלכם על מכות ופיצוצים. פשוט גועל נפש. מבחינתי זה לא פחות גרוע מכאלו שמחפשים להרביץ מכות למישהו על הכביש בשישי בערב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוני, מה קרה, הסיטרואן שלך שוב פעם במוסך...? :roll:

ולענייננו....

אני כניראה בן אדם יותר חמום מוח ממך, ומהחבר שלך. בעיקרון חבר שלך ענה יפה מאוד והכל (מי אני שיאשר את זה?), אבל למשל אני הייתי עונה כניראה משהו קצת שונה. הייתי מדבר איתו בהתחלה בטון ידידותי, שירגע, ויסביר לו שלא באתי לריב, אלא רק להגיד לו שהוא כמעט נכנס בי, ושיזהר. במידה והוא ממשיך לצעוק ולהשתגע, ואני רואה שהוא ממש מטומטם, אני יצעק חזרה

1. אתה אידיוט, מה הקשר לסקסו? לא, היא לא שוב פעם במוסך, היא לא הייתה במוסך כבר חצי שנה, אז תפסיק לזיין את השכל. נסענו באוטו של חבר.

2. שוב, אתה אידיוט, כי אי אפשר לדעת מי עומד מולך, ואותו ערס עם מוח של נמלה, יכול לשלוף עליך סכין אם תצעק עליו בחזרה. אתה רוצה להדקר בגלל זה?

3. לכל השאר פה, כמו למשל אלפא75 - לא פתחתי את הת'רד הזה בשביל לשמוע את סיפורי הגבורה שלכם על מכות ופיצוצים. פשוט גועל נפש. מבחינתי זה לא פחות גרוע מכאלו שמחפשים להרביץ מכות למישהו על הכביש בשישי בערב.

רוני

צודק זה גועל נפש שאני מסוג האנשים שלא דופקים חשבון ולא מפחדים כן לא מפחד ממכות,ולא איכפת תקרא לי חסר תרבות תקרא לי פרא אדם ,אבל יש גבול שום אדם בעולם לא יפחיד אותי,גם הוא יראה פי 4 גדול ושרירי ממני וגם אם הוא יבוא עם אקדח FUCK IT.

וזה ממש לא כמו שאמרת אני בחיים אבל בחיים לא מציק לאנשים בכבישים ולא מקלל ולא מתפרע ברחובות העיר .

מה לעשות אני זה לא חבר שלך אני זה מאלה שלוקחים סיכון כמו בכל דבר בחיים ,ואם זה יגרר למכות BRING IT ON!! :twisted:

פורסם
צודק זה גועל נפש שאני מסוג האנשים שלא דופקים חשבון ולא מפחדים כן לא מפחד ממכות,ולא איכפת תקרא לי חסר תרבות תקרא לי פרא אדם ,אבל יש גבול שום אדם בעולם לא יפחיד אותי,גם הוא יראה פי 4 גדול ושרירי ממני וגם אם הוא יבוא עם אקדח FUCK IT.

וזה ממש לא כמו שאמרת אני בחיים אבל בחיים לא מציק לאנשים בכבישים ולא מקלל ולא מתפרע ברחובות העיר .

מה לעשות אני זה לא חבר שלך אני זה מאלה שלוקחים סיכון כמו בכל דבר בחיים ,ואם זה יגרר למכות BRING IT ON!!

תשמע ...

זה לא שאני בא להגיד לך להיות צדיק או משהו ..

אבל זה לא שווה את זה!

זה לא משהו רציני עד כדי כך שתה צריך להגיב ! ....

חבר שלי פעם נהרג רק בגלל חניית אוטו! בתוך העיר ! הוא איתת שהוא חונה .. ובעודו עושה ריוורס מישהו נכנס בדיוק במקום שאליו הוא נכנס .. הוא התחיל לצעוק .. הבחור שנכנס במקומו יצא מהאוטו ודקר אותו 4 פעמים והוא מת ... זה קרה לפני שנתיים ..

מאז אני מעדיף לא להיכס למריבות מיותרות .. זה לא שווה את זה בכלל! לך תדע עם איזה מפגר תיפול !

