Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדבר הנכון לעשות, לדעתי לפחות, זה לרשום את המספר, כמה שיותר פרטים (שעה, מיקום), וללכת מיד, או למחרת, להגיש תלונה במשטרה. ואז הם יחשבו טוב בפעם השניה לפני שהם עושים שטויות.

זה יכול להכניס להם קצת שכל לראש, והסכנה אליך - מינימלית. הם לא יודעים מי אתה בשביל לחפש אותך, או משהו בסגנון.

אבי

המשטרה לא היתה עושה כלום בלי מריבה אמיתית עם נפגעים ! אתה סתם תבזבז זמן ואנרגיה בשביל זה !

על סמך מה אתה אומר את זה? ניסית פעם?

לצערי, היה לי פעם ויכוח בבניין שגרתי בו סביב חניה. היו בבניין כמה חניות ששייכות לכלל דיירי הבנין (בלי חלוקה למי כל חניה שייכת), והיה שכן, שחשב שהוא יכול להגדיר שאחת היא רק שלו. חניתי שם כמובן (לא היו אופציות אחרות, ובדקנו טוב - החניה שייכת לכל הבנין). הגענו למצב שהערס (השכן) דחף אותי. הגשתי תלונה במשטרה. הוא זומן באמת לתחנה, דבר לא נעים בעליל, והתוצאה היתה תחינות ממנו לבטל את התלונה.

לא נפתח תיק פלילי, מן הסתם, אלא הוא הוזהר על ידי מי שחקר אותו שם. עצם ההזמנה לתחנה, יש לה את האפקט הדרוש.

אבי

זה מקרה של תקיפה (דחיפה ) ...

אבל בדרך כלל המשטרה לא כל כך טורחת בעניינים קטנים...

כאילו אתה הולך עם מספר של רכב ואומר להם הבן אדם התחיל לצעוק ורצה ללכת מכות או משהו ...

ואז נדמה לי התשובה תהיה : האם הלכתם מכות ..

אם תגיד לא..

אז הוא יגיד לך נו אז לא קרה כלום .~!

--- בעיר אצלנו יש הרבה מריבות כאלה .. אם שוטרים רואים את זה הם כמעט ולא מתייחסים .. ואפילו מעלימים עין מזה ..

אם זה בצעקות ואיומים אז אין לך מה לעשות ~! ( הוא יכול לטעון שלא צעק אליך .. או שהוא סתם דיבר .. או שזה מעצבים ... או מישהו היה שתוי באוטו ודיבר כך ...) אין מה לעשות .. אין שום נזק פיזי אצלך ~

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני, מה קרה, הסיטרואן שלך שוב פעם במוסך...? :roll:

ולענייננו....

אני כניראה בן אדם יותר חמום מוח ממך, ומהחבר שלך. בעיקרון חבר שלך ענה יפה מאוד והכל (מי אני שיאשר את זה?), אבל למשל אני הייתי עונה כניראה משהו קצת שונה. הייתי מדבר איתו בהתחלה בטון ידידותי, שירגע, ויסביר לו שלא באתי לריב, אלא רק להגיד לו שהוא כמעט נכנס בי, ושיזהר. במידה והוא ממשיך לצעוק ולהשתגע, ואני רואה שהוא ממש מטומטם, אני יצעק חזרה

1. אתה אידיוט, מה הקשר לסקסו? לא, היא לא שוב פעם במוסך, היא לא הייתה במוסך כבר חצי שנה, אז תפסיק לזיין את השכל. נסענו באוטו של חבר.

2. שוב, אתה אידיוט, כי אי אפשר לדעת מי עומד מולך, ואותו ערס עם מוח של נמלה, יכול לשלוף עליך סכין אם תצעק עליו בחזרה. אתה רוצה להדקר בגלל זה?

3. לכל השאר פה, כמו למשל אלפא75 - לא פתחתי את הת'רד הזה בשביל לשמוע את סיפורי הגבורה שלכם על מכות ופיצוצים. פשוט גועל נפש. מבחינתי זה לא פחות גרוע מכאלו שמחפשים להרביץ מכות למישהו על הכביש בשישי בערב.

