Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנתיים.

ולגבי השאלת דרכון+ויזה, כל עוד ששניהם בתוקף אין בעיה.

היו שמנפיקים דרכון/ויזה הם גם כן ל 10 שנים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא

הם לא מסתכלים על זה

הם מודעים לטריק הזה

פורסם

וואי וואי, מפחיד אותי כבר כל הקטע הזה של להוציא ויזה. פישול אחד והלך החלום ולכן אני לתכנן תסריט מדוייק של מה לעשות.

אני אשמח אם קיים כאן מישהו\י שהיה בדיוק במצבי (אחרי צבא שלא לומד עדיין) שהצליח להוציא ויזה לארה"ב, ויוכל להנחות אותי לדרך הכי בטוחה.

פורסם

כן זה מלחיץ, דרגה פחות מבדיקת הריון לא רצוי :wink:

ההגרלה שאתה מדבר עליה היא הגרלה לגרין קארד.

רק תרשום את השילוש מילים הזה בגוגל ותבין לזה כמה זה חירטוץ

בכל אופן יש לי ידידה שעובדת דווקא באחת החברות היותר גדולות ש"מגרילות" ולחישה קטנה באזני אימתה את החירטוט

פורסם

הקפצה: מישהו יודע אם החוק הנ"ל כבר תקף?

"נוסעים לארה"ב? ייתכן שלא תצטרכו ויזה

ישראל עשויה להצטרף למדינות שאזרחיהן פטורים מוויזה ל-90 יום. אל תארזו עדיין: ייתכן שהמשרד לבטחון פנים האמריקאי יתנגד

ישראל צורפה לרשימת המדינות שיש להן סיכוי גבוה להצטרף למדינות שמותר לאזרחיהן לבקר בארצות הברית עד 90 יום ללא ויזה שניתנה מראש. הקונגרס האמריקאי אישר בשבוע שעבר הצעת חוק, המקטינה את רף המועמדות לרשימת המדינות הפטורות מוויזה.

החוק נחקק במסגרת חוקי בטחון הפנים בארצות הברית. כיום מותר ל-27 מדינות להשתתף בתוכנית הפטור מוויזה. רוב מדינות אלו הן ממערב אירופה, בנוסף ליפן ואוסטרליה. הרשימה התבססה על רף הקובע כי אם סף הדחייה של בקשות לכניסות לארצות הברית (שאינן בקשות הגירה) של אזרחים מהמדינה הוא נמוך מ-3%, למדינה יש זכאות לפטור מלא. כלומר: אם בפועל עוצרת משטרת הגבולות 3% מכלל תושבי בריטניה בכניסה לארצות הברית, או פחות, בריטניה זכאית להיות ברשימה.

עתה העלה הקונגרס את הרף, וכל מדינה ששיעור דחיית המבקרים ממנה נמוך מ-10%, יכולה לבקש לקבל את הפטור מאשרת תייר לאזרחיה. ישראל, ארגנטינה, אסטוניה, דרום קוריאה וטייוואן הן בין 12 המדינות שעונות על הדרישות החדשות.

המשרד לביטחון פנים בארצות הברית יהיה זכאי לבחון את הבקשה של כל מדינה שמבקשת פטור מוויזת תייר לאזרחיה, בהתבסס על שיתוף פעולה בין רשויות החוק במדינות השונות. כלומר - יש סיכויים שבקשת ישראל להיכלל ברשימת הפטור תידחה. לשון החוק, עם זאת, מבהירה כי הקונגרס משתמש בחוק החדש כדי להיטיב עם "שותפנו הקרובים ביותר".

מדינות שלא ייכללו ברשימה המועמדות החדשות כוללות את רומניה ופולין, אשר שיעור הדחייה של מבקשי בקשות שלהן עולה על 25%."

פורסם

הכתבה הזאת התפרסמה לפני מס' חודשים.

בין יתר הדברים שנכתבו בהקשר לכתבה הזאת, נאמר שיעברו כמה שנים עד שזה יצא לפועל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני שומע על הרבה יותר שמקבלים מאשר כאלה ששמעתי שהם לא קיבלו

למען האמת אני לא מכיר אף אחד באופן אישי מאלה שלא קיבלו אלא רק שמעתי על כאלה "ששמעו מאלה שההוא לא קיבל".

מישהו פה מכיר באופן אישי ושמע ממנו ממקור ראשון שהוא לא קיבל ויזה לארה"ב?

יש לי מספיק חברים שבאו בלי משכורת בלי כלום ופשוט קיבלו ויזה

אם יש לך אזרחות ארופאית אתה לא צריך ויזה לתקופה מסויימת

פורסם

אני עובד על להשיג אזרחות פולנית אבל יקח זמן עד שזה יצא לפועל.

שרגאמן, מבין האנשים שאתה מכיר האם מישהו היה במצבי כשהוא ניגש לראיון בשגרירות, כמו שהזכרתי בהודעות קודמות ?

פורסם
אני שומע על הרבה יותר שמקבלים מאשר כאלה ששמעתי שהם לא קיבלו

את האמת, לפני שבוע בערך שמעתי איזו שורה ברדיו שיש להם הנחיה להיות יותר גמישים במתן ויזות כי הם אולי חושבים שזה יעזור לדולר.

לא יודע כמה זה אמיתי או קשור למציאות, פשוט סמעתי את זה ככה ברקע בלי לדעת איזו תוכנית/תחנה ומי מדבר.

• תוכן חדש...