זה לא משנה הגודל ( לבחור שאמר 194 ו 120 קילו וכולה ) .. דקירה אחת תספיק ! והיא יכולה לבוא לך מאחורי הגב ואין לך סיכויי אז @!

תחשוב על זה ...

גם אני יחסית גדול ! 192 גובהה .. 100 קילו .. יש לי הרבה ידע באמנויות לחימה .. כמו קרב מגע וקראטה .. וממש יהיה קשה לאנשים להיכנס למריבות איתי .. אבל דע לך וזה חוק שתמיד עדיף לא היכנס למריבה בכלל ..

ועוד משהו .. הדבר הראשון שמלמדים בקראטה זה איך לברוח ! ... ולא איך להילחם עם עלה וסכין ..

תחשוב על זה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
איפה השוטרים כשבאמת צריך אותם?

1. נותנים דוח"ות על מהירות.

2. מודדים אלכוהול לנהגים בדם. (ימי שישי)

1 = צריך להפסיק ולהפנות משאבים לטיפול בתופעת האלימות בכבישים

2 = טוב מאוד שהם עושים את זה.

בקיצור, חבל שהשוטרים לא נמצאים בכבישים כדי למנוע כאלה דברים שלצערנו בתקופה האחרונה יכולים להוביל מהר מאוד לאלימות ממשית.

משטרת ישראל מחולקת ל-2 ענפים.

1. משטרת תנועה.

2. משטרת ישראל.

ממש כמו שיש חיל ירוק, וחיל אוויר בצבא.

משטרת התנועה, כמו חיל האוויר, היא חלק קטן יחסית (יחסית....) במשטרה, וכול תפקידה הוא רק לאכוף חוקי תנועה.

את תופעת האלימות משאירים ל"משטרה השנייה...." ואכן היא דואגת לזה.

אני באמת לא מבין מה הטענות שלכם מהשוטרים?

מה הם היו יכולים לעשות במקרה של רוני לדוגמא?

הרי הם לא תקפו אותו, והשוטרים לא היו שם על מנת לראות את עבירות התנועה, ככה ש...

ידיהם כבולות.

גם הם כמונו, היו רוצים להכניס לכלא כול ערס בגולף/הונדה/106 ראלי.. (סתם..)

אבל ידיהם כבולות, יש חוקים.

אז מה אתם כועסים עליהם?

הם לא היו יכולים לעשות יותר.

אצלנו הם מתפרסים באזורי מפתח ומקומות מועדים לפורענות, ומראים נוכחות, בתקווה שהעבריינים יראו וייראו...

אבל שוב, הם לא יכולים להיות בכול מקום, בכול זמן...

פורסם

אלפא, הייתי אומר לך שזה פשוט טיפשות מה שאתה אומר, אבל פאדי (whitenight) אמר את זה הכי טוב. על הכביש, כמו בכל מצב, צריך תמיד להיות רגוע ולהמנע מחיכוכים מיותרים. מלחמות אגו לא יעזרו כאן, ופשוט לא שווה להפצע או לההרג על כזאת שטות. להזכירך - אקדח יכול להרוג! וגם סכין. אתה באמת רוצה להגיע למצב שמישהו ישלוף עליך?

סיכונים זה דבר טוב. באמת. אפשר לומר שמי שלא לוקח סיכונים לא חי באמת, ואני מסכים עם זה לחלוטין. אבל כמו כל דבר - גם זה במידה. אני יכול לחשוב על מאות דברים ששווה למות בשבילם הרבה לפני מריבה על הכביש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אלפא, הייתי אומר לך שזה פשוט טיפשות מה שאתה אומר, אבל פאדי (whitenight) אמר את זה הכי טוב. על הכביש, כמו בכל מצב, צריך תמיד להיות רגוע ולהמנע מחיכוכים מיותרים. מלחמות אגו לא יעזרו כאן, ופשוט לא שווה להפצע או לההרג על כזאת שטות. להזכירך - אקדח יכול להרוג! וגם סכין. אתה באמת רוצה להגיע למצב שמישהו ישלוף עליך?