רוני

2. נכון, אי אפשר לדעת מי עומד מולי. אבל לדעתי, אני דיי דומה לאורן בדברים האלה. אני יתווכח ויצעק. לא ילך למכות. במצב שלכם, אפשר היה לשים גז ולברוח עם שבירת ההגה שמאלה\רברס (אני חושב, יכול להיות שהיה קצת אחרת ואי אפשר היה).

במצבים כאלה יש שני סוגים של אנשים. סוגים של אנשים כמוך (לא שיש לי התנגדות...), שפשוט מבקשים סליחה\אומרים שהם לא התכוונו לכלום, וככה הכל נסגר, והערס יוצא שמח וחושב שכולם מפחדים ממנו, וזה נותן לו לגיטימציה לעשות זאת שוב, ויש את הסוג השני שגם כן מתחלק לשני סוגים.

הסוג שלי (ושל אורן אני חושב) שיצעק, ויעיר ויתווכח, ובמצבים קריטיים גם יגרר לאלימות אולי, והסוג השני שאין לו אלוהים וישר ייצא אליהם וירצה להראות לו ישר לקח פיזי, כמו החבר של אורן.

Back to the original - NC again.

פורסם

אתה טועה, אני לא מאלו שישתפנו ויבקשו סליחה. יש גבול. אני לא עשיתי כלום ולכן אין סיבה שאתנצל. הייתי אומר בדיוק כמו חבר שלי - פשוט עונה לו באופן רגוע וללא איומים. הייתי אומר שאני לא רוצה בעיות ואני מציע שכולנו נמשיך בעיסוקים שלנו ולא נהרוס לעצמנו את הערב.

המטרה היא למנוע התלקחות. לא לגרום לו להתחיל באמצעים פיזיים כי אתה אף פעם לא יכול לדעת איך זה יגמר, וכמה אידיוט הבנאדם שהוא חושב שהוא יכול לדקור מישהו בסכין באמצע העיר ולצאת מזה בשלום.

מן הסתם אם אותו אחד יתחיל באמצעים פיזיים, אני אגן על עצמי, אבל לפני כן אעשה הכל בשביל למנוע את זה.

חוצמזה, הרבה אנשים גדולים בלדבר. "הייתי מפוצץ אותו", "מי הוא שיעז לדבר אלי ככה" וכולי. אבל ברגע האמת הכל משתנה, במיוחד אם אתה רואה כלי הרג מול הפרצוף שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חוצמזה, הרבה אנשים גדולים בלדבר. "הייתי מפוצץ אותו", "מי הוא שיעז לדבר אלי ככה" וכולי. אבל ברגע האמת הכל משתנה, במיוחד אם אתה רואה כלי הרג מול הפרצוף שלך.

רוני

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

יש הרבה כאלה !! וזה גם מפריע ואתה לא יודע על מי לסמוך ברגע האמת ! :evil:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אתה טועה, אני לא מאלו שישתפנו ויבקשו סליחה. יש גבול. אני לא עשיתי כלום ולכן אין סיבה שאתנצל. הייתי אומר בדיוק כמו חבר שלי - פשוט עונה לו באופן רגוע וללא איומים. הייתי אומר שאני לא רוצה בעיות ואני מציע שכולנו נמשיך בעיסוקים שלנו ולא נהרוס לעצמנו את הערב.

המטרה היא למנוע התלקחות. לא לגרום לו להתחיל באמצעים פיזיים כי אתה אף פעם לא יכול לדעת איך זה יגמר, וכמה אידיוט הבנאדם שהוא חושב שהוא יכול לדקור מישהו בסכין באמצע העיר ולצאת מזה בשלום.

מן הסתם אם אותו אחד יתחיל באמצעים פיזיים, אני אגן על עצמי, אבל לפני כן אעשה הכל בשביל למנוע את זה.

רוני

תראה...

