Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש סובארו פורסטר מדגם 2.0XS 2009 ורציתי לשמוע חוות דעת של מישהו שכבר יש לו רכב מסוג זה.

בנוסף רציתי לשאול אם יש ברכב לחצן התנעה כמו בתמונות שראיתי ברשת.

פורסם
אתה מתכוון שאתה רוכש את האוטו בינואר הבא?

ח ?

אתה יודע למה הוא מתכוון, למה סתם.

הדגם שאתה מעוניין בו לא כולל לחצן התנעה, אבל אני לא מאמין שזה מה שיגרום לך לרדת מהרכב.

לי אין רכב כזה, לכן אני לא ממש יכול לענות לך, אבל קרא כל מיני מבחני רכב עליו, כעקרון האמינות שלו כמעט בטוח טובה, בכל זאת, יפני.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני דווקא חושב על משהו אחר. מחלקים עכשיו כ-100 יחידות מתנה למנויי מפעל הפיס וההיסטוריה אומרת שכל רכב שניתן במתנה במפעל הפיס מופיע ביד 2 עם 0 ק"מ בלפחות 10K ש"ח פחות מחדש בחברה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני מעוניין לרכוש סובארו פורסטר מדגם 2.0XS 2009 ורציתי לשמוע חוות דעת של מישהו שכבר יש לו רכב מסוג זה.

בנוסף רציתי לשאול אם יש ברכב לחצן התנעה כמו בתמונות שראיתי ברשת.

יש לי חבר שהוריו בדיוק הזמינו רכב כזה וממה שהוא אמר לי, הוא בדק וקיים כפתור התנעה =).

פורסם
אילון זה גיא הירשברג יא אידיוט :D

אכן כבר קנינו והאוטו צריך להיות בדרך לסוכנות ברחובות :]

ב2.5TURBO יש לחצן התנעה ואני מת לדעת אם ישש זה אחד ה-טובים

אמרתה בהודעה הראשונה שאתה מעוניין לרכוש.

אז לפי ההודעה האחרונה זה אומר שכבר הרכב הגיע לסוכנות אז מזל טוב.

ואם אני לא טועה הלחצן הזה נמצא בדגם המפואר SX של המנוע האטמוספרי הכוונה ל2.0.

יניב

• תוכן חדש...