סיכונים זה דבר טוב. באמת. אפשר לומר שמי שלא לוקח סיכונים לא חי באמת, ואני מסכים עם זה לחלוטין. אבל כמו כל דבר - גם זה במידה. אני יכול לחשוב על מאות דברים ששווה למות בשבילם הרבה לפני מריבה על הכביש.

רוני

תראה אני לעולם לא יצא להיכנס לוויכוח דיבילי על הכביש...במיוחד לא כאלה שעשו לך את מה שעשו לכם..

לא יצא לי פשוט אף פעם לצאת לוויכוח שלעצור ולקלל ולריב...אני אף פעם אבל אף פעם לא רבתי בכביש,עשיתי הרבה דברים אחרים כמו לפעמים לנהוג מהר אבל באחריות וכאלה,אבל אישית עוד לא יצא לי לריב בכביש ואם יצא אמרתי לך אני לא דופק חשבון.

מצד שני אתה צודק אבל אתה יודע כל אחד ורמת הדם שלו ואני בתור חצי אשכנזי גם לפעמים יכול להתעצבן בקלות ולהתחיל להשתגע גם מדברים טיפשים לפעמים מתעצבנים סתם.

בכל אופן זה ברור שזאת לא הדרך אבל אם כבר זה יבוא אז לא איכפת לי...שום אדם לא מפחיד אותי.

שווה למות בעד ארצנו? :oops:

בכל אופן ברור אבל אני לא מדבר איתך על להגיע למוות ומריבת חניות זה הדבר הכי דפוק ששמעתי בחיים וגם קרה לי פעם אבל בבית ולא באיזה מקום אחר.

אני מבין את מה שאמרתם אבל יש גם אנשים שלא יסבלו את הזלזול בהם ויתחממו כמו ברנר שפוגעים בהם..אני לא מחשיב את עצמי בדרגה הזאת אבל יש לי גם רמת התחממות מסויימת.. 8)

פורסם

אנשים רוצים לראות סרטים... תנהגו בכביש ת"א-אזור עד בית-דגון יום שישי 3 בלילה תמיד יש סתם בלאגן שם ....

ובקשר לתגובה של חבר שלך (הודעה ראשונה) תגובה יפה מאוד אני מאמין שאני לא יענה לו בנימוס... יש לי בעיה בקטע הזה במיוחד אם אני צודק... :shock:

אבל בחיים לא קרה לי במשהו כזה לא ידוע (וטוב שכך) בכול זאת אני ילד טוב ירושלים ...

ואני רואה כולם פה 190+ מה זה החרטא הזה ?!?!?

אני ב1.84 שוקל הרבה.. (שמן :oops: ) :?

אבל יודע קרטה 8)

המשך יום נעים!

פורסם
חבר שלי שקלט את העניין התעצבן קצת והוציא את היד מהחלון, עשה איזה סימן.

נכון שההם בגולף לא מהחכמים, אבל אם ידעתם את זה לפני כן - למה התנועה המיותרת ביד? אני חושב שהבהוב עם האורות או צפירה היו מספיקים. :?

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
חבר שלי שקלט את העניין התעצבן קצת והוציא את היד מהחלון, עשה איזה סימן.

נכון שההם בגולף לא מהחכמים, אבל אם ידעתם את זה לפני כן - למה התנועה המיותרת ביד? אני חושב שהבהוב עם האורות או צפירה היו מספיקים. :?

הראל.

מהצפירה הראשונה הוא התעצבן, חבר שלי שישב לידי מאוחר הוא קצת חמום מוח, כנראה כמו אלפא75. מצידו אם היינו מסכימים הוא היה יוצא ומפוצץ את הערס במכות, אבל אני ושני החברים האחרים קצת יותר שקולים, ופשוט התעלמנו. את הערס עצבנה העובדה שחבר שלי הוציא את היד החוצה ועשה תנועה ואת זה שהסתכלנו עליו כשהוא פנה ימינה. אז הוא שבר שמאלה שלושה מסלולים, תוך סיכון התנועה, ויצא החוצה מהרכב כשמכוניות עוברות מימין - פשוט לא יאומן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הדבר הנכון לעשות, לדעתי לפחות, זה לרשום את המספר, כמה שיותר פרטים (שעה, מיקום), וללכת מיד, או למחרת, להגיש תלונה במשטרה. ואז הם יחשבו טוב בפעם השניה לפני שהם עושים שטויות.