ברור שבעיקרון המטרה היא למנוע התלקחות, שלא יהיו מכות, ושהכל יסגר יפה עד כמה שאפשר. ברור שכולם היו רוצים להימנע מאלימות, ולכן לדבר יפה והכל. אבל במידה הבחור שהתפרע בכביש רואה את התגובה שלכם, ועכשיו חושב עוד יותר: "אני מס' 1. רואה, מה יעשו לי? הרי כולם מפחדים ממני" וממשיך לעשות מה שהוא רק רוצה. בגלל זה חלק מהאנשים עונים תשובה קצת שונה. מזהירים אותו בכביש בצורה יפה והכל. במידה ורואים שיש עם מי לדבר, סבבה. אם רואים שזה עומד להתפתח למכות או משהו, לנסות למנוע זאת בכל דרך אפשרית, אבל אי אפשר פשוט להגיד לו שאני לא רוצה להסתבך ושיהיה לו לילה טוב. במצב כזה הוא פשוט יעשה מה שהוא רוצה.

אישית, בחיים לא אמרתי הייתי מפוצץ אותו. לך תידע מי מולך? אני לא משחק אותה מלך, אבל לא משחק אותה מסכן. צריך להעיר להם בכבישים כדיי שיידעו שלא מותר לעשות בכביש מה שהם רוצים, רק בגלל שהם ניראים מפחיד. ממכות אני מנסה להימנע, אבל יש דברים שאי אפשר שלא להגיב עליהם. כמו הקטע עם הקטנוע שסיפרתי עליו בעמוד הראשון שניסה להצחיק את החבר שלו. אני לקחתי את זה באיזי, שיצעק כמה שהוא רוצה, זה שהוא מנסה להצחיק זה לא בעיה שלי, אבל ברגע שהוא התחיל לקלל ממש, ודפק על החלון התרגזתי מאוד והשתנתה התגובה שלי.

:roll: אני בעצמי הסתבכתי בתגובה זאת, ערכתי אותה איזה 5 פעמים לפני השליחה. ללא ספק זה נושא מסובך, ואי אפשר לדעת מה היו עושים עד שמגיעים אליו, אבל לפי מה שראיתי את עצמי עושה בעבר, אני יודע שאני מנסה למנוע אלימות, ולא נגרר מהר, אבל בכל זאת מעיר לבן אדם. עד היום לא קרה לי שהייתה לי אלימות פיזית בכביש, למרות וויכוח רציני.

אם לא יעירו להם, הם יעשו מה שהם רוצים. ככה אני חושב...

Back to the original - NC again.

פורסם

שמתם לב למה הגענו ? מסוכן לצאת מהבית ! אני זוכר שלפחות בשנות ה-90 המוקדמות זה לא היה ככה ! (טוב, הייתי דיי קטן אז...) כאילו, רק תסתכלו על הת'רד הזה! מי חשב לפני 10 -15 שנים שכזה דבר אפשרי בארץ ? איפה אהבת האחים? אנחנו עדיין עם אחד? כי לפי מה שאני קורא פה, ולצערי רואה על הכביש (ובכל מקום אחר), אנחנו כבר לא. :?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אבל האמת האמת :?:

יש לי אלה מיוחדת שנפתחת (קפיצית)

ויותר יעיל יש לי מזרק אוטקס בתא שליד הנהג.

פעם לפני שנה היה לי ברכב מזרק מפורק שהיה בעל יכולת לירות קפיץ בכוח גדול מאוד.

אם יהיה צורך הכרחי ...

פורסם
הייתי יוצא אליו עם המערוך או משהו והורג אותו במכות

:lol::lol::lol:

גלעד, הבאת אותה ביציאה חזקה! 8)

כשאתה אומר מערוך, אתה מתכוון לזה של ה21.5? :wink:

וברצינות:

כל הערסים למיניהם שעל קטנועים וסתם עושים פוזות,

באמת היה נחמד אם היו יותר אנשים שכן היו טורחים להבהיר להם שהעולם לא שייך לערסים.

המקרה של אלפא מוצדק, אם הוא ראה בן אדם שגונב לו את האופנוע,

יש לו הזכות להכניס בפות אמו עשרות מונים, ואני לא מבין מה הקטע שלכם נגד זה.

זה לא שהוא סתם עצר בכביש והתחיל להרביץ למישהו כי הוא עקף אותו או משהו...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אני חושב שלא הבנתם אותי אני לא משחק אותה מלך,אני לא שחצן ולא מאחד כאלה "שמסוגל על כל הארץ במכות" OR YOU NAME IT.

