Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועצה משפטית - אבא שלי פעם היה מעורב בסיפור לא נעים בכביש, כשנהג מונית יצא מהרכב ושבר לו חלון צד בגלל שהוא לא נתן לנהג המונית לחתוך אותו. הוא פשוט רשם את המספר של הנהג והמשיך בדרכו ופנה עם זה למעביד שלו. המעביד העביר את זה הלאה והמשטרה זימנה את הטיפוס הזה לחקירה. מה שנאמר לאבא שלי זה שטוב מאוד שהוא לא יצא מהרכב, כי מי שיוצא מהרכב - רואים בזה כוונה להכנס לעימות פיזי.

אני לא באמת מאמין שזה נכון ( לא שאני מתחכם )

אני אבדוק את זה עם עו"ד -- אני מכיר הרבה כך שתוך יום יומיים אני אגיע עם תשובה (אם יש עו"ד בפורום אז בשמחה אם יוכל להבהיר את זה )

כי לפי מה שאני רואה את זה זו התגוננות עצמית ... נפגעת משבירת החלון ואתה מתגונן ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להגרר לעימות פתוח ופיזי זה לא כל כך חכם. אבל אם לא עונים לחוצפה כמו שצריך תמיד יש את הקטע של הרגשה חרא אחר כך, כאילו אתה פחדן או משהו. וכמה שלא תגיד לעצמך - עשיתי בשכל, יצאתי חכם -- לא יעזור.

לי יש דרך להגיב. היא לא מושלמת. זה לא תמיד ניתן, כי צריך לדעת איפה אותו ערס מתבצר. והוא לא ידע שזה בא ממך.

פעם הערס השכונתי הידוע דפק לי את האוטו. צעקות, איומיים, אין זכר לפרטים. דפיקה קטנה, סידרתי לבד, אבל הקטע של צעקות עיצבן אותי ממש.

לקח לי חודשיים לבנות תוכנית. ללמוד את עורך החיים של הערס והאוטו הגדול שלו. ולאחר תיכנון קפדני גרמתי לכך שהאוטו שלו לא הניע בערך שבוע והוא כמעט פירק את כולו בחצר.

כולנו יודעים איך אפשר לגרום לכך בלי לחתוך צמיגים, לשרוט, לשרוף וכו'. יש דרכים והרבה.

את הסיפוק שלי - קיבלתי. תנסו - תראו. :wink:

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
אבל האמת האמת :?:

אם יהיה צורך הכרחי ...

לא באמת אני רציני באמת יש לי אלה בבגאז (לא קניתי בשעור מלאכה עשיתי.. -חרוז :wink : -) וכן זה ציוד חובה ברכב ! 8)

המשך יום נעים!

פורסם
אבל האמת האמת :?:

אם יהיה צורך הכרחי ...

לא באמת אני רציני באמת יש לי אלה בבגאז (לא קניתי בשעור מלאכה עשיתי.. -חרוז :wink : -) וכן זה ציוד חובה ברכב ! 8)

זאת בדיוק הבעיה. אם כולם מסתובבים עם כלי משחית ברכב, זה נותן להם לגיטימציה להשתמש בהם. אז אתה תעצבן אותו והוא יצא לך עם סכין, אתה תצא אליו עם אלה, וזה יגמר בבית חולים. אם מראש לא היו הכלים האלו זה לא היה קורה. בעצם העובדה שאתם מחזיקים כלי נשק מכל סוג שהוא ברכב, אתם יוצרים מצב שיכול להיות שתשתמשו בהם על מישהו, והגבול הדק בין הגנה עצמית להתקפה יכול להשבר בקלות. איך אתם יודעים שלא תגיעו בסוף למצב שבו מישהו יעצבן אתכם מספיק שתצאו אליו עם הנשק מוכן כבר ביד?

תחשבו על זה (ואל תגידו "אני? בחיים לא" כי היו דברים מעולם)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

בזה אתה צודק ...

אם העצבים עולים .. מסך שחור יורד לי לעיניים .. אני לא רואה ממיטר ..

אז עדיף שלא יהיו כלים כאלה בסביבה !@

נ.ב.

מאוד קשה לעצבן אותי .. אני מתעצבן רק אם מישהו מכה או מקלל אותי (חזק) ... ואז לא כדאי להתקרב אליי !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

רוני

מצטער אבל הפעם אתה טועה... האלה הזו ברכב הזה מעל 10 שנים... ובחיים לא ראתה אור יום !

לא מאבא שלי.. לא מאחי ולא ממני....

8) ההסתברו היחידה שהיה יוצאת זה מתי שאני מסדר את הבגאז אז אני מוצאי הכול ומנקה... 8)

הסיבה היחידה שאני לא מוצאי אתה כי זה עושה הרגשה טובה שאתה יכול להגן על עצמך במידה ו.... (על אף שאני יודע גם קראטה וגם קצת קונג-פו) 8)

המשך יום נעים ידידי 8)

נ.ב

לא ניתן לעצבן אותי.. אומרים לי שאני אדיש מידי .. לא יודע למה..... :?

המשך יום נעים!

פורסם

רוני

מצטער אבל הפעם אתה טועה... האלה הזו ברכב הזה מעל 10 שנים... ובחיים לא ראתה אור יום !

לא מאבא שלי.. לא מאחי ולא ממני....

8) ההסתברו היחידה שהיה יוצאת זה מתי שאני מסדר את הבגאז אז אני מוצאי הכול ומנקה... 8)

הסיבה היחידה שאני לא מוצאי אתה כי זה עושה הרגשה טובה שאתה יכול להגן על עצמך במידה ו.... (על אף שאני יודע גם קראטה וגם קצת קונג-פו) 8)

המשך יום נעים ידידי 8)

נ.ב

לא ניתן לעצבן אותי.. אומרים לי שאני אדיש מידי .. לא יודע למה..... :?

אתה סותר את עצמך לגמרי,אין לך צורך בו-אבל עדיין מחזיק בו .

אלוף הארץ בקארטה-אבל עדיין מחזיק בו.

אתה "יודע" שלא תשתמש בו-אבל....אההה FUCK IT

אם כבר תחזיק M16 הרי אתה לא תשתמש בו וככה תרגיש עוד יותר בטוח :idea:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...