זה יכול להכניס להם קצת שכל לראש, והסכנה אליך - מינימלית. הם לא יודעים מי אתה בשביל לחפש אותך, או משהו בסגנון.

אבי

פורסם
הדבר הנכון לעשות, לדעתי לפחות, זה לרשום את המספר, כמה שיותר פרטים (שעה, מיקום), וללכת מיד, או למחרת, להגיש תלונה במשטרה. ואז הם יחשבו טוב בפעם השניה לפני שהם עושים שטויות.

זה יכול להכניס להם קצת שכל לראש, והסכנה אליך - מינימלית. הם לא יודעים מי אתה בשביל לחפש אותך, או משהו בסגנון.

אבי

המשטרה לא היתה עושה כלום בלי מריבה אמיתית עם נפגעים ! אתה סתם תבזבז זמן ואנרגיה בשביל זה !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אבי

המשטרה לא היתה עושה כלום בלי מריבה אמיתית עם נפגעים ! אתה סתם תבזבז זמן ואנרגיה בשביל זה !

על סמך מה אתה אומר את זה? ניסית פעם?

לצערי, היה לי פעם ויכוח בבניין שגרתי בו סביב חניה. היו בבניין כמה חניות ששייכות לכלל דיירי הבנין (בלי חלוקה למי כל חניה שייכת), והיה שכן, שחשב שהוא יכול להגדיר שאחת היא רק שלו. חניתי שם כמובן (לא היו אופציות אחרות, ובדקנו טוב - החניה שייכת לכל הבנין). הגענו למצב שהערס (השכן) דחף אותי. הגשתי תלונה במשטרה. הוא זומן באמת לתחנה, דבר לא נעים בעליל, והתוצאה היתה תחינות ממנו לבטל את התלונה.

לא נפתח תיק פלילי, מן הסתם, אלא הוא הוזהר על ידי מי שחקר אותו שם. עצם ההזמנה לתחנה, יש לה את האפקט הדרוש.

אבי

פורסם

אני לא בעדך ולא נגדך אבל אני רוצה לדעת משו בבקשה?

הרי הערסים האלה שנוסעים על הכביש מחפשים את התשומת לב הזה שהחבר הנחמד שלך נתן להם אתמול (הצפירה הקטנה הזאת כן כן) אז למה בכלל להתעסק איתם? למה לחמם אותם? הרי באמת לא היה קורה כלום אם היית ממשיך להגיד איזה חרא של אנשים ואיך נותנים לדבר הזה רשיון בתוך הרכב עם כל החברים שלך ואני בטוח שלא היה קורה כלום והכל היה ממשיך כרגיל , הערס הזה רגיל לעשות שטויות וכנראה גם עשה דאווין על איזה מישהי או משהו שניסה לעשות אין לי מושג המקרה הספציפי לא הייתי ברכב, אבל עדיין תחשוב שהם מחפשים את האיתות ,צפירה והאורות שלך כדי לחמם אותם זה הכיף שלהם , אז למה בכלל להביא להם אותו?!

ואת האמת אולי הוא היה איזה מאפיונר , בן של מאפיונר ובאמת הוא היה יכול לעשות לך משהו, אני גם אומר שתגיד תודה שלא קרה לך כלום כי במדינה שלנו על כל פיפס הערסים האלה מתקוממים . נכון שזאת חבורה של פלאחים שלא מבינים ואין להם עתיד בכלום וגם לא יהיה להם עתיד (אלא אם כן הם ילכו לרציחות ובלה בלה בלה אבל זה לא חשוב) , בקיצור תחשוב על מה שאמרתי.

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

• תוכן חדש...