אני פשוט בן אדם רגוע שלא עושה חשבון זאת אומרת שאם מישהו כזה יבוא אליי יש סיכוי שזה יגמר בבית חולים באחד מאיתנו :lol: .

אני אישית לא הייתי מוציא יד וכד' כי אין לי את האופי של להוציא את היד ולעשות "למה מה קרה" בסיבובים.. ועוד איזה 5 קג"מ זהב .

אני לא הייתי מגיב ביכלל אבל אם זה היה פוגע לי ברכב חוסם אותי ומציק לי , ומביא אותי למצא שהראדיטור לא עובד לי בראש מסוגל להכל.....בלי חשבון .

ולעזאזל לא קוראים לי אלפא יותר!(יש אפשרות להחליף את הכינוי?) מה קוראים אותי אלון יש לי פוקינג רישיון וגם ניסיון...ולא אני לא בלון :shock: .

פורסם

כשבא אליך בחור עם רצח בעיניים וצורח "אתה לא יודע מי אני" אז רוב הסיכויים שהוא ערס צעצוע עם עבר פלילי של גניבת סמלים ממכוניות והשחתת מושבי אוטובוסים בהסעות בחטיבת ביניים, אבל בהחלט קיימת אפשרות שהוא באמת עבריין חמום מוח עם פתיל קצר, או שהוא סתם בחור עם שאיפות נקם מנופחות וחברים עבריינים משועממים שיעשו ממך פרוייקט.

ולא חסרים עבריינים צעירים שמחפשים לעשות רושם על עצמם ועל אחרים. יש יותר מהם מיום ליום.

יש דברים שלא שווה להתחיל אותם אם לא יודעים איך הם ייגמרו, וסכסוך עם טיפוס מפוקפק הוא אחד מהם.

אני הספקתי כבר להסתכסך עם טיפוס אחד שהיה גונב לי גאת מהחצר. אחרי ששפכתי עליו דלי מי ג'יפה הוא צרח עלי שאני לא יודע מי הוא ושאני עוד אראה וכו'. צרחתי עליו חזרה שגם הוא לא יודע מי אני, אבל עם האדרנלין והעצבים, גם הביצים רעדו קצת... מה לעשות - אני לא ממש מנוסה במריבות עם עבריינים.

ואחרי זה, הביצים רעדו לא מעט. מה אם באמת הוא טיפוס חסר גבולות? מה אם יום אחד יתנפלו עלי איזה חמישה עם שרשראות? מה אם יום אחד אני אמצא את הרכב בוער, או סתם שרוט מכל הכיוונים?

למזלי - כל הסרטים האלו לא התממשו, והדביל אפילו בא ורצה לעשות סולחה ולקטוף גאת ברשותי ובברכתי... הצעתי לו שנפרד כידידים ושלא נראה אחד את השני יותר בחיים ואני שמח שכך זה נגמר (עד האביב, הוא בטח יחזור כבר).

אבל אני לא מאחל לאף אחד את הסרטים שבלדעת שיש טיפוס, שאתה באמת לא יודע מי הוא, שיודע איזה רכב יש לך ואיפה אתה גר, ויכול לבוא בלילה ולהתנקם בך.

אני אישית ישן עם ידית של טוריה מתחת למיטה ומחזיק אלה ברכב. אבל בהחלט מעדיף לא להכניס את עצמי בכוונה למצבים שבאם אאלץ להתגונן באמצעותם.

ועצה משפטית - אבא שלי פעם היה מעורב בסיפור לא נעים בכביש, כשנהג מונית יצא מהרכב ושבר לו חלון צד בגלל שהוא לא נתן לנהג המונית לחתוך אותו. הוא פשוט רשם את המספר של הנהג והמשיך בדרכו ופנה עם זה למעביד שלו. המעביד העביר את זה הלאה והמשטרה זימנה את הטיפוס הזה לחקירה. מה שנאמר לאבא שלי זה שטוב מאוד שהוא לא יצא מהרכב, כי מי שיוצא מהרכב - רואים בזה כוונה להכנס לעימות פיזי.

פורסם
אני הספקתי כבר להסתכסך עם טיפוס אחד שהיה גונב לי גאת מהחצר. אחרי ששפכתי עליו דלי מי ג'יפה הוא צרח עלי שאני לא יודע מי הוא ושאני עוד אראה וכו'. צרחתי עליו חזרה שגם הוא לא יודע מי אני, אבל עם האדרנלין והעצבים, גם הביצים רעדו קצת... מה לעשות - אני לא ממש מנוסה במריבות עם עבריינים.

ואחרי זה, הביצים רעדו לא מעט. מה אם באמת הוא טיפוס חסר גבולות? מה אם יום אחד יתנפלו עלי איזה חמישה עם שרשראות? מה אם יום אחד אני אמצא את הרכב בוער, או סתם שרוט מכל הכיוונים?

למזלי - כל הסרטים האלו לא התממשו, והדביל אפילו בא ורצה לעשות סולחה ולקטוף גאת ברשותי ובברכתי... הצעתי לו שנפרד כידידים ושלא נראה אחד את השני יותר בחיים ואני שמח שכך זה נגמר (עד האביב, הוא בטח יחזור כבר).

אבקש לציין שדרך הפעולה בה נקטת הייתה האופציה הפחות טובה .

בפעם הבאה , אתה מוזמן לכתוב לי בה"פ.

ברשותי מרסס גב 15 ליטר מסוג SOLO וכן מיני תכשירים (דיאזול,תפזול,דיזיקטול) המיועדים לעזור לגנן המתחיל להיפטר ממיני מזיקים. :lol::wink::twisted:

ובבניין ציון ננוחם...

פורסם
כשבא אליך בחור עם רצח בעיניים וצורח "אתה לא יודע מי אני" אז רוב הסיכויים שהוא ערס צעצוע עם עבר פלילי של גניבת סמלים ממכוניות והשחתת מושבי אוטובוסים בהסעות בחטיבת ביניים, אבל בהחלט קיימת אפשרות שהוא באמת עבריין חמום מוח עם פתיל קצר, או שהוא סתם בחור עם שאיפות נקם מנופחות וחברים עבריינים משועממים שיעשו ממך פרוייקט.

ולא חסרים עבריינים צעירים שמחפשים לעשות רושם על עצמם ועל אחרים. יש יותר מהם מיום ליום.

יש דברים שלא שווה להתחיל אותם אם לא יודעים איך הם ייגמרו, וסכסוך עם טיפוס מפוקפק הוא אחד מהם.

אבל אני לא מאחל לאף אחד את הסרטים שבלדעת שיש טיפוס, שאתה באמת לא יודע מי הוא, שיודע איזה רכב יש לך ואיפה אתה גר, ויכול לבוא בלילה ולהתנקם בך.

אני אישית ישן עם ידית של טוריה מתחת למיטה ומחזיק אלה ברכב. אבל בהחלט מעדיף לא להכניס את עצמי בכוונה למצבים שבאם אאלץ להתגונן באמצעותם.

ועצה משפטית - אבא שלי פעם היה מעורב בסיפור לא נעים בכביש, כשנהג מונית יצא מהרכב ושבר לו חלון צד בגלל שהוא לא נתן לנהג המונית לחתוך אותו. הוא פשוט רשם את המספר של הנהג והמשיך בדרכו ופנה עם זה למעביד שלו. המעביד העביר את זה הלאה והמשטרה זימנה את הטיפוס הזה לחקירה. מה שנאמר לאבא שלי זה שטוב מאוד שהוא לא יצא מהרכב, כי מי שיוצא מהרכב - רואים בזה כוונה להכנס לעימות פיזי.

הרגת אותי עם הגאת... מסתבר שאתה תמני :lol: בכל אופן יש לי המון חברים מאלייקים (מושב תמנים PURE).

בכל אופן אתה צודק ולפעמים גם אצלי יכול להיות רצח בעיניים אבל זה מין הימור סיכון שלפעמים אני לוקח.

לא ישנה שום וורציה שתגידו פה,זה לא ישנה את האופי שלי אבל שוב אני כמעט בחיים לא ניכנסתי לוויכוח אידיוטי במיוחד לא בכביש.

אז שככה אני לא דואג,אבל בחיים כמו בחיים יצא לי כבר כמה וכמה מריבות\שכנים\ערסים\וכל מייני טיפוסים.

• תוכן חדש...